- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
kill_switch #15423 üzenetére
Köszi, gyors be is váltottam
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #15277 üzenetére
Én pont Yao Yaoval vagyok így. Szegényke annyíra haszontalannak tűnik, hogy az se baj ha elsőre nem kerűl be a gyűjteménybe.
Pefig voltak vele kapcsolatban reményeim. -
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #15277 üzenetére
Én komálom a karaktert és csapatösszeállítás tekintetében a kitje is ígéretes, az animációi is tök jók (dual wield pl). Nem hiszem, hogy számít, hogy "Keqing feldolgozás", mivel dendro.
Ő is, Yelan is kéne. Kérdés, hogy Shenhe és Eula mikor rerunol és mennyi fatem marad Raiden után.
-
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #15205 üzenetére
Ja, tényleg, azt külön ki is emeltem, mikor összefoglaltam a prerelease analysist.
[link]
Jól működik Shimenawa settel (és Andrishnak mondom, hogy skyward atlassal is
).
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #15205 üzenetére
Van egy háttal
Én voltam az.. -
Mike
veterán
válasz
kill_switch #13998 üzenetére
mi az a pár év
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #13914 üzenetére
Én most teljesen leégtem xp könyvek tekintetében mert egymás után zsinórban húztam fel 90-re Heizout, Thomát, Dendro travellert, Cyno-t, Fischl-t, Tighnarit, ami kapásból több mint 2400 db lila xp könyv ~2 hónap alatt. Mondjuk ahhoz képest rendesen osztogatta Sumeru akkor, mert egyszerre sosem volt pár száznál több. Csak hát lassan elérek a content végére, már 80+%-on vannak a területek, questek többsége is kész úgyhogy le fog lassulni a primo- és nyersanyagáradat...
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch #13911 üzenetére
"Így is van folyamatosan 5-10M morám mindig, talent könyvek is mindig 500-1000 között állna"
ezt hogy csinálod?
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #13903 üzenetére
Senki...
mondjuk en megcsinalnam meg akkor is ha tobb weekly boss materialt dobna vagy eppen prototype billetet, vagy solvet dreamst....erre mondjuk mindenkeppen talalniuk kellene megoldast.. mert ezek tenyleg a leglimitaltabbak. Nah azert bemennek minden nap egy abyss szeru domainbe.
-
válasz
kill_switch #13807 üzenetére
Azta, mekkora mázli mindkettő, gratu.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #13807 üzenetére
Nagyon jó fegyo. Ayaka, Ayato, Beni imádja
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch #13778 üzenetére
most már 448 az usd
-
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #13776 üzenetére
Aha, 6 hónapnyit vehetsz egyszerre, ami instant (1800 kristály), de nem egymásra rakódnak, hanem egymás után.
-
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #13680 üzenetére
Az amúgy a másik dolog, hogy néhány karakternek olyan cool NA combója van, a szívem szakad meg, hogy semmi hasznuk. Beidou és Zhongli kifejezetten ilyen, de Rosaria és Thoma kombója is. Eula-nál legalább van értelme hasznalni.
vakablak93: Nem arra gondolok, hogy Eula-t és Beidout egy csapatba tenni, hanem ha a 2 karaktert szintetizálnák annak örülnék.
Beidou-nál zavar, hogy parry mechanikája van, miközben nem jó drivere a saját burstjének, tehát off-field carrynek javasolják. Én nem akarok azzal szuttyogni, hogy karaktert váltok a parryhez, akkor már inkább dodge. Perryznie az on-field karakternek kellene tudnia.
Na mindegy, lehet túlságosan leragadtam fejben a klasszikus, 1 karakteres harcmechanikánál. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #13227 üzenetére
Unalmas is...de most Jojima mellé fasza lenne a Q-ja
-
Rigormortiis
veterán
válasz
kill_switch #13209 üzenetére
Igazából elég gyorsan megkaptam a kérdésemre a választ
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch #13176 üzenetére
Az jó, akkor a standard 5 csillag nem ütötte ki a 20 event wishemet. Akkor max 70 kell a fix 5*hoz. (csak osztok-szorzok cyno miatt)
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #13181 üzenetére
Zsiguli Yae edition
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch #12793 üzenetére
A szwles traveller sem volt rossz az elején
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
kill_switch #12793 üzenetére
Jah, naon jó
Azért kíváncsi leszek a sivatagi dűnékben hogyan fogják megoldani hogy működjön a játékuk mert nem csak abyss van. Bár a sumeruban lévő kis sivatagi résznél már láttam, szóvalmindegyishagyjuk -
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #12726 üzenetére
Ha meg van lehetőség, akkor 50%-ban azért, mert 1 sorba nem fért ki a szöveg.
Mike-kal értek egyet. Benyomod az auto-t és közben megkajálsz vagy bármi. Kötni is lehet közben, ha valakinek az jó, bár az interaktívkodás tényleg eléggé útban van és értelme sincs.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
kill_switch #12726 üzenetére
Sőt van amikor csak 1 válasz van és az is csak annyi hogy "..."
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #12711 üzenetére
Sose jöttem volna rá
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #12595 üzenetére
Hat Nilou-nak konkretan erdekes a setje.. nezd meg kint van egy rossz minosegu leak rola.
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #12589 üzenetére
Én is úgy vélem, hogy nem véletlen van ott az a pajzs.
Jelentéstartalmilag elég érdekes a konstellációja is:
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Sagitta_Scutum
Gondoltam, egy kicsit fura, miért Nyíl (és) Pajzs jelentése van a Lándzsa/Dárda (és) Pajzs helyett. Itt arra gondoltam, mi van ha mint hajítódárda használja. -
Mike
veterán
válasz
kill_switch #12042 üzenetére
Remélem is, mert Kazuha c2 eléggé hasznos
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #12032 üzenetére
Oké nehezen kiszámítható, de az a része, hogy akár 180 wish-re is szükséged lehet a kiszemelt ötcsillagoshoz, a gyakorlatban igen csak téves berögződés.
Persze ha azt olvasod, hogy 0,6% esély, 90-nél garantált 5 csillagos és így is csak 50%-eséllyel lesz a kiszemelt, úgy persze könnyű eme rémképet látni, de hosszútávon a valóság ennél jóval kedvezőbb.
A 0,6% a gyakorlatban kb 0,8% környékén van.
A 74. húzásnál 6% az esély. Ezt követően minden húzás esélye további 6%-al növekszik.
Jelenleg kb 150 ezer regisztrált Kazuha és Klee húzásból mindössze csak 5 jutott el a 90-ig.
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy messze nagyobb eséllyel kapsz dupla 5 csillagost, minthogy csak egyszer is a 90. húzásig.
Az 50% annyit hogyha elveszted, akkor a következő az garantált. Statisztikailag 3-ból 2 ötcsillagosnak a kiszemeltnek kell lennie.
Ha ehhez hozzá vesszük hogy a legtöbb 5 csillagos a 75. és a 80. húzás között esik, amiből azt lehet mondani, hogy kb 110-120 húzásonként kapsz kiemelt ötcsillagost.
Ha pedig ehhez hozzá veszed, az olyan eseteket is, hogy a 20. húzásra megkaptad Klee-t, az jön ki, hogy hosszabb távon kb. 60 húzás jelent egy 5 csillagost a és minden 90-100 húzás kímélt lesz.
Külön érdekesség, hogyha megveszed a Velkint és a BP-t akkor egy patch alkalmával kb 90-100 húzásra van elegendő primogemet tudsz összegyűjteni.
Az eddigi 16 patch alkalmával 19 kiemelt karakter jelent meg, ami annyit jelent, hogyha kezdettől fogva játszol, és veszed a velkint, BP-t akkor elvileg csak 3 karakternek kellene hiányoznia. Pesze ehhez még hozzá kell tenni, hogy ennyi idő alatt összejön vagy 800 starglitter, ami további 160 húzást jelent.
Persze hozzá kell tenni, hogy 1-2 karakter így is kimarad, és a fegyver bannerről nem beszéltünk.
A fentieket a paimon.moe statisztikáéi alapján írtam, kiegészítve a saját tapasztalataimmal.
Húzásaim 2.0-tól 2.8-ig:
ui. Igen vettem kristályt is. -
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #12034 üzenetére
Rng... 2k wish és 10M wish más mintázatot fog kiadni. Az egyéni tapasztalat és az abból levont következtetések csak hiedelemek, általánosan csak pár csillag az égen. 🤷♀️
-
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #12032 üzenetére
Valszeg ha nem pörgetsz, akkor csak kárba megy a szerencséd.
Mondok mást, lehet kleet 11-edikként kaptad és kazuhát 31-edikként.
A data szerint 1-20 ig jobb oddsok vannak, mint 21-75-ig bármikor, aztán 76 környékén peak-el es 90-ig csökken. Relatív nagy esélyed van, hogy egy 5 csillagos után hamar megint húzol egyet, persze ahhoz mázli kell, ahogy ahhoz meg nagy balszerencse, hogy csak a 90-edikre kapd meg.Én úgy látom, hogy azzal hogy te hamarabb kaptad, azzal más később. Azzal, hogy megnyerted az 50/50-et, azzal más elvesztette. Szóval nem magadtól vetted el a sikert, hanem mástól. Hogyha ez vígasztal.
Erről jut eszembe, a lottó egy közösségi finanszírozás arra, hogy valakit milliomossá tegyenek.
Nekem a második 10-ben, pityben 33-adikként jött kazuha egy 74-edikként "vesztett" keqing után. Utána még 30-at kellett pörgessek, mire lett egy heizou-m.
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #11596 üzenetére
O
3
- ON =De ha úgy nem akkor:
Dorothy egyik ismerőse. -
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #11395 üzenetére
Nekem csak 154 volt (2x 77 wish volt pont).
Nekem is vannak ilyen maradék primok, amiket össze tudnék kalapálni szükség esetén, de most erőt nem akarok erre pazarolni. Bár lehet nem ártana lassan beszerezni ezeket (achik és különböző zónák felfedezései), mivel vészhelyzet esetén nagyon kellemetlen lenne gyorsan szaladni a primogem után. De egyszerűen nem tudok/nincs kedvem időt szakítani rá. Mostani eventnek is csak első kettő domain-jét toltam le eddig, pedig már egy hete benn van.
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch #11384 üzenetére
hát hogyne
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #11384 üzenetére
Persze a kukkori
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #11381 üzenetére
Nekem olyan email cimem van
cock.li
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #11381 üzenetére
Főleg mert az elején legalább van mit csinálni. Mi már csak ugyanazokat a köröket futjuk 350 milliomodjára..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #11379 üzenetére
Ez a Genshin sajátja akkor, mert máshol simán vissza lehet szerezni.
Az én Bnet accom (nem tudom kinek kell), már MINIMUM 35 alkalommal lockolták, de minden egyes alkalommal 2 másodperc visszaállítani.. -
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #11132 üzenetére
Soka bevetel kiesest fog ez okozni a small spender oldalbol. 15 dollarnyi primot buknak es ezt nem fogjak befizetni akik idaig 10 dollarbol meg mas sok materialt/mora-t kaptak ennyi penzert. Kb a karakterfejlesztes nagy resze ebbol finanszírozodott a vicces napi resin limit miatt.
5-5 fate + 680 primo + par millio mora azert az hianyozni fog a koltsegvetesbol.
Igy most a resin sok resze fog menni mora farmolasra, nem pedig könyvecskékre, ami még mindig elég szívás. -
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #11126 üzenetére
Szóval se mondtam, hogy párban járnak. Csak azt, hogy a bannernél alig kell valamit tenni (egy kép csere, és pár számot átírni), míg BP-nél jobban meg kell variálni ha nem 6 hétig lesz (és nem addig lesz csúszás várhatóan). Szóval ha a kevesebb munkát nem vállalták fel, másiknál reménykedni se érdemes.
-
Shiro
senior tag
válasz
Voltak bétán olyan kísérletek, hogy a BP szint költségét leveszik 1000-ről 600-ra és akkor 4 helyett kb 2 és fél hét alatt letudható. De ha kiszedik a heti limitet is, akkor akár 2 hét alatt is megvan. Szóval ezt így szerintem simán be lehetett volna tenni s akkor van némi bevételük.
#11124 Sirandrish
Félig meddig az az érzésem, hogy ez csak valami kifogás a részükről. Oké a covid helyzet korlátozza a munkájukat, de azért csak megoldható lenne.
Vagy több idő kell Sumeruhoz, vagy valami bugot kell kijavítani?
#11127 F34R
Majd a bétából Fountain-ről szivárognak a lékek, de mi még mindig Ayaka bannerjét nézzük. -
F34R
nagyúr
válasz
hmmm allitolag mar a 2.8-ra gyujtik a beta testereket....... az meg majus kozepe-vege. Juniusnal elobb nem lesz semmi uj.
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #11121 üzenetére
Nincs értelme indítani újat, mivel nem fog várhatóan 6 hétig tartani a csúszás. Kitolni pedig azért nem, mert így olyanok is végig tolhatták volna lvl50ig nyugodtan, akik amúgy nem tudnák önerőből (vannak ugye akik nagyobb csomaggal a +10lvl-t igénylik, az pedig bevétel).
Na meg a banner csere a legegyszerűbb lett volna, de látjuk arra se voltak hajlandók.
Ami még külön gáz, hogy már 6 hete nem megy a potban az építkezés. Ez is Raiden hatása:
változatlan, örökkévalóság a pot-ban és banneren is. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #11014 üzenetére
Elég csak 1,5-2 másodpercet várni, de igen, ez azért fontos, hogy az elemental ICD lejárjon, hogy ne hiúsuljon meg miatta a reakció.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #10973 üzenetére
Akkor még éheztetnek picit
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #10943 üzenetére
Szerintem Ayakának bőven elég az 50% Crit Rate, mert értelem szerűen úgy is a Freeze kompozicíóval használod, amivel már 90% a Crit Rate, ami gyakorlatilag 100%-nak tekinthető. Aztán meg pofátlanul lehet pakolni a Crit DMG-re.
Megjegyzem már rég lecseréltem volna a Black Swordöt Blackcliffre, ha ez utóbbinak a pasdzívja DMG bónuszt adna ATK helyettt.F34R, Sordoran
A One Pice-szel már annyira el vagyok maradva, hogy lehet jobb lenne előről kezdeni.
Valahol ott maradt abba, hogy kiderült 3 órának a családi háttere. -
F34R
nagyúr
válasz
-
Sordoran
addikt
válasz
Nem feltétlen, hiszen ha harc közben kap olyan buffot ami ideiglenesen megnöveli a crit%-t, akkor a meglévő 100% crit esetén megy a semmibe. Ezeket figyelembe kell venni, és ezzel együtt lehet maximum 100%.
F34R: A One Piece nálam már csak manga-ban fut, az anime a lassú csiga tempója miatt élvezhetetlen lett számomra. A manga ha uncsi gyors átpörgetem, de ugyanezt anime esetén kényelmetlenebb megcsinálni.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #10934 üzenetére
Enyem szinten hasonloan al, valoban nem sok az 50, meg amugy sem erzem hogy most annyoyira baszo lenne.
-
Shiro
senior tag
válasz
Az 85/230.
Meg amúgy is ennél már tényleg azt mondhatom, hogy jobb, mint az a 4 csillagos. Amit szépen be is olvasztottam. -
xeon forever
addikt
válasz
50 nel mar eleg gyakran crit van ...jo az ugy.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #10765 üzenetére
Azért a virágdizájnerség se kutya
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #10763 üzenetére
És van map ahol van rá kártya hogy 12 secenként lehessen
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch #10703 üzenetére
Akkor még kell gyűjtögetni
-
nonsen5e
veterán
válasz
kill_switch #10590 üzenetére
Erre a célra (szerintem?) nem alkalmas.
Tökéletes akkor ha az ellenségek rohannak rám és/vagy nagyok és egy kupacban vannak, de most két ellenség között le kell futnom egy-egy félmaratont. XQ kardjai meg jönnek velem és freezelnek mindenkit akit ütök.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
kill_switch #10502 üzenetére
Tekintve, hogy swordot még sosem craftoltam éppen van 5
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #10482 üzenetére
lehet addigra maskepp fog kinezni
nem is tudom mar kin is mamibugyi van.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
kill_switch #10471 üzenetére
Éppen azon morfondírozok, hogy Ayato-nak szerintem nincs is létszükséglete nálam...
Kövi karaktereket építettem ki eddig (ez azt jelenti, hogy max közeli talentek a releváns skilleken és +20 arti szettek):
Hydro -> Childe, Xingqui (C6)
Pyro -> Yanfei (C3), Xiangling (C5), Bennett (C4)
Electro -> Raiden, Beidou (C2), Fischl (C2)
Cryo -> Diona (C2)
Anemo -> Sucrose, Jean (C1)
Geo -> ZhongliTi mit csinálnátok a helyemben?
Vizes legény így van 2 legalább. Geo-t egyelőre hanyagolni szeretném, nagyon sok forrást emésztene fel mire kiépítek egy csapatra való karaktert. Így, hogy a várva várt Kazuháról semmi hír, lehet érdemes lenne egy Venti - Ayaka párosra ráhúzni, hátha összemákolnám őket (legalább egyiket..)?
(74 Pity 50%-on vagyok kb ugyanennyi wish-re való primóval a tarsolyban).
Csücsül egy Mona is még lvl 20-on
Egy Ayaka - Mona - Venti (vagy Sucrose...) - Diona kombó elég ütős lenne. Ayakanal vonzó, hogy van rá kraftolható fegyó, amit R5-ig lehet húzni, meg csomó materialon. Venti-re is lenne felhúzott Favonius bow fölösben.
Jelenleg főleg Raiden national, Childe vape, Taser teameket játszatom Abyssban.
-
slimG
tag
válasz
kill_switch #10471 üzenetére
Pedig a pletykák elején Ayato is annak indult ha jól emlékszem.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #10065 üzenetére
Jaj ne már... Gyűjteni akarom a primót, nem elszórni
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #10067 üzenetére
Te is The Bellt szeretnéd hasznosítani, ugye?
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #10065 üzenetére
Nekem a Burstje maitt kell, végre megcsinálhatom a Shatter Niguangot.
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch #9678 üzenetére
abból következtettem erre, hogy a kariknál annyit mutat mint amennyid van, és nem annyit amennyit eddig összeszedtél
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #9475 üzenetére
Szitkozodtsm is... Monaval imadtam buboreknak alcazni magam a vizben.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #9397 üzenetére
Hát szerencsére azért nem krumplikat kell nézni amit lefosott egy madár
Az hogy nem látszik ki a nuna ha lehajol a karakter nem feltétlenül baj, ahogy az sem ha térd alá ér egy szoknya...
Mármint a játékba..
Élőben megvetem én is -
kill_switch
senior tag
válasz
kill_switch #9363 üzenetére
Itto után 40 pull-ból jött is Shenhe, úgyhogy megint bejött az 50-50, ráadásul elég korán, úgyhogy jön Yae is.
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #9361 üzenetére
Már 3 skin van (megvásárolható Keqing skin, és event alkalmával jön Ningguang-ra is egy ingyen). Szóval ha beleszámoljuk ezt is, eddig 2 skin van/lesz ingyen megszerezhető 4*-os karakterre, és 2 megvásárolható standard 5*-osra. Most kap 4 karakter egy ráncfelvarrást, szintén ingyen. Van leak skinek jövőre nézve:
. Szerintem nincs gond mostani rendszerrel se, csak annyi hogy kevés. Viszont az áruk rendben van véleményem szerint, az ingyenes ugye alapból jön, míg aki megveszi mindig welkin-t, de nem költi el a crystal-t, annak abból kitelik a vásárolható skinre való is.bár erről nem tudni sokat, de elvileg Diluc és Fischl lesz két következő
Kinek hogy alakul eddig az új patch? Én új zónának ugrottam elsőre neki, hogy Shenhe-nek tudjam szedni az új boss-ból a material-t, de elég hosszú a quest hozzá meguntam, így inkább toltam wish-t, és szerencsére bejött az 50%, így már szinte biztos, hogy Ganyu és Yae is meglesz. Valamint ha már Yae, kis leak videó róla. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #9283 üzenetére
Ha potba (bocsánat) rohad, akkor is megkapod a kártyáját. Kicsit lassabban ugyan, de rá se kell nézni
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #9283 üzenetére
Ha pot-ban lerakod, akkor tudsz szerezni érte "barát pontokat". Persze lassabb mintha aktívan használnád, de nem kell vele küzdeni ha nem élvezed.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #9280 üzenetére
Nálam is C6, betoltam abyssba, semmi...VAlami bugra gyanakszom. 12-1
első 3 lemegy simán, második 3 meg 60% ig sima utána 2 percig birkózunk. Mintha az EM reakciók elmennének a levesbe. Pedig ugyanazt a rotát nyomom körbe. És ez nemcsak Noell nálam. Pl most Sucrose bosszant a legjobban...Bedomom a macit és ráküldöm Sucroset és semmi. Pedig EM 240,Talent 6-10-11 LVL 82 4pieces set VV, de szó szerint mintha nem venné át az EM szart nem pirosodik be...Régebben ilyennel nem találkoztam.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #9280 üzenetére
"de én megvárom míg 10-es lesz a friendship level és utána szerintem többet az életbe nem veszem elő."
Ezért nem kell használni...vágd be a potba oszt jóvan -
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #9139 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #8734 üzenetére
Szerintem ez igy faszsag toluk, mert nyilvan f2p-kent is joval nyengebb volna a karakter meg ha tudnak perfect artikat raakasztani is. Ennyivel igazan besegithetne a jatek hogy farmolhassak.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #8732 üzenetére
A fene vinne el.. Hu Taonak sincs kiflexelve az artifactja... mar lassan tanyasi paraszt leszek annyit farmolok
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #8688 üzenetére
Pity közelében voltam (70 környékén), első 10-esből esett egy 4* fegyver, 1 Thoma, 1 Sayu és 1 Keqing. Azt hiszem ezzel maximalizáltam a mázlit, de kell még Hu Tao C1, megyek tovább.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #8652 üzenetére
En Mondstadtba es Liyueben nem allok sehogy van ahol csak 80%
Zhonglira amugy is a HP kellene.
#8653 Urzu_7
En nem vagyok nagy gamer, de ad annyi buffot hogy Kazuha + Bennettel is vegig lehet szantani egy par Dungeont. vagy akar Zhongli + Jean.
nem is kell a full csapat.. Abyss azert szivatosabb.#8655 Sordoran..
hagy ne mondjam mennyi main Def artim van amin fixen ott a crit rate crit dmg es nem def a substat... aztan egy sincs feltolva mert tudom hogy siras lesz a vege -
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #8650 üzenetére
És mikor esik egy jófajta arti, amin egyedül csak egy DEF érték csúnya, akkor fejlesztés közben ezt a DEF-et tolja folyamat minden 4. szintlépésnél.
Végén lehet többet érsz egy olyan artival, amin 2 rossz stat is van, ha cserébe a két jót sikerül növelned.
Nekem még utolsó 3 szigeten is van felfedezni való, szóval ha lesz időm és motivációm még le tudom magam kötni velük egy kis ideig. De ez tényleg aprópénz már. A mostani event tényleg nevetségesen egyszerű, ha már raknak bele nehezebb (Dire) szintet ami kihívás lenne, az lehetne legalább izzasztó. Eddig egyszer használtam csak én is kártyát, de akkor is csak megnézni milyen. Szükségem nem volt rá. -
fpatrik17
senior tag
válasz
Nálam meglett Childe, azóta spórólok a Primogennel... eddig mindig nyitottam azonnal mindenre. Igazából nem akarok mostanában új 5* karaktert, a meglévő 4*-os karaktereimre kellenének constellationok, de nagyon.
Ami érdekes, hogy Xingqui meglett C6 úgy, hogy Xiangling még egyedüli C4, az összes többi karakteremen eddig max C2-t tudtam elérni. Kb. folyamatosan őt dobta sima banneren is (Hálistennek, mert nagyon jó
).
Közben nekiálltam párhuzamosan tápolni/farmolni a karaktereim, aztán égek kifele...
Eddig annyira nem foglalkoztam vele, mert minden üthető volt, de most szeretnék ráállni az abyss-ra is így AR 52 körül, meg elkezdeni maxolni a karaktereim. Eddig valahogy el is maradt, hogy ezzel foglalkozzak, lekötött a temérdek egyéb content a játékban.
3-4 visszonylag elfogadható Emblem szettet összefarmoltam (Raiden, Xiangling, Xingqui, Beidou), de még mindig bőven lenne hova fejlődni, viszont ez a nyomorúságos domain 2-3 hete nem dobott normális artit. Lassan kitépem a hajam.Karakterek terén is átalakítottam a csapataim. Mivel fonatmániás vagyok
és a jatákstílusa is nagyon megtetszett Raiden-nek, így a következőképpen alakulnak a csapatok:
Általános mindenes team:
- Yanfei, Raiden, Xingqui, Bennett
Nagyon-nagyon megszerettem ezt az összeállítást, kb mindenre jó. Yanfei nagyon messziről is használható és Raiden E, illetve Xingqui Q-jával mindent agyoncsap. Kb. beszaladok velük a tömegbe, aztán mozogni se kell csak aprítani. Bossolásra is ez a kedvenc csapatom. A mocorgós/levegőben repkedős enemy-k ellen aztán főleg. Ha netán zavaró adott helyen az Overload, vagy esetleg electro resistes a boss, akkor Raiden helyére beteszem Sucrose-t ami tovább buffolja a csapatot, csak az ő játékstílusát még nem igazán érzem, ráadásul nincs constellation rá.Abyss team-ek:
- Xiangling, Raiden, Xingqui, Bennett
- Childe, Beidou, Fischl, BarbaraItt Childe-Beidou-Barbara elfogadható szinten kész van, viszont Fischl-re nincs még buildem.
Lvl 60-on csücsül ilyen lvl 4 körüli talentekkel.
Mit ajánlanátok neki?
Jelenleg Sacrificial Bow van rajta, de ez neki nem az igazi, csak nem voltam úgy öltözve, hogy az azóta beesett új íjakból felhúzzam bármelyiket is.
Van Stringless, illetve Viridescent Hunt de még nincsenek felhúzva. Szerintetek melyik lenne jobb neki a fenti csapatban? Ugyanígy érdekelne az Artifact kérdés is...
4*TF; 2*TF, 2*Glad/Shimenawa; 4*TS között vacilálok, ebből a 2+2 leosztást lenne gondolom legegszerűbb összeszedni.
Mit javasoltok reá?Köszi!
-
F34R
nagyúr
válasz
Hmm true... be kell menned 1000x hogy latszatra jo artifactot kapjal, kozben meg fejlesztesnel potencialisan lehet szar is.. DEF et azert kapod mert Itto Main.
majd figyeld meg a sajat artifact domainjeben rittig nem fogsz azt kapni.
Igazabol meg Tsurumi maradt meg nem 100 ra. meg inuzamaban van ketto ami 99 % de mar leszarom.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #8616 üzenetére
Nekem is van ilyen... 1-2 max 3 valamire valo esik 2-3 het alatt.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #8614 üzenetére
Akkor majd jovok kesobb mert nekem meg mindig impossibru.
vagy csak szar a comp.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #8612 üzenetére
Szerintem ez azert eros... marmint a Xianglinges dolog..
Abysst letolom, de sosem tudom 36*-ra, szoval itt a maxolas is kerdeses. -
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #8610 üzenetére
az a baj hogy nehany fegyvernel meg f2p lehetoseg sincs... ugy meg mar nagyon faj a game. Staff of Homan basztak el emberek legtobb penzt.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8519 üzenetére
Aloy nálam már előre full ascenddal van. Nem azért mert kell, hanem mert komálom. Viszont több ezer primot nem.porgetek el azért mert valaki tetszik. Ahhoz azért tudni is kell :)
-
Yodamest
veterán
válasz
kill_switch #8519 üzenetére
Érdekes, nekem Aloy pl. sokkal jobban tetszik mint az Itto gyerek, Itto nekem már erőltetetten badass.
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #8502 üzenetére
Nem mutatott semmit, mivel fake.
(jó, legyen 99% hogy fake)
Sumeru-val fog jönni dendro traveller, ami még nagyon messze van. Maga a dendro elem viszont elméletileg már The Chasm-al be fog jönni, az pedig talán nincs messze. De ez csak 1-2 karakter lehet majd, és lehet tévedés ez is. -
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #8411 üzenetére
Mindent a Resinert... endgame traveller.
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #8392 üzenetére
Ezért kell Kokomi! Jönnek a crites artifactok ezerrel!
Bár nem abból amiből kéne. -
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #8394 üzenetére
Nem is tudom kire lehet DEF-es artifactot ratenni? lehet nem is kellene a jatekba.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #8392 üzenetére
De de jok ezek.
Nekem van ket hasznalhato feather, meg ket flower es kb ennyi a tobbi mind ganej. Marmint Shimenawa.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #8373 üzenetére
Kb nekem is igy van.. lehetne havi forgas a BP - nel. mert szerintem sokunknak hamar megvan.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8373 üzenetére
Csak a jelenlegi event adna majd 5szintet, csak már nem kell a bep
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #8364 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #8362 üzenetére
Akkor meg legyen Thoma-e.
Vagy Zhongli ha megvan.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #8357 üzenetére
Xiangling. Add neki oda.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8359 üzenetére
Örülök hogy segíthettem
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8357 üzenetére
6 hónap mert egy BP másfél hónapig tart
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #8354 üzenetére
Eula a legmenőbb számomra. Utána jön Shogun. Mikor egy csapatban vannak nagyon szét szoktam csapni az elleneket, persze ott van mellettük Hu Tao is meg Barbara healnek c6 os és nagyon jól jön Hu Taohoz 38000 most a HP-ja és ha egyszer ki is pusztul Barbara c6 skillje instant visszahozzA.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8354 üzenetére
Nekem Venti vagy Xiao kéne...esetleg Kazuha, de az ő rerunja nem mostanában lesz szerintem.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8352 üzenetére
Remélem is hogy azok lesznek mellette, mert már mindkettő C6, így totál kihagyhatnám a Bannert
Klee és Tartaglián kívül bárkit rerunolhatnánakNah jó...Ganyu és Ayaka mellé Eula se kell, de a többi jöhet
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8350 üzenetére
Hjaaaa így már világos. Mindig direkt elkerülöm ezeket a bejelentéseket, aztán jön a sok meglepi
Nah így akkor még alszom rá egyet, mert akkor nem biztos hogy mondjuk Thoma jobb lesz mint Xianling, aki már C6 nekem egy ideje..
Viszont ha Pyro kéne, akkor meg csak Hu Tao maradna (5 csillagos fronton), mert Klee nyöszörgése idegesít, ő nem kell, Yoimiya meg szintén nem jött be -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8348 üzenetére
Egy banneren lesz két 5 csillagos hero? Mikről maradok le?
Igen, pont ezt néztem én is, hogy a 4 legjobban ajánlott fegyver közül, 3 is 5 csillagos neki..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 Ti AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged