Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz kill_switch #9361 üzenetére

    Már 3 skin van (megvásárolható Keqing skin, és event alkalmával jön Ningguang-ra is egy ingyen). Szóval ha beleszámoljuk ezt is, eddig 2 skin van/lesz ingyen megszerezhető 4*-os karakterre, és 2 megvásárolható standard 5*-osra. Most kap 4 karakter egy ráncfelvarrást, szintén ingyen. Van leak skinek jövőre nézve: bár erről nem tudni sokat, de elvileg Diluc és Fischl lesz két következő. Szerintem nincs gond mostani rendszerrel se, csak annyi hogy kevés. Viszont az áruk rendben van véleményem szerint, az ingyenes ugye alapból jön, míg aki megveszi mindig welkin-t, de nem költi el a crystal-t, annak abból kitelik a vásárolható skinre való is.
    Kinek hogy alakul eddig az új patch? Én új zónának ugrottam elsőre neki, hogy Shenhe-nek tudjam szedni az új boss-ból a material-t, de elég hosszú a quest hozzá meguntam, így inkább toltam wish-t, és szerencsére bejött az 50%, így már szinte biztos, hogy Ganyu és Yae is meglesz. Valamint ha már Yae, kis leak videó róla.

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák