Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire olvasott még ez a topic, de azért teszek egy próbát.
Szóval nekem is van egy ilyen ketyerém. A 3600 -as típusú. Már 2004 óta megvan. És mostanra halt be a potmétere. Szeretném megmenteni, mert ahogy nézem minimum egy 100 -as körül van most egy hasonló hangfalszett. Annyit meg már nem bömböltetem, hogy megérjen nekem ennyit.Még nem tudom melyik módszert válasszam egyelőre. A direktbe kötéseset vagy a potméter cseréset.
Mind a kettőről lenne kérdésem.A direktbe kötésesről is eltérnek a módszerek. Pl. ebben a videóban, csak sima vezetékkel van megoldva. Ezen hozzászólás szerint viszont ellenállásokat kell beforrasztani. Akkor most melyik az igaz? Ki melyiket választotta?
A potméter cserés megoldásról, ha jól értem akkor beszerezhetetlen ez a Soundwell B503 -as típusú, ami bele való. Viszont mi jó bele akkor? Mert ebből az APLS -ból is többfélét láttam. És ami a tovább bonyolítja hogy egyiket sem elég csak beforrasztani és kész, hanem kötözgetni kell jobbra balra.
Magyarországról be lehet valahogy szerezni, ami jó bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest