- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire olvasott még ez a topic, de azért teszek egy próbát.
Szóval nekem is van egy ilyen ketyerém. A 3600 -as típusú. Már 2004 óta megvan. És mostanra halt be a potmétere. Szeretném megmenteni, mert ahogy nézem minimum egy 100 -as körül van most egy hasonló hangfalszett. Annyit meg már nem bömböltetem, hogy megérjen nekem ennyit.Még nem tudom melyik módszert válasszam egyelőre. A direktbe kötéseset vagy a potméter cseréset.
Mind a kettőről lenne kérdésem.A direktbe kötésesről is eltérnek a módszerek. Pl. ebben a videóban, csak sima vezetékkel van megoldva. Ezen hozzászólás szerint viszont ellenállásokat kell beforrasztani. Akkor most melyik az igaz? Ki melyiket választotta?
A potméter cserés megoldásról, ha jól értem akkor beszerezhetetlen ez a Soundwell B503 -as típusú, ami bele való. Viszont mi jó bele akkor? Mert ebből az APLS -ból is többfélét láttam. És ami a tovább bonyolítja hogy egyiket sem elég csak beforrasztani és kész, hanem kötözgetni kell jobbra balra.
Magyarországról be lehet valahogy szerezni, ami jó bele?Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS STRIX GAMING OC EDITION / GTX 1080 TI 11G
- MacBook Pro 14 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD , Midnight, magyar, bontatlan, új
- Garanciával és Biztosítással eladó DJI Mini 3
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- Eladó Lenovo Yoga 9 Pro (2024) bontatlan gyári csomagolásban