- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D®. GeNy@
aktív tag
EZT igen megcáfolnám, bocsi!
Otthon 3600-as van (még máig tökéletes és meg vagyok elégedve vele), vmint egy éve volt 6000-s szériám is. Szinte elsőként jutottam hozzá a cellcomputer jóvoltából (reklám )
de 2 hónap után el is adtam. A mélye erősebb, mint a 3600-5000-5005-nál, de mivel a reflex elől van és meg is van hajlítva felfelé (belülről) be-be rezonált, ami szörnyű műanyaghatású szélhangot produkált. Idegesített is, NAGYON!
A magas az elűbújt, de nem csilingelt...a közép az eleve halott ügy, mélye az dinamikus és erős volt, nem is lett volna vele baj a fent említett dolgot leszámítva. DE az ember nem csak mélyet akar hallgatni, nem igaz?
Szóval a végén úgy döntöttem, köszönöm, nem kérek belőle. Audigy4 és X-Fi Xtremegamer-rel volt hajtva, szóval a minőség "eleje" megvolt.
Most viszont gondolkodom ezen az 5100-son, mert végre normális dizájnja van és a reflexnyílás is "korrigálva" lett. Igaz hátra került, ezért kíváncsi lennék a mély erősségére és terjedelmére, miben több/kevesebb az 5000-5005-6000-től. Itt nem a wattokra gondolok, mert az egy dolog, mint tudjuk ebben a kategóriában. A magas csilingel-e és feltámasztották-e végre a középtartományt is?Esetleg vkinek van összehasonlító emléke, hallotta e már szólni az 5100-ast?
Természetesen azok véleménye érdekel, akik tudják, hogy szól egy 3600/5000/5005/ és végül a 6000.Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM