- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Aktív témák
-
garami87
tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy elkerüljek egy fölösleges cipekedést! Adott egy genius 5050 es v2 es hangfalszett, tegnap vettem az edigitalban, vagyis hoztam el! Látszólag minden okés vele szól is, viszont több érdekes dolgon is megakadt a szemem/fülem!:S Az egyik, hogy ha kikapcsolom és vissza, akkor elfelejti a beállításokat! A másik, hogy ha mondjuk pc (5.1 ben bekötve) illetve bármilyen sztereó jelforrásnál ha kb 50% van a hangerő és a rendszeren leveszem egészen 00 ra, akkor is lehet hallani, tehát nem lehet teljesen 0 ra levenni a hangerőt csak akkor, ha mute olom a rendszert!:S Plusz az LG LCD tv m (lw559042 es) távirányítója is kezeli a rendszert, igy programváltásnál elállítódnak a beállítások, állíthatom vissza. Nos ezek apró dolgok, viszont annál idegölőbbek főleg az, hogy nem lehet teljesen némítani csak a mute al ahogy leírtam! Valaki szakértő tudni ebben segíteni? Kifogtam egy selejteset esetleg?
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged