- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Akkor marad.
Warmonger mennyit gyorsul? Az az első viszonylag friss program ami nem csak techdemo (Ghost Recon sem, de azt nem próbáltam). Nálam elég sokat profitált mikor beraktam a 8800GTS 512 mellé a 8600GT-t. 1280x1024-ben fullon 8600GT nélkül játszhatatlanul szaggatott.
Most hagy Radira váltottam meg diavetítés az egész (HD 4850) még közepes graffal is 1280x1024-ben. -
Qru
MODERÁTOR
8600GT esetén a 4x és 8x között nincs sebesség, de nem tudom mire elég az elektromosan 1x csati.
Kíváncsi vok, majd írd be mennyire elég vagy nem.
Amúgy nem tudom mennyi értelme lesz a jövőben a fizikai társkártyáknak, ahogy alakul a fizikázási támogatás kevés lesz a 8600GT is, sztem inkább add el a 8600Gt-t, most egy 10-est kapsz érte, az meg már/még vmi.
-
CocooN-z
őstag
Ez nem pont igy működik, az hogy az ember 23,x képkockától fogja fel folyamatosnak a dolgokat, az itt a számitógépen eltorzul, sokkal simábbnak tud hatni hogyha bőven túlhaladja azt, sőt jobb ha legalább a duplája, mert nagyon sok olyan tényezője van ennek a vizualitásnak ami miatt ez a "játszhatóság" lelassul. PL egy sok sok milliseces tft, a példa kedvéért. Nem FPS ket vet vissza félre ne érts, csak a 24 fps nem fog annyinak látszódni.
schwartz: komoly
-
Palafi
aktív tag
Jobb felső sarokra klikk: [Ccleaner]
szerintem Te is ezt találtad meg
-
Palafi
aktív tag
Megvártad, hogy rendesen végigfusson a telepítés
Mert a vezérlőpultban ott kell lennie az ikonnak, sőt a programok között is megtalálható.
Esetleg egy újra telepítés megoldhatja a problémádat.
Én már egy ideje a régi eltávolítása nélkül végzem a frissítést, így minden eredeti beállításom meg is marad. Így sem volt problémám a telepítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fujifilm X
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest