- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Sziasztok!
Megválok hőn szeretett Galaxy 8600GT 256MB os videó-karimtól, melyet fizikai számolására tartok láncon egy GTX260 mellett.
-folding@home:
-BoinC @ NV projects:
-Továbbá Nvidia GPU Pack és NV PhysX Ready Games:Ára: 4000 FT!
Hogy miért? Mert videojelet nem közöl sajnos
Érdeklődőket privátban várom!Bocsánat h itt "hirdettem"
Üdv!
-
CocooN-z
őstag
a legegyszerűbb srácok ha windows update, az csakis nv driver, és aki akarja majd magátol ráteszi a physx et!!!
-
CocooN-z
őstag
Megoldás: LINK
-
CocooN-z
őstag
178.13 as drivert tettem most fel physx nélkül és igyse jó, utána manual install és továbbra sincs select gpu, csak geforce acc.
Régebbivel? még nem, csak aza vicc hogy szerintem ezzel nem vagyok egyedül, sokáig tart a vista driver install, meg se mozditja azt a physx szoftvert, nv driver annyit nem ajánl fel hogy "Restart Y/N?" és háttérben meg nem mocorog semmisem. nem értem.
-
-
CocooN-z
őstag
64bites Vistára miért nem képes normálisan felmenni a driver + physx software?
-
CocooN-z
őstag
Ez nem pont igy működik, az hogy az ember 23,x képkockától fogja fel folyamatosnak a dolgokat, az itt a számitógépen eltorzul, sokkal simábbnak tud hatni hogyha bőven túlhaladja azt, sőt jobb ha legalább a duplája, mert nagyon sok olyan tényezője van ennek a vizualitásnak ami miatt ez a "játszhatóság" lelassul. PL egy sok sok milliseces tft, a példa kedvéért. Nem FPS ket vet vissza félre ne érts, csak a 24 fps nem fog annyinak látszódni.
schwartz: komoly
-
CocooN-z
őstag
Ez úgy megy, hogy minden PhysX rdy játék kihasználja a gépben lévő PhysX Acceleratort...Legyen az akár Az Ageia 128MB os PCI slotos kártyája legyen az egy Geforce 8xxx/9xxx/gt200 sorozat, mivel amióta NV a tulaj, olyan PhysX drivert irtak, hogy Ki lehet választani a beállitásokban hogy mi legyen a gyorsitó, ami lehet a fent emlitett kártyák közül bármi. Azért érdemes külön karit venni mert akkor a primary csak grafikát, a secondary csak fizikát a cpu meg a saját ügyes bajait számolja. Tehát a válasz igen, nv physx rulz!
-
CocooN-z
őstag
Warmonger:
#1: E2180 2.5GHZ, 1000RAM (5-5-5-15); 9800GT Primary VGA, 8800GS Standby
Physx Acc.: OFF
min: 6FPS avg: 15FPS max: 34FPS#2: E2180 2.5GHZ, 1000RAM (5-5-5-15); 9800GT Primary VGA, 8800GS Standby
Physx Acc.: ON >> 9800GT
min: 31FPS avg: 47FPS max: 84FPS#3: E2180 2.5GHZ, 1000RAM (5-5-5-15); 9800GT Primary VGA, 8800GS USED
Physx Acc.: ON >> 8800GS
min: 52FPS avg: 64FPS max: 102FPS -
CocooN-z
őstag
8800GS t újitok be a 9800GT mellé
, GS sokáig megmarad, 9800GT meg a cserebere kártya, az az elsődleges, amit évente cserélek
-
CocooN-z
őstag
P35 ben megoldható az SLI pcie lane en keresztül az új driverekkel? Ha igen meik a jobb, ha két karit SLI ben futtatunk, és úgy PHYSX, vagy ha külön külön és az egyik céltudatosan PHYSX? nekem az előbbi jobbnak hangzik.
Jha és két különböző kártyáról beszéltem.
-
CocooN-z
őstag
8400GS vagy 9500GT a célra egy 9800GT mellé? megérné egy gddr3 as 512MB os 9500 asat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest