- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
CocooN-z #950 üzenetére
Nem, arról lettem felvilágosítva t(isztelt)lac(i) kolléga által, hogy: A P45-ben hiába 8-8 a sáveloszlás jobb mint a P35 16-4-es eloszlása (nagyobb a sávszélesség), mert a P35 PCI-E 1.1-es a P45 meg PCI-E 2.0-ás slotok vannak. Az elméleti max átviteli sebesség a duplájára nőtt benne 0,25GB/sec-ről 0,5GB/sec-re. Tehát a P45 2.0-ás elsődleges slotja hiába csak 8x-os a P35 1.1-eséhez képest dupla sávszélessége miatt ugyan azt tudja 8 sávval mint a 1.1-es P35 16 sávval. Viszont P45-nél a második slot is 8x tehát az is a P35 1.1-es 16x módjának felel meg ami bőven elég ma még bármelyik vga-nak.
Ja meg azt is megtudtam, hogy P45 esetén mind a két PCI-E slotot az NB vezérli, míg P35-nél az első slotot a NB a másodikat pedig az SB vezérli.
littlelion21:
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
CocooN-z #903 üzenetére
P35-ben elméletileg nem megoldható (gyakorlatilag igen, de elég bonyolult a dolog) az SLI, mert CF lap. Két Geforce-ot beteszel a P35-be akkor lesz hadrveres PhysX támogatás. Ilyenkor a két kártya nincs összekötve (sli híddal) ezért működik CF lapban is a dolog. SLI-be meg csak egyforma vga-k köthetők, viszont PhysX-re bármilyen 8-as, 9-es 200-as sorozatú vga jó.
mod:
Raider 01: 86000GTS is elég lenne sztem, a 4x PCI-E slot visszafogná már a 9600GT-t (és drága is sztem erre). Nálam húzott 8800GTS mellé elég a 8600GT, GTX 260 mellé elégnek kell lennie a GTS-nek is.
Teszben láttam (keress vissza ha érdekel) GTX280 mellé rakott 9600GT gyorsított, de a GTX260 azért gyengébb nála...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest