- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
loller
csendes tag
válasz
Lord Zero #400 üzenetére
Ja igazad van, igazából szerintem nem a Zalmannal volt a gond mert elötte is használtam és jó volt. Helytelen szerelés nem valószínű mert már jópár ilyet összeraktam ugyanis már évek óta számítástechnikai szervízben dolgozom, és ráadásul az ember a sajátjára mindig jobban figyel
Bár azért az érdekes hogy a kártya (vagy inkább a hütő) tűzforró volt. Ventillátor nem volt rajta, de ezekre nem is kell elméletileg... -
St3X
csendes tag
válasz
Lord Zero #97 üzenetére
igen nu-ról van szó..és most próbálgatom még mit bír..eddig 560-on megy
és nem hibázik...nem értem de a mark05 csak 210-pont körülit javult tőle..őőő sztem ha még a memót is tudnám huzni az nem lenne rossz..3500körül..ahhoz képest, h 10rudimba volt
de az a qva memó grrr ja nem keverem memmel mert az alapból csak 501mhz en van..és egy memory meg core feliratot még meg tudok különböztetni :p
[Szerkesztve] -
St3X
csendes tag
válasz
Lord Zero #90 üzenetére
hát rivatunerrel most probáltam, a driver opcioknál is ott van, hogy mennyin megy a karesz most 450/550-re állitottam...mindenhol annyit ir, de a mark03 megint fele olyan gyorsan megy mint ref. frekin....hát én ezt totál nem értem miért van.Ja a riva tuner nem engedi a low-level system tweaket mert valami ilyet ir :
..purposely blocked to avoid interference with GeForce FX - specific dynamic driver level clock frequency adjustment. na ennyi a lényeg végülis..nem igaz, hogy rárakok egy rivatunert és egyszerüen nem lehet huzni ezt a xart...még az asus féle smartdoctort is kiprobáltam ami erre van...de az is ugyanugy semmi..kész
-
leslieho
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Bundle topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest