- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Nem tom él még-e ez a topik de,
ma sikerült beszereznem egy Abit Siluro Fx5700 256Mb-os vidikarik Arctic Accelero L2 pro hűtéssel.
A kérdésem:Honnan tudok hozzá drivert letölteni?? -
oneiros
tag
válasz
greatchaos #786 üzenetére
Nem, a hűtés rendesen végzi a dolgát kb. már fél éve. A bordához nem nyúltam csak a ventihez. Idle-ben enyén langyos 1,5h használat után. Most már szerintem is hardverhiba, néztem más fórumokat is, valószínűleg a chipnek van baja, úgyhogy már nem éri meg költeni rá.
Köszi a választ! -
oneiros
tag
Sziasztok, nekem fx5700-as driver problémám lenne. Ha felrakom a drivert a szűz XP-re restartnál egy fekete képernyő fogad a bal felső sarokban villogó kurzorral. Az XP csak vga és csökkentett módban jön be, de ha felbontást állítok ugyanezt kapom. Próbáltam gyári és omegás drivereket is, de ugyanez. A kártya nem volt húzva, csak egy venticserén esett át.Próbáltam mx440-el is, az rendesen vitte a felbontást.
Várom segítségeteket! -
Zebra
csendes tag
Nah, leteszteltem a gépemben a kártyát, 3DMark2003: 2028 pont, a HL2 még éppen játszható vele, de csak DX 8.1-módban hajlandó menni, az UT2004 pedig 35-60 FPS-sel megy.
Lehet, hogy még 512 MB memória gyorsítana a rendszeren. Ezen még gondolkodnom kell.. -
Zebra
csendes tag
Vettem ma használtan egy Asus V9570GE/TD 256MB-os kártyát 5000 Ft-ért, sajnos csak itthon tudtam jobban megnézni, hogy mi van a dobozra írva. Ez bizony egy FX 5700 LE chipes kártya, órajelei GPU:250 MHz, MEM.:400 MHz, és 128 bites. A doboz felirata szerint 3DMark 2003-ban 2200 pontot tud elérni.
Előtte egy 6600GT-t használtam, de már nem játszom annyit, hogy megérje megtartani, az 7200 pontot hozott a 3DMarkban, majd kiderül, hogy a mostani 2200 mihez elég. -
D013
aktív tag
Áh, nekem is volt 5700-am(inno3d), méghozzá 256 megás csoda. Sajnasajna nem vártam meg annak idején a hasonló árkategóriájú 6600-at (sima). Hamar kiderült hogy nem igazán bírja a komoyabb játékokat, bár az 5200 után nyílván hatalmas fejlődés volt...(bár nem akkora mint aztán a 7800gs
)
-
Evil2k
tag
5700 ULTRA fog hozzám érkezni kíváncsi vagyok az eredményeire majd megírom nektek
-
Jozzyfiu
csendes tag
üdv!ide tartozok az Asus v9570-es videokarimmal?man valakinek ilyen?
fx5700as elvielg... -
New Life
aktív tag
válasz
The_Fallen #778 üzenetére
Szia!
Nekem is van egy Abit 5700-es karim, 8 ezerért árultam, nem nagyon akarták elvinni.Sztem annyit simán ér.Az atid kb 11-et ha 256bites, ha nem akkor max 10-et vagy 9et.
De ez az én véleményed.
Üdv:NL -
The_Fallen
csendes tag
Fogalmam sincs hogy hova kéne ezt irnom, de mindegy. Van két videókarim egy Geforce FX5700 Le és egy Ati Radeon 9800 Se. Az lenne a kérdésem, hogy meiket tartsam meg illetve meikért menyit kérhetek.
Előre is köszi. -
royalka
őstag
Nekem olyan problémám van hogy néha, főleg indításkor elszál egy szín. (Mintha kihúznál egy vezetéket a monitor kábeljéből. Pedig az biztos jó mert nincs törés). Na de a lényeg hoyg mi okozhatja én tápra is gyanakszok hogy kevés a feszkó, de ez teljesen esélytelen????
Választ köszi!!! -
GrandeP
addikt
Üdv!
A minap kaptam ajándékba egy ilyet: inno3d fx 5700 mivel az előző gazdájánál tönkre ment és lecserélte.....
a hiba oka az volt h kb 2-3 hónapon keresztül fekete/fehér képet adott... se driver csere, se semmi nem segített ezen, kb 2 hete megadta magát teljesen, tehát nem ad a monitornak képet.... igy meg se tudom nézni h a bios-om felismeri-e vagy valami... viszont a gép maga bootol az biztos....
Találkozott már vki ilyennel?
Mit lehet ilyenkor tenni? kuka vagy menthető? Környékemen (kecskemét) nem tudok olyat aki hardvereket javítana... garija már rég lejárt...
Bárminemű ötletnek őrülnék!
Köszi -
demars
addikt
Köcce a linket!
Mentettem... -
pepe22
csendes tag
itt vagytok?
-
pepe22
csendes tag
az fx 5700 tudttok valami?
-
pepe22
csendes tag
sziasztok pepe vagyok .
-
demars
addikt
Hali!
Pár hónapja vettem egy (régi), de nem használt FX5700 LE karit!
Tud valaki valamit erről?? Mit jelent az, h LE? Tesztekben nem találtam erről eredményeket, csak hasonlót: MSI 5700...
Köszi! -
royalka
őstag
mennyit ér most egy ilyen?
-
yoogie
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy gépet Abit BD7 II, P4 1600 Mhz, 2 optikai DVD (író + cd író kombó), és egy MSI 5700LE videókari, mindezt egy 250 W-os Codegány táp hajt. Szerintetek okozhatja a megfagyásokat illetve újraindulásokat a kis táp, cseréljem esetleg nagyobbra?
Előre is kösz! -
Temple-Anzan
tag
inno3d fx5700 256 eladó
-
Gf 5900 powa
csendes tag
Chaintech SA5700 128MB (Geforce Fx5700) mennyire marad el egy Inno3D Geforce Fx5900xt től?
-
Raptus
tag
csak úgy apróbetűsen: amikor még GF MX 400-am volt, akkor a Mercedes Benz Truck Racing a legújabb meghajtóprogrammal csúnya textúra hibákkal ment, viszont amikor visszaraktam az egy évvel korábbi drivert, ment kifogástalanul. Nem minden esetben a legújabb a legjobb
-
ludla
őstag
Köszönöm mindkettötöknek a segítséget
Még lehet hogy lesz kérdésem
-
Raptus
tag
[link]
egyébként meg a szokásos: ''Google a barátod''---keresés: Nvidia driver
A tévékimenet aktiválását is meg tudod így oldani. Azért arra készülj fel, hogy a GTR 2-höz egy kicsit talán kevés lesz, bár nekem nem volt annyira gyenge alatta, mint amennyire tartottam tőle. De azért mégiscsak a 6600 GT az igazi. De sajna ez is megy ki a divatból -
ludla
őstag
Sziasztok valaki segíthetne egy kis infóval, vettem egy ilyen karit mert még nekem csak integrált volt, és kellnének a programok hozzá, driver stb. honnan tudom leszedni ezeket, és melyik drivert? Köszi az infót. Tudom hogy nem egy mai darab de nekem csak tv összekötés miatt meg a GTR2, Forma1 es játékok hoz kell.
-
royalka
őstag
CSőő all.
Nekem ilyen karim van Jehhhhhh
Én a Geforce fan vagyok
Igaz nem sokat játszom de azt látom hogy hiába régik ezek a kártyák helytállank szerintem (de cáfolható!)
Na de itt a kérdésem.
Én szeretek modingolni de csak külsőleg
Szóval a kártyám melegszik mint atom ha bármit csinálok vele pedig titan hűtő van rajta+ chipszet bordák és így is pedig van 3 db venti ami keveri a levegőt a házban
mi lehet a problem? -
John_Doe
senior tag
Hát ez a topic télleg kihalt. Nekem is volt ilyen kártyám és bár már akkor is gyenge volt én szerettem. Ezzel kezdtem el HL2-zni. De hát az már nagyon rég volt talán igaz se volt...
-
Ameda
tag
Látom, ezt a kátyát is eltemették!
-
celeron
senior tag
up
-
celeron
senior tag
UP
-
celeron
senior tag
UP
-
csikasz76
csendes tag
válasz
-=Lord Tom=- #737 üzenetére
A ventilátora működik és ha elindul megy órákig. 3DMARK2001 is végigfut.
Másik gépben is igy viselkedik. -
csikasz76
csendes tag
Sziasztok
Van egy Xpertvision Fx5700 kártyám ami ha újraindítom a gépet szétesik a kép, de ha kikapcsolom és bekapcsolom akkor simán elindul és működik 2D-ben.
Sajnos 3D is elkezdett szemetelni. Visszavettem a memória sebességét így nagyából jól működik. De ha újraindítom akkor rögtön szétesik a kép.
Van valami ötletetek?
A kártya már nem garanciális, visszavinni nem tudom, csak szeretnék vele valamit csinálni. -
celeron
senior tag
MEGHALT A TOPIC
-
llax
senior tag
Az FX5700-nál (és a többinél..) az MPEG-2 támogatás az a chipbe épített hardveres dekódert jelent?
-
celeron
senior tag
válasz
Cucuka12 #730 üzenetére
Nekem az előző kártyám egy geforce4 mx440 volt 128 Mb fedélzeti rammal. Ez sem volt túl izmos, de 2 évig elfogadható minőségben tudtam vele játszani a játékokat. Haver feszített az FX 5200-asával, hogy Dx 9.0 támogatás.....stb, és megnéztem egy doom 3 videókártya tesztet, 800*600-as felbontáson, low grafikai fokozaton MX440:42 FPS
FX 5200:28 FPS! Úgyhogy........az az LE kari sem (olyan) szar. -
Probiker
aktív tag
Nekem is lenne egy gyenguska Fx 5700Le karim, és szeretném lecserélni a ventilyét egy teljesen passzív hűtésre.
Tudnátok olyan bordát ajánlani ami egy kis tuning után is megfelöen lehütené a karit -
celeron
senior tag
Hol lehetne az ASUS V9570 TD-m hez új drivert leszedni, mert néztem már a hivatalos oldalon is meg máshol is, do semmi eredmény.
-
Ameda
tag
Lehet, hogy a kérdést nem ebben a forumban kellene feltennem... Bocsika!
Albatron FX5700-asra milyen hűtőt lehet tenni? Ami nem is ócska, de nem túl drága. Max 5000-6000 Ft.
Amint látjátok IC7-es lapom van. De úgysaccolom, hogy a kártya és az északi híd hűtője között nincs 2,5 cm így a CoolerMaster CoolViva nem fog rámenni.
Tényleg kell oda a 2,5cm?????
Üdv!
AMeda -
mirsuuu
csendes tag
-
mirsuuu
csendes tag
Hali!
Engem érdekelne, hogy szerintetek melyik driver lenne a legalkalmasabb jelenleg a kártyámnak! Inno3D FX5700-asmom van rengeteg drivert próbáltam már, de még nincs meg a tökéletes. Pl a Fifa 06 szaggat valamint más játékoknál is fekete háromszögek ugranak be stb. A 52 drivertől a 77 ig már mind megnéztem!
Abit IC7-es alaplapom van! Lehet, hogy ez az alaplap nem szereti ezt a kártyát, vagy most mi lehet???
ÍRJATOK! -
Dragbajnok
tag
Up
Csak hogy ne hljon be a totyik -
celeron
senior tag
válasz
Dragbajnok #713 üzenetére
Én a gyári telepitő CD-ről telepítettem fel a drivert, ez pedig 52.valahanyas, de hidd el ha a legújabb Nvidia driverral csináltam volna, kevesebbet kapok, hiába régi driver. Szerintem ez a 3715 pont remek eredmény, de ez már húzva van , vagy gyári órajelekkel, a bios-ról pedig annyit, hogy majd én is utána nézek, majd irok ha találtam.
-
celeron
senior tag
válasz
Dragbajnok #711 üzenetére
A hűtő Zalman VF700 AL-cu, a 603 Mhz-t Power Strip progarammal csináltam.
-
celeron
senior tag
válasz
Dragbajnok #708 üzenetére
Én el az ASUS V9570 TD 256MB-ommal 4012 pontot értemela 3d mark 2003-ban,Egy Gigabyte 8IPE775 G alap,egy 3,06Ghz-s celeron D LGA775és 512 Mb ram társaságában.
A mag 603 a memória 636 Mhz-n mentek. Egyébként tudtad, hogy a VIVO-s kivitelű kártyákon némiórajeltuningalés bios frissitéssel sokkalerősebb kártyához juthatsz? Ugyanis ezekben vannak ún. 'alvó futószalagok'amiket munkába lehet állítana. -
Dragbajnok
tag
Hi mindenkinek!
Már két éve van egy Gigabyt fx5700 VIVO-m és lenne egy kérdésem.
Elérte már valaki egy 5700 (nem ultra) val a 4000 pontot 3DMarkban? -
Chrees
tag
ez a sapphire 9600xt ultimate edition (azaz szar passziv hütés) jobb mint a 5700 ultra????
jah és meddig hány fokig elvislhető a vga?
-
twollah
nagyúr
Egy kerdesem lenne, hogy mennyire hangos az Abit Suliro FX5700En talalhato hutoventilator?
Csukott hazra gondoltam.
Tudom szubjektiv a megiteles, de nem vagyok oda azert ha vmi visit az asztalom alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Nyaralás topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest