Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
én most szabadulok meg az FX5700-tól gariban ha minden igaz..ha nem akkor vehetek rá egy hűtőt.
128MB a jobbik a 256 lassú..
de ha rám hallgat nem veszi meg egyiket se...Call of Duty United offensive játéknál ez a vga 5 fps-t produkált az egyik havas pályán (Foy)....
inkább keressen 9550 radeont vagy várjon januárig amíg feltöltik a készleteket. -
Flashget
félisten
szvsz fantázia név már a ge2 is nekem abit siluro volt hogy ezzel különböztessék meg az ati chipsettől az nvidiásat.
FX5700-E a 128 MB-ost jelenti, E nélkül pedig a 256MB-ot jelenti.
Inkább ez a lényeges szvsz.
Nekem FX5700-E van...kálváriám vele korábban olvasható ami nem a képi megjelenítésére vonatkozik.
[Szerkesztve] -
Flashget
félisten
Nem értem a passzívot miért cserélték le egy aktív hűtésre ami tuti beszarik pár hónap alatt...
A vga hűtése is elég tré ezzel a műanyag lapátokkal....ha nem döglik be az alaplapi hútő nem is vesszük észre, hogy gond van a vga-val mert a rossz csapágy hangja elnyomott minden más zörejt. Ha megállt volna a venti akkor a vga leadja az indián jeleket. De ha már ilyen szar anyagból csinálják legalább páros számú (12 db) lapát került volna bele és akkor 2-t kitörünk az is elég még hűtésnek és a kiegyensúlyozottság is meg van.
Gyanítom nem fogom visszakapni mert ami eddig garancáliásan elment a nagykerbe nem hozták vissza újat adtak. Vagy ha nem volt másik tipust lehetett választani vagy levásárolni. -
Flashget
félisten
Sziasztok.
áprilisban vett abit siluro FX5700-E vga kártyámon lévő venti egyik lapátja annak rendje és módja szerint leszakadóban volt így visszavittem a boltba mivel garis.
Más is járt már így?
Megoldásként vehettem volna rá zelman hűtőt 6500 pénzért de nem vettem.
Lehet ilyen kártya már nem is ha nem tudják javítani és bevallom nem is akarok.
Valszeg némi ráfizetéssel egy radeonra váltok csak még nem tudom melyikre.
nekem csalódás volt ez a kártya és bánom, hogy nem néztem körül jobban a neten elötte (igaz nem is nagyon volt még kapható akkor) vagy vettem volna egy radeon 9600-t.
Ha mégis visszakapom új ventivel akkor marad.
[Szerkesztve] -
Flashget
félisten
Köszönöm mindkettőtöknek a segítst! 2 hét szenvedése múlt el egy jó tippel.
-
Flashget
félisten
Olyan problémával találkoztam amivel korábban nem.
Volt egy PII-es konfigom benne egy Abit Siluro Ge2 MX400-as tv-out
vga kártyával amivel minden gond nélkül simán kitudtam lőni a képet a tévére.
Most egy új P4 konfigom van benne egy Abit Siluro FX5700-E tip. vga kártyával. A gondom hogy egyszerűen nem tudom kilőni úgy a képet a tévére mint korábban (monitoron beállítom a filmet aztán tvtool progival ctrl+F1 kilövöm a képet).
Telepítettem a meghajtóját (xp op.rendszer van)de a beállításoknál nem jelent meg az nView Display Mode a bal oldali fülön (már ez gyanús volt), nem hajlandó az M-NTSC módról PAL-ra váltani hiába volt gép kikapcs-bekapcs.
Gondoltam felrakom a legújabb drivert hozzá ami van az nvidia.om oldalon de annál sem tudtam beállítani a tévét (viszont megjelent a nView funkció és végre betudtam állítani a PAL-B legyen). Egyszerűen nem jelenik meg a beállításoknál a klón mód! Csak a Single display fül van alatta meg az analog monitor és egy másik fülön a TV. Beállítottam TV-re de így csak a TV mód üzemelt (volt kép a tévén)a monitor nem és tévéről igencsak nehéz irányítani a pc-t.
Aztán felraktam a régebbi detonatort is amit a geforce2-höz használtam és annál flottul ment, most nem.
Felraktam a legújabb tvtool progit is de a más készülék érzékelése funkcióra sem reagál a tévé. Mintha nem lennének fizikailag összekötve pedig ugyanazok az S-Video kábelek és csatlakozó van mint korábban és a tévén is ugyanott van minden csatlakoztatva és csak 1 módban van kép de az úgy nem az igazi.
Azért nem értem mert a régebbi geforce2 MX400-nál simán ment minden aztán tvtool-al kilöttem a képet a tévére és ment a mozi, most meg nem akar összejönni. Tud segíteni valaki?
Ja és a TVTool progin nem engedi hogy beállítsam a PAL szabványt!!
Hallottam egy olyan verziót (ami persze lehet úgy hülyeség ahogy van) hogy az újabb generációs vga kártyáknál legalábbis az nvidia így akarja megnehezíteni hogy filmezzen az ember a sok másolt dvd miatt. Remélem ez kamu, de ettől függetlenűl nem tudok rájönni mi a hiba
sorry rövidebben nem megy -
Flashget
félisten
Nekem Abit Siluro FX5700-E van.
Gondom jelenleg itt olvasható a kártyával kapcsolatban:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=7733&start=390#msg413
(#402) hsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mobil flották
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest