- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
loller
csendes tag
válasz
Lord Zero #400 üzenetére
Ja igazad van, igazából szerintem nem a Zalmannal volt a gond mert elötte is használtam és jó volt. Helytelen szerelés nem valószínű mert már jópár ilyet összeraktam ugyanis már évek óta számítástechnikai szervízben dolgozom, és ráadásul az ember a sajátjára mindig jobban figyel
Bár azért az érdekes hogy a kártya (vagy inkább a hütő) tűzforró volt. Ventillátor nem volt rajta, de ezekre nem is kell elméletileg... -
loller
csendes tag
Na, ennyi volt....Az Inno 3D 5700-esem elfüstölt. Nem volt húzva és egy nagy Zalmann Heatpipe-os hűtő volt rajta(elötte egy GF3 Ti-n volt). De nem a memória szállt el vagy a Gpu, hanem valami kis fekete bizbasz(mindkét oldalon négy lába van) a GPU-tól nem messze. Játszok aztán egyszercsak kép el, büdös szag, ennyi.....Sajna garinak löttek mert nem az eredeti hűtője volt rajta, meg az már meg sincs.
Eddig mindig Nvidiás voltam de most ez betette a kaput kipróbálom az ATI-t. Egy hónapos kártya voltEgyenlőre most marad a régi Gf4 MX...
Nem lehet esetleg ilyen vackot valahogyan ráforrasztatni??
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest