- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlaip
addikt
Na helló!
Visszatérve az eredeti kérdésre.
Szvsz nem nevezhető a Ti4200 utódjának. Elmondom miért.
A Ti4200 pixel pipeline-ban és ramdacban meg sávszélességben meg mindenben megeggyezett az nVidia akkori csúcskártyájával, a Ti4600-zal.
Az 5700-asnál ez nincs így, ez inkább a Radeon9600 mintájára az Fx5900 felezett kártyája. Szal nem jó a párhuzam, habár sok helyen írják, hogy az 5700 Ultra az új Ti4200
Hát erősen nem. Ha rendesen gyártanák, akkor az Fx5900XT lehetne az új Ti4200.
Remélem nem mondtam ezzel semmi rosszat. -
Lord Zero
addikt
surfyman, nem tudom, időközben mire jutottál, de csak csatlakozni tudok noresz véleményéhez: jó kis kártya (nyilván megkérdőjelezhető, pl. mire kell elsősorban, hány százszoros AF és AA kell, stb, de azt te is tudod, hogy nincs JÓ vagy LEGJOBB videókártya). Az FXek közül az első, amivel érdemes szóba állni
nálam jól elvan (abit siluro 5700E), ennyi. A ti4200sel szemben holmi dx9et is tud, és lényegesen ütősebb, mint az FX5200 (a DX9 legalja), 3dM2001 és 2003 pl. nemes egyszerűséggel a dupláját hozta.
még valami!!: az empíria azt mutatja, hogy lényegi különbség van driver és driver közt, ha egy mód van rá az Abit saját meghajtóját tedd fel (a legújabbat márciusban nyomták fel a honlapjukra).
na hajrá -
Lord Myn
senior tag
Hali!
Nekem Leadtek WinFast A360TD van és nagyon meg vagyok vele
elégedve (sima FX5700). Amíg nem vettem meg volt kölcsön 1 Abit
Siluro Ti4200-8x és kb. 25-30%-val gyorsabb az FX. 450/600-on
járatom és az eddigi játékok jól futottak 1024-ben. (A Far Cry
Medium/High vegyes beállításon, de futna jobban is SZVSZ, csak
a procim már nem a legújabb: XP1800+@2GHz, meg állítólag
High-hoz kell már az 1GB Ram) Régebbi cuccok is futnak vele,
OpenGL-ben nagyon jó és elég éles a képe is. -
Junkie
aktív tag
Értem akkor sorry hogy másfelé tereltem a totyikot... amúgy nekem sincs semmi bajom az nv-vel csak szerintem az ati jobb amúgy egyszerre volt nálam egy Fx5600, meg egy 9600XT és félelmetes volt hogy mennyivel jobb volt az ati nem tudom mennyivel jobb az 5700 de ha nem sokkal akkor
na tényleg nem irok többet inkább az irjon akinek ilyennel tapasztalata van
-
Junkie
aktív tag
9600Xt-re egyrészt mondjuk boltba újonnan valóban drágább még egy kicsit de itt a ph-n a Hardverpiacban hoznak neked újat 35 körül(HengR, Gianni, stb...) annyi hogy a gar rajtuk keresztül van. egy használtat én is eladtam 31-ért nemrég. Ja és a 9600XT olyan 4000 pont körül nyom 3dmark2k3ban nem beszélve ha élsimításokat bekapcsolsz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Villanyszerelés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest