- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3X
csendes tag
-
St3X
csendes tag
válasz
Lord Zero #97 üzenetére
igen nu-ról van szó..és most próbálgatom még mit bír..eddig 560-on megy
és nem hibázik...nem értem de a mark05 csak 210-pont körülit javult tőle..őőő sztem ha még a memót is tudnám huzni az nem lenne rossz..3500körül..ahhoz képest, h 10rudimba volt
de az a qva memó grrr ja nem keverem memmel mert az alapból csak 501mhz en van..és egy memory meg core feliratot még meg tudok különböztetni :p
[Szerkesztve] -
St3X
csendes tag
nos,,,már addig eljutottam, ha a memót huzom akkor ugrik vissza...a gpu 520-on stabil és gyorsabb is ugy..de a memoval nem tudok mit csinálni grrrr..vmi asus bios blokkolás van a dologba vagy mi a fene??
-
St3X
csendes tag
válasz
Lord Zero #90 üzenetére
hát rivatunerrel most probáltam, a driver opcioknál is ott van, hogy mennyin megy a karesz most 450/550-re állitottam...mindenhol annyit ir, de a mark03 megint fele olyan gyorsan megy mint ref. frekin....hát én ezt totál nem értem miért van.Ja a riva tuner nem engedi a low-level system tweaket mert valami ilyet ir :
..purposely blocked to avoid interference with GeForce FX - specific dynamic driver level clock frequency adjustment. na ennyi a lényeg végülis..nem igaz, hogy rárakok egy rivatunert és egyszerüen nem lehet huzni ezt a xart...még az asus féle smartdoctort is kiprobáltam ami erre van...de az is ugyanugy semmi..kész
-
St3X
csendes tag
na szal, 1.9Ghz-es AthlonXp-vel
a karesz 256MB-os 2969pont körül mark03-ba húzás nélkül...most van 1 másik driver azzal nem probáltam de jobbanak tünik.
Tuningolni még igy se lehet szerintem...nyugodtan hajtanám én 550-en a memóket de egyáltalán nem lehet...grrr ha 1 mhz-el is feljebb huzok a ref értékeknél vissza esik a sebesség a felére...kivagyok tök kész.shhhh
ja én 20ért vettem10-be meg elmegy a gf3-om ugyhogy..végülis jó vétel volt,szerintem..
ja cs:source 1024x768 minden HIgh plus 2x Aniso No AA úgy meg 50 fps-t alap frekin. -
St3X
csendes tag
Hali, nekem is ilyen problémám van egy ASUS v9570td-vel....egyszerűen sehogy se tudom tuningolni, se coolbits, se rivatuner, se powerstrip...lol már smartdoctort is probáltam de az se...egyszerűen NEM értem..ha már egy kicsit is huzom a kareszt a teljesitmény kb a felére vissza esik...már elegem van...KÉSZ
driver 62.11 asus driver...nem tudna vki érdemben segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Autós topik
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest