- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
AllTheBest #28750 üzenetére
Átjönnek a vámon.
-
anadroid
senior tag
válasz
AllTheBest #28747 üzenetére
Annyi a változás, hogy jelentősen gyorsabb lett, a csomagok repülővel érkeznek meg Angliába. A legutóbbi nekem 13 napot jött, ebben benne volt az is, hogy húsvét miatt 4 napot állt Hollandiában.
-
Watcher45
tag
válasz
AllTheBest #25437 üzenetére
Én is ezen tipródom múltkor kértem is véleményt valamelyik topicban erről [link] Azért gondoltam rá, mivel az Orico ajánlott márkának tűnik, ez külső DC táppal is meghajtható ha kevés a nafta valami csatlakozó eszköznek és egészen jól le lehet pontozni az árat, de senki sem jelezte, hogy lenne vele tapasztalata.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
AllTheBest #23293 üzenetére
Original Xiaomi Portable USB LED Light ( Enhanced Edition ) - BLUE
CMondayGB75
$0.99+$0.38 shipping -
johniee
senior tag
válasz
AllTheBest #22586 üzenetére
Nekem is elment egy hét azzal, hogy rosszul választottam Ticket nyitásnál és egy másik ember sablon üzenetekkel reagált csak a kérdéseimre, majd mikor már jó helyen nyitottam új Ticketet az ügyemnek, végre megkaptam hogy hova küldhetem vissza a nem működő tabletet és normálisan válaszolnak a feltett kérdéseimre.
A paypalt kár volt megemlítenem nekik az elején, most limitálva van a Paypal fiókom -
viktorhu
veterán
válasz
AllTheBest #22606 üzenetére
Mondjuk rendeléskor elég feltűnően ott van az opciók között a biztosítás, és oda is van írva, hogy ez kell ahhoz, hogy visszaadják a pénzt vagy másikat küldjenek, szóval nem tudom, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki ne tudjon róla. De ettől függetlenül - ha ezt a levelüket már a paypalhoz fordulást emlegető leveledre válaszul kaptad, akkor a következő forduló a paypal. Ha még nem írtad nekik, hogy akkor kénytelen leszel a paypalhoz fordulni, akkor egyet még talán megér.
-
Ciccuka
veterán
válasz
AllTheBest #22606 üzenetére
Csak az idődet pazarlod a GB ticket-ben.
-
gabee64
újonc
válasz
Nálam ugyanez volt a helyzet, a paypal említésére rögtön adták a refundot. Amúgy a DPD neked semmit nem fog mondani, csak a feladónak.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
AllTheBest #22592 üzenetére
Lehet nem kell a PayPal-hoz fordulnod, elég lesz ha normális hangnemben válaszolsz nekik, hogy az 50%-os ajánlatuk számodra nem elfogadható és ha nem tudtok megegyezni, akkor a PayPal-hoz fordulsz.
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz
"you haven't purchased any insurance during the check-out."
Itt van a lényeg, a GearBestnél biztosítást kell kötni ahhoz, hogy a postázás során felmerülő problémákat megoldják. Lehet ezen vitatkozni, hogy miért kell nyomkövetett csomagra biztosítást kötni, de ez van a szabályzatukban amit vásárlással elfogadsz. Gondolom nem pár dollárt akartál spórolni, hanem nem tudtad.
A paypal neked fog ítélni. Még van bőven idő a paypal reklamációhoz, várj még, hátha megjön! -
8zabi
őstag
válasz
PayPal biztos neked ítél, főleg hogy van tracking, ne a GearBest-tel harcolj, rögtön nyiss egy ügyet, holnap már komolyabban vesznek
-
qqzs
őstag
válasz
AllTheBest #22494 üzenetére
paypalozd meg oket oszt jovan
----------------
Erre a telefonra (VKWORLD MIX 4G Phablet) tudtok jot rosszat mondani? Esetleg hasonlo arban/kategoriaban valami?
Szokott ettol jobb arban lenni? 93usd + 7.39 eu expressz -
válasz
Paypalos fizetés volt? Akkor írd meg nekik, hogy vagy full refund vagy mész a paypalhoz. Olyan nincsen, hogy a csomag a feladás pillanatában már a tied, amíg át nem veszed, addig az övék. Ha nem engednek, akkor paypalnál nyiss egy ügyet, bele a screenshotok és a többit, mivel ők is úgy gondolják, hogy a feladott csomagot nem a te feladatod előkeríteni.
-
UHHH
őstag
válasz
Mindig van remény, avagy egy kicsit beragadt csomi:
24.10.2017 16:17 DPD adatközpont A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.
16.11.2017 10:22 Middlesex (GB) A küldemény beérkezett a feladó depóba
2017-11-17 05:10 International Gateway, Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to HungaryNeked hogy áll a ragszámod?! Mikor startolt?
-
cidalain
veterán
válasz
AllTheBest #22426 üzenetére
Teljesen vallalhato igeny, szoval nyugodtan kerheted a vetelar visszafizeteset a paypalodra (nem kell belemenni a walletba, hacsaknem a masik telefon amit kineztel szinten itt tudod megvenni)
-
tomcsi23
veterán
válasz
AllTheBest #22101 üzenetére
Xiaomi Portable USB LED Light ( Enhanced Edition )!
Kupon: GBXM928
Ár: 0,99$ -
törölt tag
válasz
AllTheBest #21821 üzenetére
Te ezzel akarod megoldani otthon a vilagitast?
-
FingR86
őstag
válasz
AllTheBest #21777 üzenetére
0.99$
1111GBHSC15 -
gingerbalm
aktív tag
válasz
AllTheBest #21749 üzenetére
Ja, ez ilyen fekete lyuk?
-
Perks
újonc
válasz
AllTheBest #21215 üzenetére
Nekem is pont október 9 óta a hollandoknál ül a Gearbest-es telóm, bár ilyen non-compatible
hülyeséget nem írt nekem a tracking...
Én már 1,5 hete piszkálom, a DPD-t, hogy mi a helyzet, de érdemben nem jutottam előre.
A magyar call center már hivatalosan kijelentette hogy nincs náluk csomag - 3 hét után szerintem már nem is lesz, az UK másfél hét után sem válaszolt... Gearbest a nyitott ticketre csak a formaleveleket küldözgeti, azt mondják hogy csak ha lejárt a 2 hónapos deadline utána adnak (talán) refundot vagy újraküldik.2017-09-16 12:40:00Customer data received Southall
2017-10-07 04:26:00Confirmed at Hub Hub 3 - Bham
2017-10-07 04:27:00Sorted by offshore gateway Hub
2017-10-07 04:27:00Exported by international gateway, to DPD Group Hub 3 - Bham
2017-10-07 08:18:00Confirmed at Hub International Gateway
2017-10-07 08:19:00Sorted by offshore gateway Hub
2017-10-07 08:19:00Exported by international gateway, to DPD Group International Gateway
2017-10-09 04:41:00International Hub - In Transit Best -
johniee
senior tag
válasz
AllTheBest #21258 üzenetére
érdemes megnézni az angol (co.uk) és a német (.de) dpd-t is megnézni, nekem mindhárom oldal mást mutatott
-
toyasoslecho
tag
válasz
AllTheBest #21262 üzenetére
Nyissál ticket-et,mert a 30 munkanapon már
túlvagy.A ticketezés is eltart egy ideig.Én már két hete levelezgetek velük. Napi egyszer válaszolnak,meg sablon válaszok,meg várjál még.Énis türelmesen kivártam,de még mindig csak etetnek.Nem tudom miért kell értetlenkedni 60+ nap elteltével.Holnap azszem full refundot kérek,v újraküldést/nem tudom h bemerjem-e válalni/.Tökjó,h a kijelzővédő üveg már 2 hónapja itt csücsül nálam a telefonhoz -
viktorhu
veterán
válasz
AllTheBest #21262 üzenetére
Elvileg írásban csak a feladónak adnak információt, szóban előbb elmondják (pl. amikor nekem elvesztették a csomagomat). Kártalanítani is csak a feladót fogják a bevallott értékkel, te mindent a gearbesttel tudsz intézni.
-
toyasoslecho
tag
válasz
AllTheBest #21258 üzenetére
Melyik DPD-nek?A Holland engem lepattintot, h a feladónak kell kezdemenyezni.A magyar meg csak azt látta amit én is,hogy Hollandiában van.A GB "elvileg" utánna érdeklődött,de szerintem csak időhúzásos levél volt.Azt kitudja,holnap kiderül ha a hollandok válaszolnak.Régebben rengeteg csomageltűnés volt Bestben.
-
toyasoslecho
tag
válasz
AllTheBest #21215 üzenetére
Nekem is ugyanígy áll a csomagom.aug 26. rendelés,okt 3-án mozdult meg Southall-ból,4-én Best,5-én Etten-leur /itt rakodási hiba történt /,innen vissza Best-be.Azóta is ott van a nyomkövetés alapján.Irtam levelet a Holland DPD-nek,visszairtak hogy vegyem fel a kapcsolatott a küldővel.GB-nek írtam, 10 napot kértek.10 nap után nekem kellett rájuk írni, válaszban közölték hogy itt van Mo-on.A Magyar DPD-nek levél,de ők semmit sem tudnak róla.újabb levél a Holland Dpd-nek,de ők még nem válaszoltak.Kezd teli lenni a tudatom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest