- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cindy04
csendes tag
válasz
TheDragon007 #296 üzenetére
Köszi, megpróbálom
Majd ha én is tudok esetleg valamit a hangról szólok. Mert aztán lehet hogy be kell vinnem szervizbe. Mert mondom ott mondták hogy meg tudják csinálni.
-
Cindy04
csendes tag
válasz
TheDragon007 #286 üzenetére
És nem tudod mit tehetnék? Mert bementem számtech-es boltba azt mondták hogy Ők meg tudják csinálni xp re. A videókarinál természetesen odafigyeltem, hogy 32bites Vista kell. Akkor sem jó. Most feltettem tegnap az xp-t de semmit nem tud. Mindegy így hagyom szenvedtem már vele eleget. Nem tudok már mit csinálni.
-
Cindy04
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy elég nagy problémám. Kaptam egy Gateway ML3108q laptopot és xp-t akartam rá telepíteni de az Istennek sincs hang , meg semmi nem működik. Rajta van az xp csak semmit nem tud. Az alaplapi cd-jén Vista van de én utálom a Vistát, a Gateway magyar oldalán is csak Vistához való driverek vannak. A másik meg az, hogy amikor a Vistát tettem rá akkor hiába próbáltam feltelepíteni a oldalról a Geforce illesztőket azt írta ki, hogy ez nem Vista operációs rendszer. Azért is töröltem le. Mert azon sem működött a videó kártya rendesen. Még a pasziánszra is azt irta ki hogy lassú lesz. Lécci segítsetek! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged