- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBG
senior tag
Tudja valaki, hogy a Gateway NO51-es szériából hol lehet venni? Magyarországon senki nem forgalmazza, de resellert sem találtam sehol
-
TBG
senior tag
válasz
csabessz47 #628 üzenetére
Az SSD-t nem akarod a HDD helyére rakni?
-
TBG
senior tag
válasz
csabessz47 #628 üzenetére
Hali. Szerintem az Acer cuccok sanszosak, hogy jók. Egyszer szétkaptam a vasamat, ugyancsak NO50 és full Acer a belseje, ergó a dokkoló is jó lehet.
-
TBG
senior tag
Sziasztok
Eléggé pang ez a topic, kicsit felhozom. Szóval, idestova 1 éve megvan az NO50-em, egyelőre különösebb gond nincs vele. Gyors, stabil, hibamentes és sajnos nem őrzi az értékét. Próbáltam eladni, mert max. 4GB-t tud, nekem meg néha kellene 8, de nem nagyon kell senkinek, még bőven ára alatt sem. Hiába, nem bika videokártya, effektíve ismeretlen márka itthon és noti árak is a béka segge alatt. Szóval, megtartom, jó lesz majd amolyan 2. gépnek, ha már nem halogathatom az új vásárlást. Viszont tutira Gateway lesz a következő is, mégpedig az NO széria újabb darabjaiból. Sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni, mint valami ismertebb cucchoz.
Üdv
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #601 üzenetére
Jogos.
A napokban találtam egy PDF-et,([link]) amiben fel van sorolva, hogy milyen alkatrészeket lehet utólag rendelni a NO50-hez, minden van hozzá, memóriabővítéstől elkezdve a kijelző keretéig, egyedül videokártya nincs....ergó ez is a Te szavaidat támasztja alá.
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #599 üzenetére
Ha én videokártya gyártó lennék, akkor egyformára tervezném a kártyáimat, hogy egy hozzám hasonló tudjon vásárolni
Egyébként tisztán elméleti a fejtegetés....nem akarok cserélni, mert bőven elég a mostani
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #597 üzenetére
Értem én, de elvileg egy HD3470-es kártya az mindenhol ugyanolyan méretű és inkább az alaplap van ehhez tervezve és nem fordítva. A logika ezt mondatja velem, bár notebook piac és logika nem mindig járnak kéz a kézben.
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #593 üzenetére
Találtam egy sémarajzot. Tapasztalt topictársak megvizsgálhatnák :
-
TBG
senior tag
Ha már alkatrészcserebere.
Mennyire sanszos szerintetek, hogy a dedikált videokártyát lehet bővíteni? Konkréten a NO50-es notira gondoltam, amiben egy HD3470-es van. Alapvetően elég, de a kisördög mindig dolgozik. Neten sajnos nem találtam arra vonatkozóan semmit, hogy cserélhető-e. Valakinek van ezzel kapcsolatban információja?
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #583 üzenetére
SSD..teljesen igaza van, de amíg 18K-ért 500G-s HDD-t kapok, addig nekem nem alternatíva az SSD
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #580 üzenetére
Ok, tudom, hogy az SSD rohadt gyors meg minden, de biztos, hogy a közeljövőben megéri venni?
Szerintem legkorábban 1 év, mire értelmezhető ára lesz egy SSD-nek.
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #577 üzenetére
Még nem küldtem, de ami késik, nem múlik
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #575 üzenetére
Ezzel magam is hasonlóan vagyok
Teljes megelégedettséggel használom, viszont kellene egy 2.5-ös külső HDD és úgy gondoltam, hogy a notiból kiveszem, rakok helyére mondjuk egy 500G-s HDD-t és a 250-es lesz a külső
A notit egyébként itthon, a notebookstore.hu-ról vettem.
Sajnos a felhasználói kézikönyv eléggé szűkszavú
-
TBG
senior tag
Kicsit halott ez a topic
Senkinek nincs Gateway gépe már?
Na jó.
Szóval, Gateway NO50-es notiban szeretnék HDD-t cserélni nagyobbra. Az lenne a kérdés, hogy ezt garivesztés nélkül meg tudom tenni? Illetve hol lehetne valami szervízleírást találni erről a típusról? guglin már néztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest