- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
japex
csendes tag
válasz
(Darkwood) #235 üzenetére
Azert koszi
-
japex
csendes tag
válasz
(Darkwood) #233 üzenetére
Bezzeg, nekem nem probalsz meg segiteni
-
japex
csendes tag
Szia kilaci!
Nekem is hajszal pontosan 1 evr a gari lejarta utan ment tonkre a alaplapi vezerlo egyseg es nekem is egy MT de nem 6705, hanem 3418 van.
Tortent ez februarban. Elvittem aNotebookdoktor amator bandahoz, rendeltek bele uj egyseget 22ezret fizettem, ugy adtak vissza, hogy a toltest es halozatot jelzo ledek nem mukodtek es a pci slot csapoajto be volt csipve az illesztesnel es a haz be volt repedve. Ja es a bios figyelmeztetett, hogy nem jo az ido beallitas, mintha lemerult volna az elem a biosban.Ket nap utan ugyanaz a tunet eloallt. Vinyo, CD felporog, se kep se hang es ennyi. Utana siri csend. Visszavittem, sajnalkoztak, utana fel evig naluk volt, mire visszahivtak, hogy mehetek utana. Mukodott egy honapig, aztan ugyanaz a hiba megint. Neha viszont elindul, nem ertem mitol es aztan ujra elojon a hiba. Szedszedtem, a ledek mukodtek volna, de ezek az idiotak raktak ra valami ragasztoszalagot, azert nem latszodtak. Az elem a biosbol hianyzott. Most is arrol a geprol irok, nem merem visszarakni a csavarokat, nehogy holnap szet kelljen szednem ujra. Nagyon szepen muxik, nem ertem mi lehet a baja.
Esetleg, ha valakinek van tippje, hogy mi lehet, megkoszonnem.
Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged