Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
japex
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Azert koszi
-
japex
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Bezzeg, nekem nem probalsz meg segiteni

-
japex
csendes tag
Szia kilaci!
Nekem is hajszal pontosan 1 evr a gari lejarta utan ment tonkre a alaplapi vezerlo egyseg es nekem is egy MT de nem 6705, hanem 3418 van.
Tortent ez februarban. Elvittem aNotebookdoktor amator bandahoz, rendeltek bele uj egyseget 22ezret fizettem, ugy adtak vissza, hogy a toltest es halozatot jelzo ledek nem mukodtek es a pci slot csapoajto be volt csipve az illesztesnel es a haz be volt repedve. Ja es a bios figyelmeztetett, hogy nem jo az ido beallitas, mintha lemerult volna az elem a biosban.Ket nap utan ugyanaz a tunet eloallt. Vinyo, CD felporog, se kep se hang es ennyi. Utana siri csend. Visszavittem, sajnalkoztak, utana fel evig naluk volt, mire visszahivtak, hogy mehetek utana. Mukodott egy honapig, aztan ugyanaz a hiba megint. Neha viszont elindul, nem ertem mitol es aztan ujra elojon a hiba. Szedszedtem, a ledek mukodtek volna, de ezek az idiotak raktak ra valami ragasztoszalagot, azert nem latszodtak. Az elem a biosbol hianyzott. Most is arrol a geprol irok, nem merem visszarakni a csavarokat, nehogy holnap szet kelljen szednem ujra. Nagyon szepen muxik, nem ertem mi lehet a baja.
Esetleg, ha valakinek van tippje, hogy mi lehet, megkoszonnem.
Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- World of Warships
- Horgász topik
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest