- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Végül rászántam magam hogy kipróbáljam, annó a Connectnél is bétáztam.
Egy dolgot észrevettem: most hogy felment a béta az órára megjavult a Garmin edzőm. Épp tolok egy 15 hetes versenyre felkészülést és pár hete már nem igazán láttam előre hogy mik jönnek az adott héten, most viszont rendesen jelzi a Connectben hogy erre a hétre melyik napra mit tervezett. Ez mondjuk eddig elég pozitív. -
zzola
titán
Igazából mindhárom színű volt nálam, az elsőt még megjelenés napján vásároltam. Akkor ezek szerint mindhárom hibás volt… ja nem.
Picit túlvállalta magát a Garmin és nem fordítanak elég időt a programozásra. Csak bele kell olvasni a nemzetközi Garmin fórumba…
Fenix 3-mal de még a 6-tal sem volt probléma, de a 7-től megváltozott valami és rengeteg SW hiba van.A fordítási hibákról nem is beszélve , Garminéknál a futás szót nem voltak képesek lefordítani jól …
Tudom ez apró hiba, de állítólag a prémiumot képviseli a márka, hát nagyon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest