- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
olcsoleves #289 üzenetére
Én is használtam többször BT fülessel de nekem is kicsit tökörészett a csatlakozásnál. Néhány percet mindig elszórakoztam vele mire összejött(Haylou X1 Pro).
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #286 üzenetére
Edzést elkiabáltam, délutánt eltűntek a heti tervek és megint felmérőtt futtatott volna...
Az óra maga nagyon jó de ez a Garmin edző ki tud akasztani. -
Napfénysüti
nagyúr
Végül rászántam magam hogy kipróbáljam, annó a Connectnél is bétáztam.
Egy dolgot észrevettem: most hogy felment a béta az órára megjavult a Garmin edzőm. Épp tolok egy 15 hetes versenyre felkészülést és pár hete már nem igazán láttam előre hogy mik jönnek az adott héten, most viszont rendesen jelzi a Connectben hogy erre a hétre melyik napra mit tervezett. Ez mondjuk eddig elég pozitív. -
Napfénysüti
nagyúr
Van aki béta szoftverezik? Érzi ennek bármi hátrányát?
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha jól létom jött frissítés az órára: [link]
-
Napfénysüti
nagyúr
Ja, vicces volt hogy 80-as pulzust mutatott miközben a mellkaspánt már 140-nél járt. De akkor ez ilyen, kell az a pár perc bemelegítés az órának is.
Mondjuk csak kíváncsiságból próbáltam ki, bringán marad a mellkaspánt. Viszont az fura hogy futásnál nem rémlik hogy ezt észrevettem volna pedig futni már többször voltam az órával. -
Napfénysüti
nagyúr
PC-re kötve elindul wifin de keservesen lassú. Azt hiszem nem úszom meg az Express telepítését.
Más: ma elmentem bringázni, kíváncsi voltam milyen lesz hozzá az FR965. Összehasonlítottam a Karoo2 + Magene H303 mellkaspánt kombóval. Érdekes volt hogy kellett vagy 5 perc mire rendesen elkezdte mérni a pulzusom de utána egész jó értékeket mért. Ott maradt csak le ahol hirtelen terhelésváltások voltak de ez érthető is. Összességében egész használható max ha valaki sokat intervallozik akkor azért kell a pánt.
Más kérdés hogy nem túl kényelmes bringázáshoz az óra, de ha csak trackelni kell akkor arra tökéletes.Apropó: valaki csinált már FTP tesztet az órával? Hogy néz ki egy ilyen teszt? Azt látom hogy oda viszont csatlakoztatni kell mellkaspántot.
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap beléptem a klubba egy fekete-szürke 965-tel. Olyan kérdésem lenne hogy wifin teljes mértékben frissíthető? Szoftver verzió, térképek ilyesmikre értem. Ki lehet hagyni a PC-s Express program használatát?
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
janeszgol #74 üzenetére
Ki adta elő az élsportolót?
Miért nehéz elfogadni hogy van aki megteheti és megveszi ezt az órát mert hasznos számára a sporthoz? Amatőr nem használhat sportórát ez valami kikötés?
Nekem pl elég fontos hegyen hogy lássam a pulzusom mert és nélkül nem mehetek neki egy 2700m-en végződő emelkedőnek. -
Napfénysüti
nagyúr
Nekem csak bringás km órám van tőlük (Edge 510) de már a 8. évét tapossa és még bírja. Mondjuk a vele egy csomagban vett pulzusmérő péntom épp múlt héten döglött be de azért 8 év nem rossz élettartam.
Ja meg van egy Varia Radar hársó lámpám, az meg kerékpárra kb az egyik létező legjobb, leghasznosabb kiegészítő.
Idén tervezek új km órát beszerezni és Garmin lesz az is tutira csak még a modell kérdéses. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #13 üzenetére
Te is sokat sportolsz gondolom.
Van amúgy bőven olcsóbb órája is a Garminak nem muszáj ezt megvenni sportoláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest