Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tündike25

tag

válasz Napfénysüti #270 üzenetére

Én főleg evezésre (SUP, kajak, vadvizi-kajak) használom, ott bőven voltak/vannak idegölő dolgok. Amikor hónapokig(!!) nem javították hogy a hipi-szupi multibandes csodapontos a GPS szarul rögzítette az útvonalat (kb 10%os eltéréssel is akár) de CSAK a vizisportoknál(!!), amikor a HR bpm hirtelen lecsökken 30-40 ütemet egyszercsak a semmiből (ez még mindig), amikor csapássebeségnél irreális magas számokat is rögzít (ezt már legalább javították), amikor az átlagos távolság/csapás különböző számot mutat az órán a túra végén és utána a Connectben (ez a hiba megvan még)... De ott van a totál bugos elrendezési felület ha manuálisan állítod az adatmezőket, vagy az hogy a bejelentett fordítási hibákat egyszercsak "készre" teszik, de marad ugyanolyan hülyeségen... Amikor a Jégkorcsolya tevékenységet nyáron aktiválják, a Görkorcsolyát meg télen... :D
    Amikor a sima Evezés tele van jó, hasznos statisztika funkciókkal, de a Kajakra nem tudják tök ugyanezt beimplementálni, azt meghagyják totál fapadosnak... Amikor egy frissítés után tuti elbasznak valami addig jól működő dolgot... AGYRÉÉÉM!!! Elég ha csak beleolvastok a Garmin hivatalos fórumaiba:
    https://forums.garmin.com/beta-program/forerunner-965/forerunner-965---public-beta-bug-reports/i/public-beta-version-19-xx
    https://forums.garmin.com/sports-fitness/running-multisport/f/forerunner-965

Sajnos mióta a Garmin elkezdte a 100 féle különböző óratípus kiadását azóta a szoftverfejlesztésük a béka segge alá került, mert valószínű minden típuson más-más, rosszabbnál rosszabb indiai csapat dolgozik. Ami funkció az egyik típuson jó, az lehet a másikon bugos lesz.
    Az biztos hogy a következő órám már nem Garmin lesz, addigra a Coros remélhetőleg simán lehagyja már mindenben.

• Tündike25

tag

válasz sparks #267 üzenetére

természetesen nem várok el 100%os mérést egy csuklón méréstől, de azért 20-30%-os aláméréséket sem...

• Tündike25

tag

válasz zzola #264 üzenetére

+1
    Nekem is már egy 1 éve van meg, de baromi idegesítő a sok SW hiba. Már szabadultam is volna tőle, de sajnos nagyon belaktam a Connectet, ez az egyetlen oka, hogy maradtam. Az SW support és a HRM mérője is egy vicc, különösen hidegben mér egy idő után szarul, állítólag ez hardveres bibi.
    Múlt héten volt először, hogy egy 4 órás evezésemet végre jó HR értékekkel mérte végig, előtte simán lement 60-70 bpmre néhányszor miközben bőven 100 felett kellett volna legyen. (lehet a legújabb SW végre jó? 1 év után csak sikerült, gratula Garmin!)
    Vannak benne nagyon jó dolgok, csak a támogatási háttér egy kalap szar, így inkább kiábrándító mint szerethető az óra. (szvsz)

Új hozzászólás Aktív témák