Új hozzászólás Aktív témák
-
Tündike25
tag
válasz
Napfénysüti #270 üzenetére
Én főleg evezésre (SUP, kajak, vadvizi-kajak) használom, ott bőven voltak/vannak idegölő dolgok. Amikor hónapokig(!!) nem javították hogy a hipi-szupi multibandes csodapontos a GPS szarul rögzítette az útvonalat (kb 10%os eltéréssel is akár) de CSAK a vizisportoknál(!!), amikor a HR bpm hirtelen lecsökken 30-40 ütemet egyszercsak a semmiből (ez még mindig), amikor csapássebeségnél irreális magas számokat is rögzít (ezt már legalább javították), amikor az átlagos távolság/csapás különböző számot mutat az órán a túra végén és utána a Connectben (ez a hiba megvan még)... De ott van a totál bugos elrendezési felület ha manuálisan állítod az adatmezőket, vagy az hogy a bejelentett fordítási hibákat egyszercsak "készre" teszik, de marad ugyanolyan hülyeségen... Amikor a Jégkorcsolya tevékenységet nyáron aktiválják, a Görkorcsolyát meg télen...
Amikor a sima Evezés tele van jó, hasznos statisztika funkciókkal, de a Kajakra nem tudják tök ugyanezt beimplementálni, azt meghagyják totál fapadosnak... Amikor egy frissítés után tuti elbasznak valami addig jól működő dolgot... AGYRÉÉÉM!!! Elég ha csak beleolvastok a Garmin hivatalos fórumaiba:
https://forums.garmin.com/beta-program/forerunner-965/forerunner-965---public-beta-bug-reports/i/public-beta-version-19-xx
https://forums.garmin.com/sports-fitness/running-multisport/f/forerunner-965Sajnos mióta a Garmin elkezdte a 100 féle különböző óratípus kiadását azóta a szoftverfejlesztésük a béka segge alá került, mert valószínű minden típuson más-más, rosszabbnál rosszabb indiai csapat dolgozik. Ami funkció az egyik típuson jó, az lehet a másikon bugos lesz.
Az biztos hogy a következő órám már nem Garmin lesz, addigra a Coros remélhetőleg simán lehagyja már mindenben. -
Tündike25
tag
+1
Nekem is már egy 1 éve van meg, de baromi idegesítő a sok SW hiba. Már szabadultam is volna tőle, de sajnos nagyon belaktam a Connectet, ez az egyetlen oka, hogy maradtam. Az SW support és a HRM mérője is egy vicc, különösen hidegben mér egy idő után szarul, állítólag ez hardveres bibi.
Múlt héten volt először, hogy egy 4 órás evezésemet végre jó HR értékekkel mérte végig, előtte simán lement 60-70 bpmre néhányszor miközben bőven 100 felett kellett volna legyen. (lehet a legújabb SW végre jó? 1 év után csak sikerült, gratula Garmin!)
Vannak benne nagyon jó dolgok, csak a támogatási háttér egy kalap szar, így inkább kiábrándító mint szerethető az óra. (szvsz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest