- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Párom 160-pár centi, meg 50-pár kiló, Fenix 5S után kipróbálás után a Forerunner 965-öt választotta, ami nagyobb, viszont szép színes a kijelzője. Akkor még nem volt Fenix8, a 7-esből meg nem volt amoled.
+pengwin #105: Szóba került az almás óra is (lányomnak is az van), de mivel aktívan sportol, gyakorlatilag nincs alternatíva. AZ összes többi inkább divatcucc, mint sportóra, ebben a garmin verhetetlen. A kapcsolódó szoftveres háttérről, meg az ökoszisztémáról (szenzorok, okosmérleg, most már vérnyomásmérő is) nem is beszélve.
p
-
HKorn
veterán
Nemár, egy ilyet használok, (de ez is tökéletes, van ilyenem is) ebbe tök kényelmesen belefér egy nagyobb telefon is, meg még akár egy puhakulacs is és tényleg olyan frankón rajtam van (telefont teszem hátra a derekamhoz) hogy fel sem tűnik. Mindegy milyen edzést futsz, intenzív vagy laza kocogás, tök kényelmes. Én a zene meg LTE funkcióért egy forintot nem fizetnék pluszban, de ezek az én szempontjaim, nyilván másnak meg más.
-
hegedus001
aktív tag
+1 én is abban alszom, nem értem az ilyen embereket akik azt mondják, hogy nem tudnak órában aludni?! Hogy?! Én napközben kb észre sem veszem az órát, így este sem, mondjuk én elég jó alvó vagyok, nem igazán van olyan körülmény amikor ne tudnék aludni. (vizes, hideg, sisakra állandóan csöpögő bunkerben és orkán erejű szélben/villámok közepette, egy erdőben, félig kilógva a menedék alól (és ázva) világi jót aludtam, szóval nálam nem oszt nem szoroz egy francos óra
)
-
<Adamsky>
nagyúr
"Azé' az nem rossz szerintem."
Nem rossz, nem rossz, de csak a térkép miatt nem érzem, hogy váltanom kellene. A jelenlegi órám is tudja a point-to-point navigációt, ami számomra elégséges. Újratervezni, vagy rátalálni a helyes útra – ha nagyon elvesznék – ott a mobil."Ehhez képest az Enduro nem klasszisokkal nagyobb."
Ja, ahhoz képest tényleg nem. Én Forerunner 255 Music-ról jönnék#20 Bone123
"Nem látom a Connect IQ Store-ban a YouTube Musicot."
Ott van az, csak mivel – valamilyen rejtélyes okból – nem kompatibilis a 8-as Fenix-el, ezért lehet nálad meg sem jelenik.
Más kérdés, hogy amilyen gyászos értékelése van, lehet nem maradsz le semmiről. Úgy egyébként se egy nagy élvezet óráról zenét hallgatni ... -
<Adamsky>
nagyúr
Az, csak sokaknak nagy. Nekem is meg kellene (ha aktuális lenne) nézni vásárlás előtt.
Viszont, ha az nagy, akkor inkább egy Fenix 7 Pro ... szerintem.Egyébként kicsit erős felütéssel kezd a teszt.
"A 2926 méteres Balkán-csúcs, a Muszala meghódítására készülve mégis kötelező feladatnak tűnt ... "
Szóval ha nincs ilyen órád, neki se vágj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest