- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megpecsételheti az Edge-panelek sorsát a One UI 7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
"Mondjuk FR965-ről váltani rá teljesen felesleges lenne"
Aki elsősorban sportórának használja a 965-öt (mint jómagam is), meg sem fordul a fejében a Fenix bármely típusára váltani. 17 éve csak FR típusokat veszek, és nem az ár miatt, hanem engem már az a kis többletsúly is zavar. Talán 2x vettem Fenixet, de pár hónap után eladtam őket, mintha egy kolonc lett volna a csuklómon. Persze hétköznapi használat esetén egyértelmű a Fenix előnye, jóval minőségibb hatást kelt. De nálam ez mindegy, napközben AW-ot használok. -
zaskar
senior tag
Egy tipp útvonaltervezéshez. Én egy ideje már a gpx.studio oldalon szoktam tervezni útvonalakat. Viszonylag könnyen kezelhető, természetesen laptopon vagy asztali gépen egyszerűbb, de telefonon vagy tableten is megoldható. Én az imént iPhone-on próbáltam, az elkészített útvonal a Fájlokba mentődik, onnan pedig a Megosztással lehet a Connect app-ba exportálni, ahonnan mehet is az órára.
-
zaskar
senior tag
Plusz vegyük figyelembe azt, hogy bár a 965 hivatalos listaára 260e, tavaly novembertől pár hónapon keresztül több alkalommal is meg lehetett venni emagnál 200e alatt (legolcsóbban 176 volt, én 188-ért vettem). Ez az ár már jócskán a nyugat-európai árak alatt volt, és fontos hozzátenni, hogy a hazai forgalmazó garanciájával adták. A 200 ezres árkülönbség tehát a legkisebb Fenix 8-hoz viszonyítva áll fenn, a többinél csak emelkedik. Szerintem akkoriban a 965 egy nagyon jó vétel volt.
-
zaskar
senior tag
1. Lekérdeztem gyári szám alapján a Navi-Gate-nél, tőlük származik az Emag-tól vásárolt FR965-öm, tehát érvényesek rá a hazai garanciális feltételek.
2. 17 éve használok Garmin sportórákat, vettem néhányat itthon és külföldön is, tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal.
3. Felesleges a kevésbé tájékozott fórumtársakat azzal riogatni, hogy csakis a Garmin márkaboltokban vásárolt órákra érvényes a hazai garancia.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2022 40mm Hibátlan/2025.10.03. Apple Gar. /p3859
- Apple Watch SE 2022 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3867/
- Apple watch series 9 45mm stainless steel ÚJ 1 év Apple jótállás
- OnePlus Watch 2 Black Steel, Bontatlan! + Extrák
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3868
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest