Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Nekem pl. nem lenne vállalható kompromisszum, ha az e-SIM miatt drasztikusan lecsökkenne az akkuidő - mert szerintem az e-SIM sokat fogyaszt.
Ha konfigurálható, akkor semmit nem fogyaszt, ellenben, ha baleset ér és összetöröd a mobilod esés közben, akkor a vészhívás ki fog menni a csuklódról is, mert aktiválja az e-sim-et és értesíti a megadott számokat, hogy éppen hol vagy és milyen állapotban.
Az e-sim-nek nem az az értelme, hogy 0-24-ben kiváltson egy mobilt, hanem az, hogy TE eldönthesd, hogy az adott pár órás futás idejére otthon hagyod a mobilod és nem cipeled magaddal, vagy baleset esetén ott az óra is biztonsági tartalékként és tudsz róla hívást indítani. Így valójában nem sokat befolyásol az átlagos akkuidőn.Az EKG sem érdekel, semmi kedvem egy óra méretű játék EKG-re bízni magamat
Pedig elég sok ember van akinek megmentette már az életét, mert nem diagnosztizált problémára felhívta a figyelmet, amit utána persze orvos igazolt vissza és elkezdődhetett a kezelése, még időben. (Csak én személy szerint két ilyen esetet ismerek.)
Az esztétikusabb házzal egyetértek
Az esztétika az az egyik oldal, mivel az ízlések eltérők, de könyörgöm egy sportra, nyúzásra kihegyezett órát műanyag házba építeni? (A súly nem indok, a titán könnyebb és erősebb, mint a kompozit és most már a belépő szintű óráknál is alap a titán óraház és zafírüveg kijelző, amit a Garmin 100 ezres felárral ad.)
Az óra "füle" ahova a szíj csatlakozik simán a hétköznapi használattól képes törni. A lünetta védő fémet szándékosan puha anyagból készítik, amit még a pulóver is megkarcol? Egy fél éves Garmin óra legtöbbször úgy néz ki, mintha a kutyám játszott volna vele, a több mint két évig hordott Huawei GT2 Pro-mat meg úgy adtam el, hogy még hajszálkarc sem volt rajta? -
janika1988
tag
Fu vmdg, mi ez a duma? Azért ne tapsikoljunk már, mert kábelen kell PC-vel szinkronizálgatni 2024-ben egy 400k-s órát. Agyam eldobom, mi megy itt
van jópár Garmin cuccom, de szégyen ez a cikk és a negatívumok kb egy szóval elintézése, h drágább lett. Más teszteknél ennyi negatívumot ilyen könnyen nem szoktak elintézni, itt meg a kommentszekció még örül is, hogy ez is szr, az is.
-
zaskar
senior tag
Plusz vegyük figyelembe azt, hogy bár a 965 hivatalos listaára 260e, tavaly novembertől pár hónapon keresztül több alkalommal is meg lehetett venni emagnál 200e alatt (legolcsóbban 176 volt, én 188-ért vettem). Ez az ár már jócskán a nyugat-európai árak alatt volt, és fontos hozzátenni, hogy a hazai forgalmazó garanciájával adták. A 200 ezres árkülönbség tehát a legkisebb Fenix 8-hoz viszonyítva áll fenn, a többinél csak emelkedik. Szerintem akkoriban a 965 egy nagyon jó vétel volt.
-
scdlsc
senior tag
Igen. Szeritnem ezeknek az értékeknek nem az a lényege, hogy teljesen pontosak legyenek, hanem hogy trendeket mutassanak. Amint látható eltérés van a szokásos értékektől, akkor jelez neked a kütyü. Ekkor te eldöntheted, hogy leszarod / rosszul mért az óra / orvoshoz fordulsz a problémáddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő !!!Szállítás alatt!!!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest