Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyj74
senior tag
Ez a harmadik Garmin órám, előtte én a Samsung watch órákkal jártam végig a ranglétrát. Így természetesen tudom, hogy a kettő között mi a különbség, így eszembe sem jutott egy lapon említeni a kettőt.
Én is a telefonhívás miatt, illetve az EKG miatt cseréltem le a hibátlanul működő FR965-t.
De ez az óra, amit produkál, méltatlan a Garmin márkanévhez.[ Szerkesztve ]
-
FPC30
friss újonc
Kedves nagyj74,
végigjártam a Garmin ranglétrát és eddig az én igényeimnek tökéletesen megfeleltek, sőt, amíg működött a nyolcas (3 hónap, hi-hi), kimondottan szerettem. Az általad korábban leírt hibákkal nem találkoztam, pedig én is azzal kezdtem, hogy átvariáltam mindent az órán... A korábbiak számomra legnagyobb hiányossága a telefonálás funkció hiánya volt, ezért volt mellettük egy aktuális Samsung Watch is, mert sokszor előnyösebb volt emiatt (és szeretem a Samsung óráimat is, meg a fiaim is, mert mindig lenyúlják őket), de azért nem merném egy lapon említeni a Fenixekkel. De természetesen kinek a pap, kinek a...
Viszont ez a hiba valóban lesujtó, még az árától függetlenül is, azt figyelembe véve meg főleg! -
nagyj74
senior tag
Fentebb írtam litániát az óráról, hogy ez minden, csak nem Garmin minőség.
Igen, volt egy sw frissítés, utána, majd raktam fel TopoActive térképeket. Közben feltöltődött 100%-ra, reggelre 7% volt. Viszont azóta nincs gondom ezzel a részével. A többit meg hagyjuk!
Asszem visszamegyek Samsungra. -
Maximum1
őstag
Dugd PC-re a garmin expresszre, ott mit csinál.
De inkább ide írjál, itt biztos segítenek. -
FPC30
friss újonc
Kedves Tagok!
Segítséget szeretnék kérni:
a szeptemberben vásárolt Fenix 8 a múlt héten, nem sokkal egy szoftverfrissítés után (bár lehet, hogy nincs összefüggés) kikapcsolt, mintha lemerült volna. Előtte 70% körüli töltöttségen volt, de nem voltam benne biztos, így feldugtam töltőre. Nem sokkal később ránéztem, a töltöttség 100%, (nagyszerű!) és lehúztam... Az óra egyből kikapcsolt. Itt kezdett gyanús lenni. Bekapcsolni nem tudtam, az óra kizárólag töltőn lógva üzemel. Csináltam egy (meg még néhány) gyári visszaállítást, de nem hozott eredményt. Létezik, hogy egy akkumulátor hiba áldozata lettem? Ez már a sokadig Fenix órám, de soha nem volt gondom akkumulátorral. Volt esetleg hasonló problémája valakinek? Létezik olyan akku diagnosztika amit házilag el tudok végezni? Természetesen az óra nem sérült. A pontos típusa 47mm Sapphire Titanium Amoled. Nagyon köszönöm az ötleteket! (...ha nem jutok semmire, visszaviszem, gondolom, hogy a garancia erre is jó, de addig sem hagy nyugodni. Az eddigi garminos -jó-tapasztalataim alapján nagyon nem erre számítottam) -
nagyj74
senior tag
válasz Pityesz4734 #126 üzenetére
Fenix 8 47mm
-
nagyj74
senior tag
Ez az óra gyalázat. Nem mér rendesen emeletet, amióta megvan, még egyszer sem nem észlelt szundikálást, a letöltött számlap random visszaáll gyári állapotba, azt módosítani nem lehet, csak újratelepítés után, de volt olyan számlap, hagy a telepítés után nem láttam az alkalmazásban, nagy ritkán gondol egyet és 10 óra alatt lemerül 100-ról 7 százalékra, volt, hogy éjjel felébredt küldte az értesítéseket.
Hülye voltam, hogy megvettem. Az FR965-ben egy deka hiba nem volt.
Asszem ez a szar megy a levesbe. -
nagyj74
senior tag
Azért van még mit javítani szoftveresen. Már többedik alkalommal nem érzékel az óra szundit, illetve emelet mászást.
-
nagyj74
senior tag
válasz Parallaxis #122 üzenetére
Itt is 32
-
Parallaxis
addikt
Tényleg, a Fenix 8-nál hány slotot engedélyezett a Garmin (mennyi alkalmazás, watchface telepíthető)?
Fenix 7 Pro-nál, meg az Epix Pro Gen2-nél 32 van, ami kicsit vicces. -
No.01
őstag
válasz Parallaxis #119 üzenetére
Koszonom
...de mi az az IQ?Meg nem vettem meg, de van egy jofajta kuponom ami mar erossen elgondolkodtatott, h ne a kovetkezo Apple watcht vegyem... tok jo minden, szinte kiterjesztett telefon feeling, de a nap nagyon max 2 naponta valo toltest azert erossen tudnam feledni.
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Sziasztok,
A navi uzeneteit at lehet mar vegre kuldeni? Uj varos felfedezesenel igencsak jol jonne ha a GoogleMaps kuldene az ertesiteseket es nem a telefont a kezben tartva vacakolni.
-
nagyj74
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Lehet programozni az összes gombot?
A gyors menüknél nem minden gomb van felsorolva. -
Icewloxy
junior tag
valahol van esetleg most akció a fenix 8 51" amoled,zafir, titán-narancssárga szijas modellre? vagy valahol várható most black friday alkalmával? nagyon sok érte az 500k.... ez a modell: [link]
-
Rekro
aktív tag
Helló!
Egy Venu2-ről szeretnék felfelé váltani, az amoled kijelző tetszik ezért igazából három versenyző van amiket nézegettem a FR965 az epix és az új Fenix8. Kinézetre inkább az epix/fenix vonal tetszik, de pár tesztet végignézve nehéz észérveket felhoznom, hogy ne a 965 vegyem mert tudásban nagyon közel vannak az órák és árban meg nagyon nagy a különbség.
Gondolom a fenix8 ára nem fog jelentősen csökkeni a közeljövőben, de arra az elmúlt évek tapasztalatai alapján szerintetek van esély, hogy az epix 47mm sapphire változata blackfriday alatt beesik 300 alá így, hogy kijött az új flagship model?
Ha esetleg beesik az epix ára a kihangosítás/mikrofon funkción kívül (meg az 1-2 extrém sport) kompromisszumos bármiben az epix az új fenix8-hoz képest?
Köszi!
-
Pityesz4734
tag
Ezen kép alatt a cikkben:
"Extra védelmet kapott jobbra a hangszóró és a mikrofon..." - írja a szerző.Csak zárójelben jegyzem meg a cikk írójának, hogy a hangszóró
az óraszíj felé eső oldalán van az óratoknak, ha bal kézen hordjuk,
a hozzánk közelebbi részén ugye, mert a túl oldalon a LED-ek vannak.
Íme:
Abszolút látszik a tájékozatlanság a témában, mintha a kezébe sem
vette volna az órát. Hiányos, nem teljes körű hardverteszt, mint a többi.[ Szerkesztve ]
-
formax
tag
válasz fojtviki #108 üzenetére
Szép hosszú a változáslista!
Today we fully released System Software 11.89.
Change Log
Added Display Brightness to Voice Commands.
Added ability to toggle third party maps in Map Layers menu.
Added Autolap by Position.
Added data screen for Ski/Snowboard difficulty tracking.
Added option to connect to WiFi in Map Manager.
Added PacePro and Power Guides to the Active Navigation loop.
Added solar percentage on the watch face (Solar models).
Added support for alarm volume settings and fixed an issue where alarms could be muted when Do Not Disturb is enabled.
Added support for Water Ejection feature.
Added the Location Info drawer to the Map page.
Added two of the Solar watch face layouts as options on AMOLED models.
Fixed a potential crash when saving Run, Walk, or Hike activities.
Fixed accidental touches during phone calls.
Fixed an issue where Turn Prompts were not alerting when using Navigation.
Fixed an issue where you could not save or discard Expedition activities after skipping the saving of the last point.
Fixed broken re-dial button after a missed call.
Fixed bug affecting pairing with an InReach Device.
Fixed bug preventing workout cancellation.
Fixed button and touchscreen handling of backlight in Do Not Distub mode.
Fixed button functionality for Transfer Call to Phone feature.
Fixed ClimbPro behavior in Active Navigation loop.
Fixed ClimbPro preview visibility.
Fixed crash in Battery Saver for various languages.
Fixed Golf map rendering (Solar models).
Fixed inability to do Strength Free workouts.
Fixed incorrect active timer count.
Fixed incorrect waypoint elevation in the Saved App.
Fixed map cursor in Pan/Zoom Mode.
Fixed missing weight values on Strength workout page.
Fixed potential crash in HIIT and Indoor Climb activities.
Fixed potential crash when searching for locations in the Weather app.
Fixed potential for Battery Drain after saving Activities.
Fixed Save Location list layout in Hunt Activity.
Fixed Saved App listing items out of order.
Fixed scrolling in very large lists.
Fixed Ski Run descent value truncation.
Fixed some charts not displaying properly when launched from Recents Menu.
Fixed workout scheduling in the Calendar App.
Improved Always-On watch face brightness (AMOLED).
Improved animations and speed when scrolling through the Watch Face Editor.
Improved handling of the touch screen turning on the backlight (Solar models).
Improved Off/Disabled icons for Power Controls menu.
Improved power consumption on the map page.
Improved processing time of large courses.
Improved Saved app performance.
Improved visuals for disabled power controls.
Improved Waypoint draw speed on the map.
Removed Daily Suggested Workouts from Calendar if suggestions are disabled.
Set default Position format to DEG.formax
-
mtix
kezdő
Milyen szép fém hátlapja van ennek is, pont mint a Fenix 6-osomnak. Az milyen aranyosan rá tud fagyni a csuklómra téli sportolás közben, ha szeretném a pulzusmérést használni és direkt a csuklómra, nem póló, kabát ujjára rakom.
-
parandroid
félisten
Párom 160-pár centi, meg 50-pár kiló, Fenix 5S után kipróbálás után a Forerunner 965-öt választotta, ami nagyobb, viszont szép színes a kijelzője. Akkor még nem volt Fenix8, a 7-esből meg nem volt amoled.
+pengwin #105: Szóba került az almás óra is (lányomnak is az van), de mivel aktívan sportol, gyakorlatilag nincs alternatíva. AZ összes többi inkább divatcucc, mint sportóra, ebben a garmin verhetetlen. A kapcsolódó szoftveres háttérről, meg az ökoszisztémáról (szenzorok, okosmérleg, most már vérnyomásmérő is) nem is beszélve.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
& #91 HKorn
Lily 2 Active sajnos még nem volt amikor nekem kellett volna nyár elején, pedig ez lett volna az igazán tuti.#88 HThomas
Az átmérő az egy dolog, de ezek az órák nagyon vastagok is (mármint klasszikus órához viszonyítva), ezért a rendes méretűek elég neccesek egy bruttó 160 centis hölgy csuklóján.
Minedgy is, a lényeg, hogy nagyon boldog vele úgyhogy avn egy jó pontom.#89 laci1892
Hiába kisebb az átmérő, szerintem a dizájn és a vastagság miatt nagyon sok nőnél kiesnek ezek az aggresszívebb formájú sportórák.Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Star Citizen