Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
FPC30
friss újonc
Elnézést, ha félreérthető voltam, nem a Samsung óráit akartam degradálni. Ahogy említettem, azokat is nagyon szeretem, de amit nekem legtöbb esetben tudnia kell(lene) az órának, arra a Samsungok sajnos nem alkalmasak. Az viszont tagadhatatlan, hogy ezzel az új Garminnal eddig valóban nem a reményeim szerint alakulnak a dolgok...
-
FPC30
friss újonc
Kedves nagyj74,
végigjártam a Garmin ranglétrát és eddig az én igényeimnek tökéletesen megfeleltek, sőt, amíg működött a nyolcas (3 hónap, hi-hi), kimondottan szerettem. Az általad korábban leírt hibákkal nem találkoztam, pedig én is azzal kezdtem, hogy átvariáltam mindent az órán... A korábbiak számomra legnagyobb hiányossága a telefonálás funkció hiánya volt, ezért volt mellettük egy aktuális Samsung Watch is, mert sokszor előnyösebb volt emiatt (és szeretem a Samsung óráimat is, meg a fiaim is, mert mindig lenyúlják őket), de azért nem merném egy lapon említeni a Fenixekkel. De természetesen kinek a pap, kinek a...
Viszont ez a hiba valóban lesujtó, még az árától függetlenül is, azt figyelembe véve meg főleg! -
FPC30
friss újonc
Kedves Tagok!
Segítséget szeretnék kérni:
a szeptemberben vásárolt Fenix 8 a múlt héten, nem sokkal egy szoftverfrissítés után (bár lehet, hogy nincs összefüggés) kikapcsolt, mintha lemerült volna. Előtte 70% körüli töltöttségen volt, de nem voltam benne biztos, így feldugtam töltőre. Nem sokkal később ránéztem, a töltöttség 100%, (nagyszerű!) és lehúztam... Az óra egyből kikapcsolt. Itt kezdett gyanús lenni. Bekapcsolni nem tudtam, az óra kizárólag töltőn lógva üzemel. Csináltam egy (meg még néhány) gyári visszaállítást, de nem hozott eredményt. Létezik, hogy egy akkumulátor hiba áldozata lettem? Ez már a sokadig Fenix órám, de soha nem volt gondom akkumulátorral. Volt esetleg hasonló problémája valakinek? Létezik olyan akku diagnosztika amit házilag el tudok végezni? Természetesen az óra nem sérült. A pontos típusa 47mm Sapphire Titanium Amoled. Nagyon köszönöm az ötleteket! (...ha nem jutok semmire, visszaviszem, gondolom, hogy a garancia erre is jó, de addig sem hagy nyugodni. Az eddigi garminos -jó-tapasztalataim alapján nagyon nem erre számítottam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest