- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Infernohun #25742 üzenetére
Szarabb lesz!
-
maximilian4
addikt
válasz
Infernohun #25739 üzenetére
100 fölé nem nagyon szokott menni, hamarabb throttlingol a gép. Egyébként az msi notebookcheckes tesztje alapján (i7 + 1060) 97 foknál vett vissza a cpu a boost órajelekből, de még így is alapórajel fölött maradt, a gpu throttlingolt egyedül, de egy 1050 és 1060 között van némi különbség hőtermelés szempontjából. Ez a hp mérföldekkel elmarad minden tekintetben az msi-től, még akkor is ha az msi nem egy tökéletes gép.
-
kreten67
senior tag
válasz
Infernohun #25736 üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
Infernohun #25736 üzenetére
Én inkább az MSI-t választottam volna, de hát nen vagyunk egyformák.
Ez egy konzumer lapos, konzumer minőségben, konzumer hűtéssel, fele teljesítménnyel, ami ugyanúgy meleg lesz, mint a másik. -
maximilian4
addikt
válasz
Infernohun #25722 üzenetére
Azért a minőséget nem nagyon érheti kritika, főleg ennyi pénzért, de idézek notebookcheck-ről:
"high-quality chassis"
"The manufacturer combines plastic and brushed aluminum."
"The black surfaces look high-end and stable."
"Overall, MSI has produced a very well made gaming laptop."A hűtésen meg utólag lehet még javítani, de ha ennyi pénzért tényleg egy jó gépet ad és nem csesz át, akkor best buy. Dupla ennyiért sem fogsz jobbat kapni újonnan. Persze vásárlás előtt nagyon körültekintően ki kell próbálni, ha lehet valami hozzáértő ismerőssel.
Hűtés:
echterion
Én az Aw13-on is futattam mielőtt megvettem, pedig az tényleg annyira új volt, hogy én bontottam ki a karton dobozt amiben a fekete alienware-es doboz benne van. Nem szólt semmit az eladó, én meg megnyugodtam valamilyen szinten.
-
válasz
Infernohun #25717 üzenetére
Írd meg privibe ki az eladó, megnézem neked. Messziről kiszúrom a szemeteket. Előfordul, hogy alacsony az ár, úgy tűnik, ha van már 5000 pozitívja, akkor minden rendben van. De ... láttam már nem egyszer olyat, hogy feltörték az accot, s kihasználták, hogy ennyi pozitívja volt valakinek, s az ő nevében adtak el cuccokat.
Ha nincs PayPal-es utalás, és nincsen legalább 200-300 pozitívja, ne utalj! -
maximilian4
addikt
válasz
Pedig a GE nem is a legalja, sőt ha jól tudom egyenesen a GT alatt helyezkedik el (az a csúcs). Mondjuk ettől függetlenül lehet ratyika. Vásárlás előtt nagyon nehéz tesztelni, maximum online rendeled normális boltból és élsz a 14 napos elállás jogával ha nem tetszik néked. Egyébként nézz meg nagyon sok videót az adott típusról, notebookcheck és egyéb oldalak tesztjeit. Én azt mondom ezek alapján már elég részletes képet kapsz a laposról és tudod mérlegelni hogy az adott kompromisszumokkal számodra megfelel-e. Persze lehet valakinek van tapasztalata a szériával itt a topikban, azt tudom hogy a GT széria ajánlott úgy általában, a gs, gl, gv, gp kevésbé szerintem.
-
echterion
nagyúr
válasz
Valami idei - tavalyi játékkal teszteld le, közben MSI Afterburner menjen a háttérben, azzal tudod a hőmérsékleteket ellenőrizni. Ennyiért ha tényleg hibátlanul működik, akkor nagyon jó vétel. Funkciókat, hangokat, világítást, mindent próbálj ki rajta, kijelzőt nézd meg netről letöltött homogén színes képekkel pixelhiba után kutatva, zsanér tart-e rendesen, csavarfejeken sérült-e a festés, ne adj' isten el van-e valamelyik nyalva (ez esetben szerintem kerüld a gépet, mert valami barbár csavarozta, nem oda illő csavarhúzóval). Most hirtelen ennyi jutott eszembe, ha valami kimaradt, akkor majd a többiek még mondják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- BMW topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Posta, csomagküldés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest