- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Daffchy #77203 üzenetére
Órajelet is vehetsz le. Én most ezt tettem, mert ez így a legegyszerűbb. Emellett lehet UV is mellé, aztán stressz teszt. Simán be lehet állítani amilyenre szeretnéd.
A core voltage offset a fontos. Kérdés mennyit lehet abból úgy leszedni hogy még stabil maradjon a gép, vagyis lefeszelni egy adott órajel mellett.Amit lesz időm megyek a mesterhez vasaltatni, mint régen. Remélem olvassa, visszasírom azt az időszakot.
-
echterion
nagyúr
-
motifator
senior tag
válasz
Daffchy #77186 üzenetére
Ha nagyon le akarod vinni a teljesítmény limitet, akkor ne a turbó (PL2) limitet állítsd, hanem a PL1 teljesítményt. A turbó frekit akkor használja a gép ha van elég tartalék hőmérséklet szempontjából, de ha nálad már idle 60-70 fok, akkor a PL2 nem sok vizet zavar. Viszont ha leveszed nagyon a PL1-et, alig fog ketyegni a proci, bőngészésre még ok, de komolyabb munkánál elalszol mellette. Tényleg meg kell nézetni a gépet, mert ezek azért normál működéshez nem túl optimális megoldások.
-
válasz
Daffchy #77141 üzenetére
Amit tudnék neked javasolni saját példámból az hogy menj külföldi fórumra mint pl a techinferno és keress meg olyan embereket akik esetleg tudnak neked adni bios kioldó dolgokat. Bios kiegészítő fájlt /bios.rom...flash.bat fájl install win alól/ amit ha felnyomsz akkor lesz egy kis fülecske az alaplapi biosz menüben amiben meg egy csomó állítható dolog. Persze nem biztos, nálam ez lett miután egy Klem nevű bios szakemberrel beszélgettem a múltban. Ő megdobott egy ilyen cuccal és azóta olyan dolgok is elérhetőek és állíthatóak a bios menümben ami nincs is a laposomon.
Mondjuk ezt nem csak megköszöntem, hanem fizettem neki érte nem keveset magamtól PayPal úton. Én kértem hogy hova utaljak a szolgálatai után!
Ha kapsz ilyet ezt ki ne hagyd!
Ja a techpowerup fórumában már kért valaki tőlem ilyen nyitó fájlt a gépem esetén, miután utánam olvasott. Ha minden igaz le akar utánozni hardverileg.....egy 3060-as asztali kártyával, igaz 3.gen msi géppel, meglátjuk sikerül-e neki.
-
válasz
Daffchy #77098 üzenetére
Én meg A zenész, az igazi művészke
.....230Km-ről viszem ha kell hozzá, hidegben melegben, se járvány se háború nem tarthat vissza mikor szétgányoltam valamit.
De komolyan ő itt a legjobb barátod!
(Már akartam kérdezni mi ez a szintén zenész dolog, mármint mikor egyesek benyögik.
Valami titulus féle? ) -
motifator
senior tag
válasz
Daffchy #77089 üzenetére
Fontos, hogy az 5587-nél a thermal management opciót csak az 1.9.0 bios-tól támogatja. G5 sorozat a “szegény ember” AW-ja, ezzel együtt az elérhető júzer opciók is korlátozottabbak, mint az elit AW-ben. Azért az újabb G15 változatoknál már kisebb az un. szakadék, de ezzel együtt az AW is lejjebb adta az m15 R5/6-al.
-
motifator
senior tag
válasz
Daffchy #77080 üzenetére
Én nem vagyok benne biztos, hogy az 5587-nél működni fog az AW periféria trükközés. Persze egy próbát megér, de ezen kívül sajnos nagyon nincs lehetőséged ventilátor szabályzásra, csak a 4 db beállítható teljesítmény profil van. Az 5590-nél is ugyanez a helyzet, van belőle.
-
Speedy007
őstag
válasz
Daffchy #75446 üzenetére
I5-9300 nem volt képes ennyire felhevíteni a házát az Acer Predator Helios 300 ph315-52-nek pasztázás előtt.. Ez simán.. Azon vagyok én is hogy rá dumáljam mert ez így nem lesz hosszú életű.. Gyári rágógumi paszta van rajta 4 éves azt hiszem egyszer sem volt megbontva neki
-
FőDudu
veterán
válasz
Daffchy #75424 üzenetére
A hasznalt, Inteles gepekrol (TB miatt Intel kell) majd a tobbi forumtars nyilatkozik.
En hasonlo igenyek menten Razer Blade Advancedet vettem (10875h, 2070 Super) Vapor Chamber-es hutessel.Az halk (ha nincs fullra terhelve), de arban minimum masfel szerese a te tervednek.
Azt kell kitalalnod valoban kell-e a TB port. Lehet egy sima USB-c is eleg.
Nekem peldaul a TB dokkolo az megy sima USB-c porton is. Mar amit hasznalok rola.Tolti a gepet, net, periferiak (pendrive, kulso vinyo, stb), hang.
Azaz nem kellene TB ezekhez. Akkor pedig jo a Ryzen-es Legion 5 es 5 Pro. -
FőDudu
veterán
válasz
Daffchy #75420 üzenetére
Van olyan amit a MBA is elvisz - cel fuggo.
Csak uj erdekel? Magyar billentyuzet szukseges?
Arulnak paran Legion 5 es 5 pro gepeket - azok most a best buy kategoriak amik el is erhetok. Foleg a szlovakoktol hozzak oket, billentyuzet hasonlo a magyarhoz. Ha arban belefer, akkor valoszinuleg azok a leheto legjobb valasztasok.Sok forumtarsnak van ilyen gepe, majd megirjak mennyire lehet halkra megcsinalni oket.
A Hardverapron Xerath404 forumtars szokott ilyeneket arulni.
-
FőDudu
veterán
válasz
Daffchy #75416 üzenetére
Nagy teljesitmenyu, halk, laptop nincsen. Az elobbi 3 kozul 2 valaszthato.
Viccet felre teve: ebben az ar szegmensben vagy nem lesz normalis teljesitmenyu (szerintem a 3050Ti sem az a 4GB memoria miatt, vagy nem lesz halk.
Ilyen ar szegmensben ritkan foglalkoznak a hutes halksagaval - raknak bele olyat ami meg pont eleg. Az viszont nem halk.
Nezegess Dell 5515 teszteket - az talan belefer arban es szerintem rendben van hardverileg is. Persze a 3060-as verziot javasolnam ha arban belefer.
Vagy M1 procis Macbook air. Ha meg tudod szokni a Mac-et es eleg a celjaidra.
Bocsi, amit ajanlottam az nem Inteles, ergo nincs TB port.
Az inteles verzio tan 5510 neven van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest