- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ZsoltGoku26 #113136 üzenetére
Az ilyen kérdéseket KillHates topiktársnak kellene főként feltenni, ő itt a szakember, persze ide is hátha olvassa, vagy ha nem válaszol privátban csak nyugodtan. Nekem és másoknak már sokszor segített itt, személyesen, vagy akár telefonos segítséggel,
50% elvétel......
Nálam volt már minden éppen ami kellett. Az ilyen hibákkal érdemes ide benézni. -
MaxxDamage
félisten
válasz
ZsoltGoku26 #108279 üzenetére
KH-hoz elviszed és az megnézi/szétszedni és elmondja mik a lehetőségek.
Aztán eldöntöd mi legyen. -
Vpeter74
csendes tag
válasz
ZsoltGoku26 #108271 üzenetére
Ingyenes a Steam-en.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
ZsoltGoku26 #108267 üzenetére
Én inkább csak OC-t szoktam, UV-t nem
Ha jól rémlik, Csupati fórumtárs csinált UV-t (GPU) is. -
válasz
ZsoltGoku26 #108262 üzenetére
Nem tudom hogy a géped engedi-e használni, ki kell próbálni. Van hozzá útmutatás, videók tönkelege. Én nem igazán használom, csak az UV részét piszkálgattam amit mással is tudok, azt értem, nem ástam bele magamat sosem. Egy lehetőség. Próbáld meg a proci órajeleit alacsonyabbra fixálni az is egy megoldás a melegedésre. Valahogy a gpu részt is lehet befolyásolni azt tudom, amolyan mindenes a progi. Ha működik lehet segít itt neked valaki beállítani, vagy keresd a redditen például.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
ZsoltGoku26 #108262 üzenetére
TS az persze
Clevo gépen is. -
MaxxDamage
félisten
válasz
ZsoltGoku26 #108260 üzenetére
RTX 3060 van benne?
Ha igen, attól kicsit sok az a 80 fok temp. -
válasz
ZsoltGoku26 #108260 üzenetére
A cpu 99%-ra való visszavétele, vagy ThrottleStop [link] cpu és gpu-nak is jó. Vagy
MSI AB [link] a gpu-nak, ezt többen használjuk monitorozásra és optimalizálásra...OK ez nem. Vagy XTU szoftver [link] cpu-nak. Persze ha a bioszból tiltva vannak ezek akkor nem tudom mit lehet tenni. Egy próbát azért megérnek. Gyári szoftverben nincs lehetőség a teljesítmény visszavételére? Valami csak van ottt is.Esetleg egy fém pasztázás KillHates mesternél nem ártana neki, itt a topikban megtalálod, írj rá, az -10,15 fokot is vissza tud venni 4-6 hónap időtartamra attól függően hogy strapáljuk a laptopunkat. Meg úgy ilyen kérdésekben ő tud a leghatékonyabban segíteni.
Ha van a clevonál fórum topik keress meg valakit privátban a cégtől hátha megdob egy progival ami ezt engedélyezi. Nem mai laptop ezért nem tartanám kizártnak.
-
MacEdm
tag
válasz
ZsoltGoku26 #107547 üzenetére
A baràtom is szeretne egy ilyent venni, mert 250k-ért kapsz egy 13 gen i5-öt meg egy rtx 4050et és 16 GB ram. A kijelzője azt olvastam h nem valami szupermeg h valami 20-25 ms késése van. De ennyiért jó dealnek tűnik. Vagy most nem ajánlott ez a laptop?
Casual gamekre keres egy budget laptopot ami nem drága, azért gondolt erre. -
válasz
ZsoltGoku26 #107458 üzenetére
Nem értem ezt a kérdést. Írtam, hogy az egyiket tegnap vette, a másik 3-at még ott kipróbáltuk ma az üzletben, el se hoztuk.
Az MSI eddig hibátlan. Mondjuk ez most lényegtelen. -
válasz
ZsoltGoku26 #107455 üzenetére
Zsír új gépnél ne ezzel kelljen már kezdeni. Van bios íróm, de bevallom nem is akartam szórakozni ennél ezzel.
-
Semin
őstag
válasz
ZsoltGoku26 #107135 üzenetére
Nem tudom neked miért úgy mutatja. Nekem egyből ilyen volt mindig. Csak a Ghelper van fenn? Leszedted rendesen az AC-t? Van futó asus folyamat? Ha fenn AC ott rendesen látszanak a módok?
-
törölt tag
válasz
ZsoltGoku26 #107058 üzenetére
Bele, a 2mm is. Sajnos az l betű lemaradt a kommentben. [link]
-
válasz
ZsoltGoku26 #106680 üzenetére
A szerencse az hogy 3 napos a gép. A másik meg az hogy majd egy hónapos pixelhiba gar is van rá külön.
-
ZsoltGoku26
junior tag
válasz
ZsoltGoku26 #106355 üzenetére
Magas grafikussal
-
Csupati
őstag
válasz
ZsoltGoku26 #106325 üzenetére
Ha turbóra rakod a gépet alltalában a CPU-t is elengedi jobban, ilyenkor vagy az össz tdp miatt elbillenti a cpu felé, és/vagy jobban melegszik a cpu is és mivel a gpu hőkorlát alacsonyabb mint a cpu , elkezd visszavenni a gpu-bol.
-
válasz
ZsoltGoku26 #106249 üzenetére
Gyári spec ami nem zárja ki a későbbi lehetőségeket. Asztali proci, nyitottabb, nem csak azzal fog menni amit épp a kijövetel időpontjában oda tudtak írni, ami épp akkor volt, hanem kompatibilis lehet a később megjelenő erősebb ddr4 modulokkal is. Nem kell mindent készpénznek venni.
Nyitott, módisított bios is lehetővé tehet ilyesmit, bár itt nem ez van szerintem. Nálam is 3200Mhz van XMP időzítés. -
Csupati
őstag
válasz
ZsoltGoku26 #106249 üzenetére
És 4 db egyforma , még nem is kitbe vettem öket, hogy párban legyenek, random bontogattam ki öket és pakoltam bele
.
Cpu alapján szerint 2666Mhz-es de 3200-t is támogatja? Az hogyan? 😅
Egyetlen szó: CLEVO
Desktop proci ,desktop chipset egy laptopban, ezért imádom! -
ForRedGlory
félisten
válasz
ZsoltGoku26 #106125 üzenetére
Ja értem, ha belemegy a 18-as a 17.3-as laptop táskába, akkor nyilván az is jó.
-
ZsoltGoku26
junior tag
válasz
ZsoltGoku26 #106078 üzenetére
Billentyűzetnek már megjavítottam hibát h leállás után bekapcsoltam és már világít, mind gombok reagálnak
-
válasz
ZsoltGoku26 #106085 üzenetére
Ha azt javasolná itt pár ember nem feltétlenül szervíz, vagy te megcsinálnád otthon magad, vagy valaki más mint pl a KillHates mester akihez szoktunk járni "privátban", nagy haver, barát, a legjobb segítség a témában.
Akár rá is írhatsz, tudom ajánlani.
Egy bios frissítés minden laptop sajátja, ott van melyiknél hogyan, szoftveresen, teljesen hétköznapi művelet....akár a laptop megcsinálja magától is akkor is mikor nem szeretnénk.
De én inkább mással csináltatnám. Baj esetén ugyanis lehet duplázni.
És hardveresen bios-t frissíteni abban az esetben ha szükséges meg egy csomó mindent amit el sem tudsz képzelni, ha nem volt még ilyen élményed.Emlékszem régről mikor nem reagált a bill. stb. és a bios frissítés megoldotta. A perifériák mint bill. világítás és többi is javulhat egy bios frissítéssel akkor is ha az egy EC dolog inkább.
Lehet rossz a billentyűzeted, valahogy ki kellene deríteni. Piszkáltad, megtört a szalagkábel, meghibásodott magától, rossz az érintkezés stb....ki kell nyomozni.
-
Adrian1111
csendes tag
válasz
KillHates kollega. Egyetértek RM007-el, voltam a Mesternél személyesen, segíteni fog, keresd meg. Nem fogsz csalódni, már csak a személyes ügyfélélmény miatt sem. Ha garanciás, akkor is tud szaktanácsadást adni
-
válasz
Kérdésedre a válasz KillHates mester, talán hamarosan benéz ide, ő biztos tud erre mondani valamit mint laptopszerelő, bár a aszem megint kihúztam nála a gyufát a kinyírt laptopjaimmal. Rég volt már hasonló.
Olyan mintha hdd-ről állna föl a rendszer, csak tudjuk kivárni.Én most megéltem egy ilyet. Talán egy bios frissítés jót tenne neki, de mostanság azért érdemes ezzel is várni, kell ide olyan felhasználó akinek ilyen laptopja van bizonyos negatív tapasztalatok miatt.
-
PedroPascal
őstag
válasz
ZsoltGoku26 #104164 üzenetére
Nekem az Armory Crate csinált sok galibát. Minden Asus programot töröltem és csak a G-Helper-t használom azóta minden ok. Nem mondom hogy neked is ez van de egy próbát megér.
-
PedroPascal
őstag
válasz
ZsoltGoku26 #104143 üzenetére
Milyen géped van?
-
válasz
ZsoltGoku26 #104149 üzenetére
Aemnnyiben nem rendszereses előforduló probléma, akkor teljesen felesleges.
-
Csupati
őstag
válasz
Szia , bármi lehet!
Nálam a Winfos néha gondol egyet és amikor bekapcsolom,bejelentkezek, a tálca nem akar betölteni, ujraíndítom és minden jó. Szokásos Winfos hibák, együtt kell vele élni, ha majd menet közben kezdi el dobálni ,akkor kell kutakodni mi a gond. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Szia,
Nálam sose volt még alvó módba a lapos és Gaming notinak az nem is való (szerintem)
Lehet akár rendszer hiba, szoftver bug, vagy memória gondja is, de azt kizárhatod memtest-el.
Ne altasd a gépet, annak folyamatosan kell menni, nem irodai gépek ezek. -
Csupati
őstag
válasz
ZsoltGoku26 #104086 üzenetére
15.6 edp 40 pin slim, a kérdés hogy még a füles vagy már a fül nélküli verzió ami neked kell. Azt nézd meg hogy , eszközkezelő-->monitorok-->általános PnP(a laptopé ha esetleg külsöt is használsz)-->jobb klikk tulajdonságok -->részeletek-->hardverazonosítók
valami olyat kéne látnod hogy MONITOR\és itt írja a tpust. ez alapján postosan meg tudjuk mondani mi van benne és tudunk ajánlani csere kijelzőt ami akár szebb színekkel , felbontással vagy képfrissítéssel rendelkezik igény esetén, bár a 1650 nek a fhd bőven elég lenne. -
PedroPascal
őstag
válasz
ZsoltGoku26 #104085 üzenetére
Mitől lett ilyen?
-
FőDudu
veterán
válasz
ZsoltGoku26 #104082 üzenetére
Eddig barmilyen kijelzot rendeltem gyari volt, emellett 1-2 nap alatt megjon (nemetektol).
-
Csupati
őstag
válasz
ZsoltGoku26 #104082 üzenetére
Nézzünk jobbat mint ami benne van? Én ebayről rendeltem a Dell-be ott sokkal olcsóbb vagy ennyiért sokkal jobbat kapsz. De lehet ha megkeresed KillHates kollégát tud segíteni ezügyben.
-
Csupati
őstag
válasz
ZsoltGoku26 #104075 üzenetére
Az foltos , valamit oda vertek neki, ha most bontattad ki és zsír új akkor rohanj a bolthoz reklamálni , ha használtan vetted akkor kijelző csere(mégha garis is, ezzel nem foglalkoznak!).
-
FőDudu
veterán
válasz
ZsoltGoku26 #104075 üzenetére
Szerintem hatulrol nyomodott meg es a kijelzo haten levo folia serult...
Nem nagyon ertek a kijelzokhoz, de ez nem 1 adott pixel, hanem sok pixelt lefedo serules. -
FőDudu
veterán
válasz
ZsoltGoku26 #104072 üzenetére
Ez nem pixel hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Filmvilág
- Hardcore café
- 24 Hours of Le Mans
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest