- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
válasz
ForRedGlory #106638 üzenetére
Értem. Ez jó tipp, nekem is mindig madzagon lesz úgyis.
-
Semin
őstag
válasz
ForRedGlory #106531 üzenetére
Szetinem egy Steal Nomaddal vagy egy Time Spy-al sokkal jobban tesztelhető manapság egy masina. FS már elég viseltes. Van online result, és akkor nem kell képekkel vacakolni
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #106353 üzenetére
Csak nem bírtam ki... felupgradeltem 2024-re.
Egyébként szerintem halkabb, mint a 2023-as Scar 18 volt kb ugyanebben a kivitelben.
Alapon ennyit tud.
-
Mrdevil
addikt
válasz
ForRedGlory #106504 üzenetére
Hogy rakom fel, foggalmam sincs lusta vagyok pöcsölni vele.
-
válasz
Attól függ mire kell.
Ha munkára (is), hajrá. -
cyberkind
félisten
válasz
Én vettem inkáb egy LG Oled monitort, így ezek a sallangok, mint a kijelző, semmit se nyom a latba, illetve, a gyári 4800-as ramokat is kidobtam, és már 5600-asok vannak.
-
válasz
Ha DTP-zel akkor cseréld le
Ramból soha nem lehet elég, illetve a végtelen kontraszt azért sokkal jobb, kellemesebb a szemnek, főleg ha sokat meredten bámulod a monitort.
Ha csak a játékok miatt, vagy tartalomfogyasztás akkor nem létkérdés a fenti upgrade... -
peet05
aktív tag
válasz
ForRedGlory #106139 üzenetére
Az a baj, hogy ez a nem Scar, sima Strix-ekre is jellemző, de nem mindegyik gépnél jön elő. Ez ilyen lutri.
Asztaliban is megvan Asusból, hogy melyik verziót "szabad" megvenni, melyik mentes ezektől, és melyik az, ami tuti dobja a coil-t. Utána jön a táp mizéria, mert az sem mindegy, hogy ki-mit használ. Volt, hogy egy csere megoldotta, de volt, hogy nem. De találni a többi gyártó termékénél is hasonló anomáliákat, nem csak Asus specifikus ez a jelenség.
-
PedroPascal
őstag
válasz
ForRedGlory #106127 üzenetére
Lehet nem hátitáskát keresel, de az én gépem ebben simán elfér és szerintem a 18-as is. Nagyon jó táska minden téren, de nem is olcsó.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
ForRedGlory #106122 üzenetére
Ha G18-ashoz keresel, az a legtöbb 17.3-as táskába is belefér. Bár ezt biztosabbra inkább a laptop hátizsákokra mondom. Mint pl a TUF VP 4700-as.
A 17.3-as táskák ugye úgy vannak tervezve még mindig, hogy a régebbi nagyobb kávás, vaskosabb gépek is beleférjenek. Az idei G18-as pl picivel kisebb mint az én régi ROG GL752-m, pedig az csak 17.3-as.
-
ZsoltGoku26
junior tag
válasz
ForRedGlory #106124 üzenetére
Mármint 17.3” laptop táska. 18 méretnek biztos h ritka van
-
ZsoltGoku26
junior tag
válasz
ForRedGlory #106122 üzenetére
Nem 17.3”-es?
-
Ubul86
őstag
válasz
ForRedGlory #106021 üzenetére
tényleg, köszi, mostanság annyira nem olvastam csak átfutottam a beszélgetés nagy részét.
én is úgy voltam vele, hogy ez elvileg nem kéne, hogy problémába ütközzön, csak én se feltétlen olyan kézzel nyúlok egy géphez, ami esetleg 150K-ba kerül, vagy épp misi fölött van
de egy ram vagy ssd cserét nem érzem problémásnak, sose volt eddig az, csak hát az ördög nem alszik (tudom, akksit lekell húzni előtte
... meg mondjuk nem hátrány visszadugni
)
-
Ubul86
őstag
válasz
ForRedGlory #105954 üzenetére
nem úgy van ,hogy két terméket kell venni a 10%-ra?
nálam legutóbb úgy volt, meg elég gyakori ez az akciómost vettünk etetőszéket is, és mellé vettem egy csomag vattapamacsot, így 20% jött le, mert mindkettő termék 20%-os kedvezménybe volt sorolva, de amúgy csak ha kettőt veszek, akkor vonta le
de jól deal volt így
-
Csupati
őstag
válasz
ForRedGlory #105949 üzenetére
Van hogy berakjak a jobb oldali alt környékére.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
ForRedGlory #105949 üzenetére
AltGr + J = hosszú kicsi í
AltGr + I = hosszú nagy Í -
válasz
ForRedGlory #105916 üzenetére
Egy ilyen atomreaktornál ez teljesen "normális". Sajnos csupán pár fokot lehet lefaragni ebből. Az új i9-ek borzasztóan tudnak melegedni és ha meg is tuningoltatod a hűtést, akkor sem lesz hidegebb, hanem jobban engedi pörögni a processzort a beágyazott vezérlő. Van pár szoftveres megoldás, ahol a feleslegesen erős i9-et vissza tudod fogni és így érzetre nem fogsz semmit sem veszíteni a teljesítmányből, csak nyerhetsz jó pár fokot.
-
válasz
ForRedGlory #105920 üzenetére
Mért ne lenne, egymást melegíti vagy hűti. Ha tiltva van nálad az UV mindkét irányban akkor nem lehet mit tenni.
-
peet05
aktív tag
válasz
Armoury Crate-ben (vagy inkább használd a G-Helpert), ha Silent-re teszed a beállításoknál, akkor lehet, hogy nyersz vele pár fokot.
-
Csupati
őstag
válasz
Már az i7 13700hx is tud nagyon melegedni, inkább az I5 miatt hűvösebb, mivel közös hőcsöves a CPU-GPU amit az I9 nél nyersz a GPU-n azt az I9 azonnal megeszi.
-
válasz
Érdekes, szerintem próbáld meg a görbe vonalát is átdolgozni, ne csak a feszt vedd lejjebb. A procinak ehhez nem lehet köze.
-
Csupati
őstag
válasz
ForRedGlory #105837 üzenetére
A HP Omen Transcend 16 ban, a gyári Omen szoftverben van undervolt opció. Legalábbis volt ilyen gépem és volt benne, 13700hx +4070.
Quick CPU progit próbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest