- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phix
tag
válasz
echterion #85817 üzenetére
Bocsánat, de nem pontosan tudom, hogy a Te szóhasználatodban mit takar a valamibe "ennyire beleállás". Válaszolni a nekem címzett hsz-ekre?
Szerintem eleve nem is volt szó másról, mint hogy maradjunk annyiban, hogy nem értünk egyet. Vagy Neked úgy tűnt, mindenképpen meg szeretnélek győzni, hogy mostantól gondold úgy, ahogy én gondolom?Mert akkor megnyugtatlak, erről szó sincs. Te leírtad, hogy "szerinted az lenne az igazi", ha az ár nem számítana az értékelésnél, én meg leírtam, hogy szerintem meg az áll közelebb az igazihoz, ahogy Jarrod csinálja: "X laptop nagyjából ugyanazt a teljesítményt hozta játékban, mint Y laptop, pár frame különbséggel. Viszont kb. 40 százalékkal olcsóbb, mint Y, úgyhogy ha Y-t a C-be raktam, akkor ezt inkább a B-be." Számomra teljesen jó értékelés ez így.
És elfogadom, hogy Te másképp gondolod.
(ps. "Egyrészt kihagytad egy noti legfontosabb elemét: a hűtést." - Nem hagytam.)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest