- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage #45226 üzenetére
Akkor teheted újra te is a rendszert.
Nálam a driver update-nél a telepítőből kilépvén még hibaüzenet is jön, és mivel nem megy a Win update sem valami miatt, ezért elkezdtem korábbi mentést próbálgatni. Rendszer ssd ki, rendszer hdd be, úgy 2 éves mentés. Bekapcs semmi....fekete képernyő majd 10 mp után turbó venti hang.
Addig indítgattam újra a gépet míg bejött a rendszer. Aztán frissítés 1909-re, itt ment, majd újraindítás és halál......az asztal már nem jött be. Így teljesen elölről mindent. Rég volt ilyen kalandom. Bezzeg a Doom-ot elfelejtettem megnézni megy-e. Sok mással viszont gond van.
Visszateszem a régi rendszer vinyót és megnézem legalább az megy-e a game, mert a Vulkan az rendben, aztán leszarom. Legközelebb asztali gépet veszek, kezdem unni már ezt.
(#45228)MaxxDamage:
Cserélünk funkció pipát? -
KISDUCK
addikt
válasz
MaxxDamage #45226 üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #45204 üzenetére
Egyrészt felejtsd már el ezt az agyatlan kombót (bár mondjuk felőlem nyúzhatopd napestig vele a gépedet, legalább Attis nem fog éhen halni ilyen ínséges időkben sem), a játékok nem terhelnek ilyen módon egy gépet sem. Másrészt két kilóért nem vár csodákat az ember.
-
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage #45083 üzenetére
Igen, be lehet magolni sok mindent, de mivel belül nem értjük igazán a problémát csak felületesen és nem gyakoroljuk, és gyakran nem konfrontálódunk a problémával, azt elfelejthetjük idővel. Muszáj hogy folyamatosan tréningben legyünk, ha sokáig nincs gond, akkor ellustulunk, aztán beüt a baj és jön a szívás.
-
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage #45081 üzenetére
Az semmi!
Én mikor már stabilnak éreztem a rendszerem(mindig az volt) és mind az egy 1TB (rendszer)ssd-vel, kapásból csináltam másolatot nem is egyet, 3-at fejenkét 3 hdd-re, biztos ami biztos.......most már csak két tartalék rendszerem van.(Már azt sem tudom hogyan kell feltenni egy új rendszert, olyan régen volt hogy elfelejtettem)
Momentán 2TB ssd + 4TB hdd csücsül a laposban. Ha baj van, illetve lenne megy a visszamásolás. Na most ez így király volt a mai napig......(azért még küzdök, írtam egy levelet egy régi barátomnak, hogy ne kelljen kukázni a lapost.) Fizetek amennyit kér.Én azért a helyedben irigyelném azt a vasat ami neki van!
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #45022 üzenetére
Sztem nincs igazán ajánlott driver, régebbi gpu-hoz (ez relatív, de egy gen-nek régebbi) érdemes az új gen megjelenése környéki driver-t használni, de ezt azért inkább ki kellene tapasztalni sztem. Én sose adtam ennek a kérdésnem túl sok jelentőséget, mindig azt használtam, ami a telepítéskor a legfrissebb volt, aztán ha fél évig ment a rendszer, akkor fél évig volt ugyanaz.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #44946 üzenetére
Köszi, a tied is kb. ott van, mint a Predator-om volt, ennél a tesztnél már fordított a sorrend, biztos azért, amit matyee is írt. Érdekes mindenesetre.
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #44936 üzenetére
Igen, 21k az jó szerintem az új driverekkel
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #44934 üzenetére
Köszi, hőfok most nem fontos, pontokat szerettem volna csak látni. Kösz!
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #44932 üzenetére
nem sos, csak kíváncsi lennék...
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #44930 üzenetére
legfrissebbre
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #44796 üzenetére
Maxx: friss driverekkel megtennéd h alapon futtatsz egy FS-t. Kíváncsi lennék Nálad mennyi, én úgy érzékelem, hogy új driverekkel visszaesett jelentősen a pont. Anno clevo által kiadott driverrel 24k volt, aztán 400+ nv-vel 22k, a legfrisebbekkel már 20k...
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #44852 üzenetére
köszi, átgondolom, ritkán látok én is HP-t gaming között, de másik oldalról HP-t mindig ajánlják tudtommal alapesetben
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #44829 üzenetére
Még jó, hogy jó.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #44816 üzenetére
Majd jövök egy összehasonlítással, ha újra lesz pasztázva a gépem, jelen állapotában nem túl fair egy minden szempontból optimalizált géppel (akár a tiéddel, akár az enyémmel) összehasonlítani.
Nekem még pár héttel ezelőttről van meg a játék, mikor 2,4€-ért lehetett megvenni ubistore-ban. -
KISDUCK
addikt
válasz
MaxxDamage #44816 üzenetére
Neked nincs meg véletlen a PUBG?
-
echterion
nagyúr
válasz
-
echterion
nagyúr
válasz
Köszi úgy lesz. Még a fólia rajta van, majd leszedem valamikor. Amúgy nem is a bencs a lényeg nekem, kb. ugyanazt tudja, +/- néhány fps difivel játékokban, nem releváns gsync mellett.
Amúgy sajnos a 3000-es ramok is csak 2400-on ketyegnek, bios-ban meg semmi opció ennek emelésére. Még szerencse, hogy egy jó kis elárazás miatt minimális a ráfizetésem a normál 2666-os ramokhoz képest. Erre esetleg valakinek ötlet?
Xerath404 Senkiben sem szabad sajnos manapság megbízni, mert hihetetlen gyökerek tudnak lenni az emberek.
-
Csandi
őstag
válasz
MaxxDamage #44694 üzenetére
Igazad van abszolút, csakhogy nem nekem lesz, igy csak az itthoni üzlet jöhet szóba
ezesetben viszont akkor a GE65 egy Scar III és egy Zephyrus M közül jól gondolom, hogy GE65-el járok a legjobban, vagy igazából egy kutya és mindegy?
-
Csandi
őstag
válasz
MaxxDamage #44692 üzenetére
Jobb lenne magyar üzletből
Na igen, csak az 1 millió az sajnos nem 600k -
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #44652 üzenetére
Elso google link: [link]
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #44634 üzenetére
Per pillanat - Ubuntu 18.04.4, Chromium 10 tab (corporate zagyvasagok), Firefox 24 tab (ossze vissza cuccok), Slack es a RAM hasznalat 7.8GB amibol a zome a ket bongeszo.
-
KISDUCK
addikt
válasz
MaxxDamage #44617 üzenetére
Az masinát kizárólagosan használod? Mármint nincs másik pc-d? Én pár hete cseréltem le az nvme ssd-t m2 sata-ra és most így van 1tb ssd + 1tb hdd a gépben + van egy 750gb-s külső hdd-m, meg van otthon egy boltba járos gép abba picit több hely van. Így nem érzem hogy laptopba többre lenne szükségem. Az ssd-re csak játékok és programok mennek média fájlok meg kizárólag a hdd-re.
-
blue_23
senior tag
válasz
MaxxDamage #44625 üzenetére
Nem a lapszám a lényeg, hanem milyen típusú lapot nyitsz meg, illetve ha lapról lapra irányít át külön ablakban, akkor sokkal jobban megdobja a memóriaszükségletet. Twitch, youtube, egyéb videómegosztó oldalak, böngésző játék stb... 32 GB-vel jelenleg én is elvagyok, nem sikerült kimaxolni.
-
blue_23
senior tag
válasz
MaxxDamage #44617 üzenetére
Nekem már volt, hogy króm magában 16 GB felett evett.
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #44609 üzenetére
Nyilván ez erős kijelentés, mert van értelme, egyszerűen ár érték szempontból túlzás.
-
válasz
MaxxDamage #44607 üzenetére
Szerintem sincs játék ami indokoltá tenne egy 1080 SLi-t FullHD-s kijelző mellett.
-
KISDUCK
addikt
válasz
MaxxDamage #44600 üzenetére
300k+ HUF? Inkább lejjebb veszem a graikai beállításokat és hunyorítok hogy ne legyen csúnya.
-
válasz
MaxxDamage #44602 üzenetére
Basszus, hülyülök már! 🤣😂
Most már emlékszem, még meg is jegyeztem, hogy minek a két MXM.🤔 -
Darth_Revan
veterán
válasz
SLI ? 🤣
Több hátránya van mint haszna, ezért sem erőlteti már senki sem, csak a gazdagok akiknek egeti a zsebét a pénz, illetve benchmark huszárok epenis növelés miatt.
Játékok alatt olyan kellemes dolgokat hozna mint, mikroakadas, villódzó textúrák és sok esetben egyáltalán nem vagy csak szoftveres trükközés után nagyjából támogatott skalazas.
Ubisoft játékok pl egyáltalán nem is támogatják és a Doom sem. -
válasz
Azt megnézem, hogy te abba a gépbe hová "dobsz be" MÉG EGY 1080-ast
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #44518 üzenetére
-
beer1
aktív tag
válasz
MaxxDamage #44504 üzenetére
Ez használtan lenne sok gari 300k-ért, azért is érdekelne hogy milyen is a gep😃
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
MaxxDamage #44482 üzenetére
Sajnos nagyon le van nezve a lenovo mint marka, amit nem igazan ertek, szerintem ar/ertek aranyban meg mindig nagyon jok.
en 8 ev alatt a 3. Lenovo “gamer” gepemet nyuzom es soha nem volt egyik sem szervizben pedig nyustolom a jelenlegit is minden nap raadasul most mar 4k ban kulso monitorral kapja az ivet a 1060
az y510p-m szorult eddig killhates mesterre, de az egy SLI-s gep volt es utanna rendbe jottek a hofokok.
Mostani gepem aprilisban tolti a 3. Evet, elso perctol vasalva megy, lassan cseres lesz a 1060 miatt, de 1 millat nem fogok adni egy laptopert foleg azert nem mert annyiert sincs kompromisszum mentes gep amibe nem kell belepiszkalni.Szoval ne nezzuk le a lenovo gepeket mert szerintem tobbet ernek mint ezek a hitvany szar asus meg acer gepek.
Persze ez only magany velemeny.
-
válasz
Én már párat pasztáztam, utána teljesen vállalható volt. Persze a proci szintetikus teszt alatt elvérzik, de mindennapos használat során szerintem jó.
-
echterion
nagyúr
válasz
Ha majd lesz normális szervizük, akkor igen. Tényleg, van már?
-
beer1
aktív tag
válasz
MaxxDamage #44355 üzenetére
Es a hutese, kijelzo mennyire jo ?
-
beer1
aktív tag
válasz
MaxxDamage #44350 üzenetére
És a két Msi közül melyik a jobb ?
Mind a kettő 300k, igaz a ge73 az használt. -
KISDUCK
addikt
válasz
MaxxDamage #44264 üzenetére
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #44266 üzenetére
Nem tudom, én ennyire nem vagyok ráizgulva az ssd sebességre. A rendszer gyors ssd-n van, nekem bőven elég, én nem szívnék raiddal, de izlések pofonok.
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #44264 üzenetére
Egyik csak sata a másik kettő nvme+sata kombó
2T hdd tegyél bele, ami rendes méret, a többi legyen m2 és kész. Azért azt is nézd, h a gépen 3+1 port van, amíg sok gépen 2 db, így áthidalható a "miért nem fér bele" dilemma.
Amúgy én nem tudom Te mit csinálsz a gépen, de tárolni, játékra a sata is bőven jó, cserébe nem melegszik. 500M stabilan R/W azért nem olyan rossz. -
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #44262 üzenetére
Én még egyetlen laptoppal sem találkoztam amiben elfér volt a 15mm-es hdd. Nem tudom, nézz utána, gugli segít.
1x M.2 SSD slot (SATA)
2x M.2 SSD Combo (NVMe PCIe Gen3 / SATA ) SSD 1x 2.5" SATA HDD HDDNálam egy 960pro van és 2x2T sata m.2 - mindenre elég
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #44260 üzenetére
Nem fog mert felette vannak az ssd-k, nincs hely ott ekkora. A rendes méret fér el, vegyél egy 2-4T-s 2,5-es ssd-t ha fontos a sebesség. Vagy 2T hdd és tegyél bele nvme ssd-ket.
-
válasz
MaxxDamage #44257 üzenetére
Wd black. De azért nem ajánlom mert a 7200rpm eléggé hangos és a finom vibrációt érezni a gépen is.
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #44231 üzenetére
-
hszilard666
veterán
válasz
MaxxDamage #44230 üzenetére
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #44230 üzenetére
Első dolog amit kikapcsolok az a gsync
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #44228 üzenetére
Szerintem valami rossz verziót szedtem le, erre azt írja, hogy Basic verzió. Neten azt látom, hogy a Fire Strike ingyenes. Melyik verziót töltsem le?
-
válasz
MaxxDamage #44190 üzenetére
NT-H1-et (én erre esküszöm! Koszi gago!
)
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #44172 üzenetére
Az is tuningolva van.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #44165 üzenetére
Gyárban összeszerelt gépek közül 2-ről tudok ahol jó vagy elfogadható a hőmérsékelt gyári pasztával:
MSI GT73/75/76VR -> itt csak azért mert a brutál hűtés erőből megoldja
ASUS G703GXR (i9 variáns) -> gyárilag folyékony fémet tesz rá az ASUS -
zzola
titán
válasz
MaxxDamage #44125 üzenetére
Köszi.
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #44085 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #44082 üzenetére
AW 3420D
-
válasz
MaxxDamage #44010 üzenetére
Szia
A pasztázást most nem tudom kivitelezni -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #43989 üzenetére
-
KISDUCK
addikt
válasz
MaxxDamage #43969 üzenetére
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #43898 üzenetére
Pont most éjjel csináltam meg a kalibrációt. Most csak 3%-ot jelez.
Gondolom a multkori szétszedésnél, amikor ssd-ket raktam bele és biztonsági okból eeprom programozóval kiolvastam a biost és elraktam későbbre, levettem a bios elemet, de ami fontosabb, hogy kivettem az akkut. Utóbbinál törlődik az EC beállítása. Gondolom emiatt kellett újrakalibrálni. A 3% már lehet reális érték. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #43892 üzenetére
Mázlista vagy. Nekem másfél hónap után már 7%
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #43862 üzenetére
Miért szted a 460W-os fogyasztás hogy méri, amit magad mértél ki 260W-ra? 190W-os stock bios van rajta, bármit is ír a hwinfo
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #43860 üzenetére
továbbra is csak 190W-os
-
Bossp
addikt
válasz
MaxxDamage #43784 üzenetére
Na meg a ram csak rizsánál szempont ha játékra használja. Szóval tenyleg tok mind1 milyen.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #43671 üzenetére
A gyártó szerint a matéria megőrzi a gumis állagát az idők végezetéig,persze ezt az állítást jobb fenntartásokkal kezelni.Én kb.fél éve raktam fel,az ICD már kezd száradni a magon,úgy hogy ideje lenne szétszednem újrapasztázni,majd akkor megnézem hogy áll a trutyi.
Mielőtt bárki nekiugrik cserélni thermal padok helyére,azt azért vegye figyelembe majd,hogy elég sok gépnél,van tervezett 1mm légrés pl. a memóriasorra vagy kondiknál,FET-nél és ha megkeni K5-tel,aztán tökig húzza izomból a leszorító csavarokat,akkor a chipet vagy más alkatrészt érhet túl erős nyomás,ami tönkreteheti azt.Tehát csak óvatosan,körültekintően a cuccal. -
válasz
MaxxDamage #43651 üzenetére
Szerinted? 🤣😂
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #43591 üzenetére
Mindenképp, holnap meg is lesz
-
Medocsabi
addikt
válasz
MaxxDamage #43499 üzenetére
Nekem van egy fiatal srác kollégám. Beiratkozott valami grafikus suliba,és pont ilyen gépet vett... Mert szerinte majd kelleni fog a valamikori munkájához. Hiába magyaráztam neki hogy 1 év múlva amikor TALÁN elkezd dolgozni (ha egyáltalán) ebben addigra ez pont a felét fogja érni. Meg ilyen áron 2x jobb gépet kaphatna,de neeeeem. Mert neki azt mondta az eladó hogy KIFEJEZETTEN GRAFIKAI MUNKÁRA ez való.
Szóval van piaca.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #43524 üzenetére
Szia igen, jól látod, de silent módba volt mert közben telóztam, amúgy ilyen 70 fokon elvan csak akkor nem hallanak
ssd külön részben van, azt át fogom rakni oda ahol van egy kis légmozgás, mert így ennyi a max, pedig van alatta pad meg egy borda is, csak ugye azon részen nincs légmozgás. -
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #43497 üzenetére
600k ba kerül ez a fos.. omg kb 480k lenne a reális ára.
-
Medocsabi
addikt
válasz
MaxxDamage #43466 üzenetére
Sötétben az enyém is.
Világosban már látszik rajta a 3 év. Meg hát én filmezésre is használom, kaja közben is szoktunk rajta filmezni feleségemmel. Így akármennyire is vigyázok rá, előbb-utóbb retkes lesz. Persze takarítom rendszeresen. (napokban azt hittem beszart az "x", nem akarta érzékelni, más miatt felhúztam magam, kicsit erősebben rányomtam, és elpattant alatta a morzsa, ami miatt akadt,szóval most már jó
)
Ez a kis Dell nagyon a szívemhez nőtt, többször vettem már másik gépet MediaMarktból, meg Alza Black friday alatt is. De mindig tovább adtam ugyanazon az áron (mediás asuson kerestem egy üveg birs pálinkát). Mert nekem bőven elég az i5+960m. Most például az Age Of Empires felújított változatába vagyok belebuzulva megint.
Viszont nagyon-nagyon el kéne már vigyem Killhates-hez, mert biza a régi max 70 fok helyett bőven 90 fölé is felmegy BF3, Starcraft2 alatt. Csak egyszerűen nincs szabad időm egyelőre. -
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #43454 üzenetére
-
matyee
őstag
válasz
Maxx, a bill fost ne már.... azt h mit dugsz a lyukakba ok, de ez a védő, mint az amcsi lakásokba a műanyagozott kanapé kb.
-
blue_23
senior tag
válasz
Láttam olyan videót, ahol valaki műanyag csomagolásban használta a laptopot, hogy ne porosodjon. A kijelzőt is!
-
Sly189
senior tag
válasz
MaxxDamage #43406 üzenetére
Nekem "gamer" ami nekem kell SP-ben megy rajta szépen
bár nem ez volt a fő szempont vásárláskor
-
blue_23
senior tag
válasz
MaxxDamage #43261 üzenetére
Én az Asus Scar-ral.
-
beer1
aktív tag
válasz
MaxxDamage #43252 üzenetére
Itt a topikban nem árul valaki laptopot ?
Igen tudom, de már kiváncsi vagyok mit ir a csávó -
beer1
aktív tag
válasz
MaxxDamage #43249 üzenetére
Igen, annyira nem is állt szándékomban maximum ha nem ilyen dolog állna a háttérben. Valószínűleg csak erte játszik, hogy így szerez egy kis pénzt
Meg is érne mind kettonknek ha nem lenne következménye, de mivel lesz ezért biztos nem.
Azert megkérdeztem, hogy miért adja el , meg hogy van ez az 1+1 év -
válasz
MaxxDamage #43242 üzenetére
Bocsi, de hülyeséget azért ne írj.
Ha nem fizeti a részleteket a tulaj, akkor olyan mintha ellopta volna a Telekomtól a gépet. Ha rendőrségi ügy lesz a dologból és nem tudják végrehajtani az előfiztőn, akkor kőrözés alá kerül a gép és ha képbe kerül mondjuk mert szervizbe viszi az új gazdája, akkor bizony lefoglalják. A seftelésnél írt adásvételi, csupán a vevő jóhiszeműségét bizonyítja, tehát nem rángatják meg orgazdaságért. Ha meg a rendőrségen a gép, akkor az adásvételivel, meg a rendőrségi jegyzőkönyvvel lehet menni polgárri perre
De a gép az nuku, mert az a jog szerint még mindig a Telekomé, illetve a Telekom által megbízott hitelfolyósító/behajtó cégé ilyenkor.
-
KISDUCK
addikt
válasz
MaxxDamage #43242 üzenetére
Olvastam már extrém esetről: adott személy vett egy kocsit, volt eredet vizsgán is. A rendőrség pedig lefoglalta kártérítés gyanánt mert hogy egyszer kiraboltak vele egy postát.
-
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage #43207 üzenetére
Meg KillHates írt valamit korábban....biztonsági szerep, azért nem kivehetős jó pár típusban.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #43204 üzenetére
Dragon Center-ben van ilyen funkció. Ez az egyetlen oka amiért használom és egyelőre nem tudom kiváltani.
A részleges töltöttség pedig valóban jobb LiIon akku esetében. De mondjuk ilyen laptop esetében a gyors kisütés hamarabb hazavágja úgyis, kivéve ha nem használja valaki. Akkor tárolni jobb részleges töltésen.
A lényeg, hogy jó volna megoldani majd valahogy a 60% vagy 100% közti limit váltást.
Egyelőre marad a Dragon Center. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #43195 üzenetére
Hejjj, ne keverjük a kalibrációt a töltés limiterrel. Nem kalibrálni akarom, hanem limitálni, hogy csak 60%-ig töltsön fel.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #43089 üzenetére
Én meg nem foglalkozom vele sosem, most se ugyanolyan a két ramom és vígan mennek együtt. Túl van a legtöbb esetben misztifikálva ez a dolog.
-
KISDUCK
addikt
válasz
MaxxDamage #43045 üzenetére
Az úgy annyira nem jó. Most néztem a képet hogy 2 fajta foglalat van rajta. Én eddig azt hittem hogy pcie-s meg satas ssd-nek ugyan az a csatlakozója fogadó oldalon.
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #43004 üzenetére
Annal a gepnel ket M.2 slot-ba azt teszel amit akarsz a harmadik M.2 slotba pedig csak SATA SSD-t:
1x M.2 SSD slot (SATA)
2x M.2 SSD Combo (NVMe PCIe Gen3 / SATA ) -
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage #43006 üzenetére
Igen nem drága. Az biztos legközelebb ha beruházok egy 2TB ssd-re, használatba kerül.
Illetve ha egyszerre lehetne használni mind a két slot-ot akkor lenne haszna.
-
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage #43004 üzenetére
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #42980 üzenetére
Pedig nincs, új asusba az auo4.0-at teszik, ami pl jobb mint a clevo esetén, aki még a 3.1-nél tanyázott le.
ps: igazából az ördög mindig abban rejlik mihez vesznek gsync licenszet.
ps2: asus pl 752-nél az ips AU Optronics B173HAN01.1 120hz panelt választotta, ami nem túl jó, gondolom tn helyett.
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #42978 üzenetére
Ennek most konkrétan semmi köze az msi-hez, annyi h ezekkel az innolux panelekkel szerelik, sok gyártó használta, amit váltottak az auo 144hz ips panelek. Azok kontrasztja jobb, de lassabb, tn fps-re még páratlan.
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #42974 üzenetére
Elárulnám, hogy megítélésem szerint a Te gépedben lévő kijelző a legjobb laptop kijelző játékra (van is nekem itthon egy tartalék), a hires chimei 120hz. TN panel brutál gyors (konkrétan a leggyorsabb), jó színlefedettség, és gsync. Egyedül az nem jött be, hogy a 144hz-es asztali kijelzőm miatt váltogatnom kellett mindig, ha csak a laptopot használtam, de játékra eddig nálam az a nyerő.
-
válasz
MaxxDamage #42935 üzenetére
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #42936 üzenetére
Te dontesed, persze megertem, nekem lenne adnam egybol, csak sokat segitettt Neked és kb 4k az a taska
-
válasz
MaxxDamage #42920 üzenetére
Szia! Megszámítod nekem jó áron a nagyobbik ASUS táskádat?
Úgyis ciki belerakni az MSI-t
Nem sz@r gép lenne bele:Egy kis nosztalgia ♥
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #42727 üzenetére
Ezt jól kitalálta msi
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
MaxxDamage #42714 üzenetére
Nekem az nvme alap windowsba is 75-80 fok ugy hogy nem csinalok a gepen kb semmit.
neked milyen hutes van az ssd-n?
-
ujtordai
tag
válasz
MaxxDamage #42410 üzenetére
Köszi,
BÚÉK.
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #42645 üzenetére
Szerinted gyari?
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #42637 üzenetére
Jó hát a két gép nem egy kategória, kár őket hasonlítgatni.
-
hercii
csendes tag
válasz
MaxxDamage #42541 üzenetére
Sajna szabolcsi vagyok,igy nem opció.
-
válasz
MaxxDamage #42464 üzenetére
"Ja és árban sincs elszállva, mint az AW !"
... és sajnos minőségben sem. De valamit valamiért
-
KAMELOT
titán
válasz
MaxxDamage #42464 üzenetére
Clevo azok jók csak én a garancia végett nem vettem. Mindent helyi üzletben vásárolok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest