- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuxusGSM
csendes tag
-
Bazzzs99
csendes tag
válasz
Mikulásbá #4455 üzenetére
Szia,
Én az Asus-n751jk-t néztem, az jóval olcsóbb mint a G751 ahogy látom
Mi a különbség a kettő között? Az N ugye multimediás széria és nem kifejezetten gamer laptop, de alapvetően erős gépnek tűnik. Ahogy látom a G751-nek nagyon jó a videókártyája, gondolom ezért is olyan drága.
Használtan/kicsti használtan is gondolkodtam de azt kockázatosnak gondolom - nem tudom egyet értetek -e vele - azért ezek drága gépek, mivan ha megveszem használtan és fél év múlva baja lesz:SÜdv,
Balázs -
wanted5
őstag
válasz
Mikulásbá #4459 üzenetére
nem olyan nagy dolog kicserélni
és a bolt miért lenne tiltólistás? ugyan már...
Ok, szürkeimportos gépeket árul, de ez nem tilos, én is innen gondoltam vásárolni, egyszerűen azért mert máshol nem árulják, vagy csak irreálisan többért. Be kell menni, ott helyszínen kipróbálni és ha minden rendben akkor megvenni.
Sőt, én már elkövettem az egyik legnagyobb bűnt, ugye a radium is tiltólistás az itteniek szerint. Én vettem tőlük 2 gépet is, meg pár kiegészítőt, és mind a kettő magyar lokalizációs volt, és köszönik szépen a mai napig jól vannak, soha semmi bajuk nem volt.Ennyit a "tiltólistáról"
-
egyedülülő
őstag
válasz
Mikulásbá #4437 üzenetére
A laposhoz is hordtam az egérpadot, egeret, fejhallgatót. Az, hogy a hátizsákba most bekerült még egy billentyűzet nem különösebb érvágás. A munkahelyemen van monitor, így azt nem kell hordanom magammal.
kábelek: 1 HDMI kábel, amit amúgy is vittem mindig, mivel a notebook is felment a monitorra.
kamera nekem fölösleges, sosem használom.Szóval végeredményben +1 billentyűzet a plusz teher(csak azért hordom mert szeretem, lenne az is melóban), cserébe egy jóval erősebb gépért, bővíthetőségért, asztali alkatrészekért. Nekem megéri.
.
-
wanted5
őstag
válasz
Mikulásbá #4356 üzenetére
lego egér... szerintem ritka ronda
de azzal a hajtogatható görgős résszel bemutathatsz annak aki kilőtt a codbanmeg ennek a takarítása kész élmény lehet (mert ne mondja nekem senki hogy nem fog soha elkoszolódni)
még annyit megjegyeznék, hogy nem a kiegészítőktől lesz valaki profi, de persze mindenkinek szíve joga, hogy azt vegyen amit akar
-
NTonee
veterán
válasz
Mikulásbá #4219 üzenetére
egyébként igen, adod ajéndékba hozzá. Azt nem kell kiírni a hirdetésbe, hanem ha megveszi valaki, akkor átadod a játékhoz tartozó minden egyéb cuccal együtt. Ha hozzá van kötve a játékhoz, akkor ez van, másképp nem lehet. (nem értek hozzá, nem tud az új tulaj új accountot létrehozni hozzá?)
-
Goblin12
őstag
válasz
Mikulásbá #4209 üzenetére
Jelentsd azokat is, nyugodtan. Én BF3-mat próbáltam így kirakni, de 2 percre rá le is törölték. . . Elméletileg már a használt játékokat semmilyen formában nem szabad kirakni.
De kérdezz meg egy pár modit én személy szerint Qru-t tudom ajánlani mert mindig segítőkész.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Mikulásbá #4139 üzenetére
Jo tanácsként mondom, hogy ne hirdess (foleg tobb topicba), mert a modik tolla vastagon fog
Inkabb tedd ki alairasba...
Amugy gyonyoru eger, de az en szivem mar elrabolta egy G302. Sajnalom, hogy rad maradt(#4141) Mikulásbá: OKsa, ugy legyen. Engem azert moderaltak minap itt, mert kiirtam, hogy "apron akcios egy AW gep". Erre "kozvetett hirdetesert" figyelmeztettek.
-
-
Goblin12
őstag
válasz
Mikulásbá #4054 üzenetére
Kiraktam a hidegbe a w510-emet, mindent becsuktam csak idleben futott a gép és a legalacsonyabb hőfok 30 fok volt 1832 rpm-es ventivel, ha alapból ilyen lenne maga lenne a tökély. 17 fokot tartunk és egy nyavajás chromeval már 52 fok 2312 rpm-el a venti
nem válasz akart lenni
-
titankahn
tag
válasz
Mikulásbá #4050 üzenetére
Ha lesz pénzem veszek egy atomot egyelőre ennyi nincs nagy igény ez ma legtöbb játéknál hd high vagy medium ami elég is, most 14es van és nagyon kicsi.
Amit elméletben tud egy 850m meg az az i5 2.3-2,4en turboval kb az a teljesitményszint elég is lenne, de az 1.7ghz tuti nem, egyelőre ezek az u-s procik mennyire melegednek? Teszem azt menne turboval vagy meleg miatt felejtős is? -
NTonee
veterán
válasz
Mikulásbá #3938 üzenetére
tisztában vagyok vele, hogy gyári hibás mindenhol akadhat. Nem feltétlenül a KillHatesnél járt gép miatt döntöttem így, de amivel így kezdődik, hogy a topikban is van már egy másik, ami lefeküdt, akkor...
. Emellett ahogy megvettétek az első gépeket és elkezdtetek írni róla a topicjában, úgy ment el lassan a kedvem az egésztől. Amúgy is valami másra vágyom már 10évnyi asus fanatizmus után és az upgrade lehetőség is vonz amellett, hogy egy alien azért kicsit mégiscsak különleges.
(#3939) Casanova*: azok közül egyedül a GT72 érdekelne, de az elmebeteg árban van. Lehet, hogy megéri, de annyit nem adok ki egyben a kezemből.
-
NTonee
veterán
válasz
Mikulásbá #3880 üzenetére
Nem is keveset. Aztán többen azt hittük, hogy talán az N-es verzió alapján rájöttek, hogy kevés a hűtés és valamit még kínlódnak rajta. Erre megjelent és terhelésen simán 9x fokos a proci. Nem is beszélve a gyenge wifiről, + itthon csak azzal a tn panellel elérhető, amivel már az y50 is leszerepelt.
15ös méretben a G55 az utolsó igazi gamer asus. -
NTonee
veterán
válasz
Mikulásbá #3807 üzenetére
fene a kapkodásomba
most átolvastam normálisan is. szóval ezt írtad:
,,Ha a G750JZ-nek rossz a a kijelzője,akkor minden TN-nek......."
Na most ezzel mégiscsak annyi a gond, hogy a G750 panelja nem volt a legjobb példa, mert szerintem az pont nem túl jó. Legalábbis nekem nagyon nem tetszik a sajátom mellett látva. -
NTonee
veterán
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Mikulásbá #3773 üzenetére
Igen,én is így döntenék ha a legfelső határ 400k. A ~300k-s új "gamer" gépek több bosszúságot fognak okozni mint örömet az elégtelen hűtés és a throttling miatt sajnos.Az a része hogy házilag mennyit lehetne javítani mondjuk az Acer hűtésén az kérdéses tényező,lehet akár ez is-az is a vége,de akkor megint ott a másik kérdés hogy bukik-e a gari?,megéri-e vesződni vele?, etc.etc. A helyzet I7-tel így néz ki: 10 perc alatt kb. 3-4x erős drop és throttling,100°C-os CPU, BF4 single playerben: [link]
baalika: A "hűvösen"-t azt úgy értelmezd hogy nyáron is mondjuk a 80°C-os tartományt azért ne nagyon lépje túl sem a vga,sem a proci,persze minél kevesebb annál jobb elven működik ez a dolog.
-
baalika
tag
válasz
Mikulásbá #3760 üzenetére
Tudom, tőle van az AW is, de ahogy mondtam nekem az sajnos túl sok túl nagy, mind teljesitményben mind árban. Kár, hogy nincs most olyan igazán fúdenagyonrettentő király 15-ös laptop. Majd talán a 900-as szériából. De mondom én nem játszok mai vadiúj fps-ekkel rettenet grafikát igénylő játékokkal.
Ezért jutott eszembe a non-SLI Y510p is, de nem merem bevállalni, hogy mégis megbánjam a kevés teljesitmény miatt. -
Dreadloord
senior tag
válasz
Mikulásbá #3718 üzenetére
Új kell számlával, egyébként a tesztben még az i7 sem throttlingolt játék alatt, tesztek meg nem érdekelnek, max 1 szer lefuttatom őket e-p*nis miatt
g551, y50 egy fokkal gyengébb hűtést tekintve, az meg természetes, hogy egy 400K-s 5 kilós laptopnak jobb a hűtése, csúnya is lenne, ha nem így lenne
i5-el gtx860m-el tuti nem fog játékok alatt throttlingolni, 2 év után úgyis eladom, addig meg, ha megfő, vagy bármi, megy be gariba, van másik gépem munkára, szóval nem mozgat a belső hőfokokon való görcsölés...
Anyaghasználat: majd kiderül, Asusokból is fikák a belépő sorozatok, Acerből is, ez viszont korrektnek tűnik, ha viszont megnyekken, szintén megy vissza gariba...
Mikulásbá: Újjonan akkor megtoldva 350-ig mondj kérlek olyan lapost, ami minimum gtx 860m, IPS panel, nem elbaxott msi billentyűzet í betű, stb nélkül, és jó a hűtése? (én 2 hónapja nézem a gépeket, de nem találtam ilyet...)
-
phg
csendes tag
válasz
Mikulásbá #3632 üzenetére
Még aznap megkapod a választ , aztán a következőt és így tovább. Azt is kilistázzák hogy melyik hardverek kompatibilisek a gépeddel illetve hogy az a típus hivatalosan milyen más hardverekkel van még szerelve mert természetes hogy csak az általuk is szerelt cuccok mehetnek bele "megrovás" nélkül. pl egy 100W-os 780M helyére ne tegyen az ember egy 122 w-os 880-at , de pl egy 4700qm helyére mehet a 4800qm , hdd helyére mehet az ssd.
Nem vagyok benne biztos , ez csak az én meglátásom , hogy a matrica az msi-k alján a lehetséges garancia előtti tisztánlátás végett van. Itt arra gondolok hogy beviszi valaki a gépét gariba , megkérdezik szét lett e bontva , xy azt mondja nem , ekkor átvizsgálják az egész gépet a-z-ig. Viszont ott a matrica , meg van bontva , rögtön azzal indítanak mihez lett hozzányúlva és szűkül a kör. Idő és energia megtakarítás szerintem. Mert az tény és való hogy gariztatás esetében ha meg van határozva a hibajelenség vagy akár maga a hiba , akkor az átfutási idő lényegesen csökken. -
Goblin12
őstag
-
Goblin12
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Windows 11
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged