- Magisk
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #75628 üzenetére
Akkor tök felesleges a direct-die, mert a GPU ígyis-úgyis gyötri a hűtési rendszert és e miatt kell, hogy bőgjenek benne a ventilátorok. Nálam pont fordítva van a helyzet; a lebutított 2070S tök jól el lenne hűvösen, de az i9 poklot csinál a gépben...
-
válasz
MaxxDamage #75621 üzenetére
Gyaníthatóan csak azért mert belelapátoltak már egy valag pénzt. De ez az utolsó rész olyan orbitálisan rossz volt, hogy háromszori nekifutásra tudtam csak végignézni. El is könyveltem annak, hogy már vén f@sz vagyok és nem tudom felvenni a történet fonalát, meg együtt pörögni a filmmel, meg begyöpösödtem.... Erre olvasom a kritikákat, és rájöttem, hogy sajnos nem velem van a baj, a film tényleg bűn rosszra sikeredett. Fiatalságom szex-szimbóluma; Carrie-Anne Moss tényleg egy botoxmúmia lett, Keanu Reeves-t tényleg beszívta teljesen John Wick karaktere, a mellékszereplők totál testetlenek, a történet elég zagyva és sekélyes és halovány árnyéka valami remake-szerűségnek. Erősen low-budget-szaga van az egész produkciónak. Talán az egészet az dobta fel, hogy mindenkin röhejes szemüvegek vannak...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #75614 üzenetére
ha olyan lesz mint a film, akkor nem érdemes rá várni
-
válasz
MaxxDamage #75614 üzenetére
Olyan bűn sz@r volt az új mátrix film, hogy nem csodálom, ha zátonyra fut ez a projekt...
-
válasz
MaxxDamage #75579 üzenetére
Ha CPU igényesek lennének a mai játékok, akkor azt mondanám, hogy hajrá; locsolj rá erre a projektre olyan 50-60 ezret, de úgy, hogy a legtöbb játéknál egyszerűen nincsen különbség a között, hogy megy vagy nem megy a turboboost így teljesen okafogyottnak tartom, hogy kivegyek a zsebedből akár egy fillért is...
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #75576 üzenetére
A vízhűtés soem volt ár/teljesítményben megérős, asztali vonalon sem, nemhogy mobil vonalon. Az egy komolyabb hobbi, végtelen manit lehet rálocsolni, csak a pénztárca szab határt neki.
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #75507 üzenetére
Tudjuk mennyire értelmetlen thunderbolt porton e-gput használni. Itt is az a kérdés, mennyire fojtja meg majd a dgpu-t a sávszél.
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #75466 üzenetére
szemléltettem a problémát láttam már én is elég fura és érdekes dolgokat de ez mindent visz.Garancia nincsen rá. Állítólag nem akarja olyanra rá bízni akit nem ismer hiába magyarázom neki hogy tudok egy jó szakit aki lépésről lépésre részletesen dokumentálja a műveletet amennyiben a tulajdonos nincsen jelen.. Mondtam neki példának a két gépemet is ami megfordult nála és jobb mint amikor ki jött a gyárból erre nem tudott mit mondani
-
válasz
MaxxDamage #75440 üzenetére
Simán feladok, bármilyen procira bármilyen kenetet
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #75450 üzenetére
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #75443 üzenetére
Korábban a mester munkáját segítette a Wind Pal az I5-9300h-t hűvösen tartani Rage 2 alatt hiába volt a pad alatt 96C°-n tekert.. Miután a mesternél meg fordult és a pad is alatta van így 85C° körül megáll
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #75440 üzenetére
Nem az enyém sajnos én már vittem volna egyből.. Hiába győzködöm de nem adom fel..
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #75436 üzenetére
Nekem a Wind Pal tökéletesen be vált... Ehhez a géphez lassan pap kell nem a mester ha terheled hanem 90-100C° között jár a CPU a VGA 85-90C° között.. Rendesen trotthling-ol neki.. Szerintem ha ezt is megpiszkálná valaki úgy járna ez a gép mint aki a TUF - ot kezelte le és utána lehelte ki a lelkét
-
válasz
MaxxDamage #75434 üzenetére
Már én is néztem merre jár, mert azért elég sok hasznos info-t osztott meg itt mindenkivel. Sajna pont 1 hónapja volt, hogy utoljára belépett (01.13).
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #75434 üzenetére
Neki semmit sem éreztet a vetillátorhiába mennek fullon a két ventillátoros wind pal 3 cm-re teszem a kezemet a hűtő pad felé érzem a hideg levgőt hogy dől belőle a Oxid esetén nem éreztem ilyet..Úgy tűnik hogy nem fogom le cserélni a windpalt hanem veszek majd a legion 7-hez is mert jó lesz hozzá ezek szerint
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #75407 üzenetére
Köszi, nagyon hasznos
-
Whiteshark13
tag
válasz
MaxxDamage #75382 üzenetére
Köszönöm szépen, este kipróbálom.
-
Whiteshark13
tag
válasz
MaxxDamage #75370 üzenetére
Hát ez az. De akkor mi hiányzik nálam? Mit nem raktam fel, amit kéne?
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #75292 üzenetére
csak azért nem tettem, mert már korábban megtettem (tavaly), és annyira nem érdekes a posztom
de ugye rátudsz keresni a posztjaimra, így szoktam csinálni...ha épp nem munkahelyről írok és valamennyire releváns lehet még valakinek az, amit írok -
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #75236 üzenetére
Na már most ha esetleg mégis lenne benne, akkor szétszedés nélkül úgyse fog menni a bővítés, nemde?
Egyébként jó ötlet, lehet írok egy sort majd a supportnak.
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #75231 üzenetére
Jó kérdés, megnézem
Utolsóként jutott volna eszembe. Sokszor ezekben a dokukban csak a süketelés van, hogy mikróban ne szárítsd és így tovább
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #75229 üzenetére
Igen, ez lesz az. De honnan derül ki, hogy 1 slotos? Btw én is arra számítok, csak hát a remény...
-
válasz
MaxxDamage #75147 üzenetére
Nekem egyedül az Albacomp nem nyúlta még le, bár ők messze a legkorrektebbek szerintem, az itthoni gamer szervizesek közül.
-
válasz
MaxxDamage #75126 üzenetére
Azért mondtam, hogy a két véglet.
-
válasz
MaxxDamage #75120 üzenetére
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #75000 üzenetére
Out of the box a legtöbb gaming noti CPU nyaldossa a 100 fok környékét, ez igaz a tiédre is. Ezért kell keresni egy optimális beállítást CPU intenzív használatra ill. játékra. Ezt minden gépen meg lehet csinálni, nem kell, hogy megfőjön, csak gondolkodni kell hozzá.
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #74994 üzenetére
Ez a CPU még trottyolva is megeszi reggelire a 10 magosodat
.
-
Bedepi
tag
válasz
MaxxDamage #74981 üzenetére
Ezt azért meg lehetne cáfolni.
Van, hogy nem elég
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #74979 üzenetére
én már a sata m2ket is elpasszoltam amíg volt valami ára.
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #74963 üzenetére
de sz.r, csak 4 ssd fér bele...
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #74974 üzenetére
Ezeknek az anyaga NBR.
Többféle NBR van, többféle szín, szín azonosíthatja az anyagot.
Ami itthon általában kapható az 100 °C-ig bírja.
Amit a kínai adott mellé az valami feketített befőttes gumi lehetett.Ha nagyon jót akarsz, akkor keress HNBR anyagból, az zöld színű, klímások használják pl. az 150°C-ig jó.
-
Gergello
addikt
válasz
Ez egy 3 forintos tétel, "o-gyűrű" néven keresd. Bármelyik vasbolt kb. darabra árulja.
-
hfrici
aktív tag
válasz
Csak agyalok... kábelkötegelő nem lenne jó a gumi helyett???
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #74893 üzenetére
ezen vagyok én is..
-
mihione
őstag
válasz
MaxxDamage #74890 üzenetére
Vannak olyan ventik amik elmennek 5v-on is sztem igy eleg lehet csak a kabelt atforrasztani.Bar nyilvan az igazi upgrade 12v-os uzemnel fog elojonni,mondjuk egy jo kis delta 3000 rpmes ventivel
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #74890 üzenetére
Valahogy sejtettem hogy nem lesz egyszerű és olcsó muri
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #74888 üzenetére
azt lenne jó tudni hogy simán rá lehet csatlakoztatni a ventillátorokat a meglévő vezérlőre vagy forrasztgatni kell vagy rovábbi eszközök szükségesek arra hogy mókolni lehessen
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #74878 üzenetére
Ha sikerült a tuning megosztod velünk is? Mert lehet hogy én is bele vágnék van itthon 4DB be quiet 2000RPM-s ventik 12CM-s így legalább hasznát venném nekik
-
válasz
MaxxDamage #74874 üzenetére
Ha az ember ilyenre adja a fejét és van kézügyessége lehet jobban jár ha otthon fából megcsinálja a keretet, abba bele a kívánt ventik, egy elektronika azt annyi. Nekem is az volt a terv, aztán eladtam az Asus-t.
-
válasz
MaxxDamage #74874 üzenetére
Akkor Notepal U3
Az elég nagy, 2mm-es alumínium, tehát elbírja a monstrumot! -
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #74838 üzenetére
Xbox game passba is benne van de streamen is fent van plusz Nintendo összes régi játékai akarod megekreshetem azokat is.
Contra klikk -
Whysperer
addikt
válasz
MaxxDamage #74802 üzenetére
[link] ezt
-
Picco
addikt
válasz
MaxxDamage #74838 üzenetére
nintendo 3ds-en jatszottam vele utoljara....meg 25 evvel ezelott amigan
-
Whysperer
addikt
válasz
MaxxDamage #74777 üzenetére
Megrendeltem azt a másikat... majd megírom ,hogy milyen ,ha megjött
-
válasz
MaxxDamage #74777 üzenetére
Valódi eredményt akkor érnél el vele ha levennéd az egész hátlapot és úgy fújnád rá a levegőt a négy sarok némi megemelésével. Nekem bejött, nagyon sokat számított. Persze mióta KillHates rendbe tette a gépem azóta ez már nem szükséges, amúgy így jelenleg világbajnok lennék hűtésben.
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
MaxxDamage #74774 üzenetére
Eddig nálam egy 80*100*40-es doboz emelte, de gondoltam hátha jobb lesz.
Nem lett. -
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #74727 üzenetére
7-es sorozat az általa írt keretből nem hiszem hogy kijön
de még talán a pro se csak a "sima 5"
..aztán persze kitudja -
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #74674 üzenetére
irigyellek
nincs ennek valami utódja? ami ma is kapható pl?
Amúgy szerintem az egyetlen bosszantó dolga ennek a C200K-nak, hogy a numlock led csak (default) "narancs'" színű tud lenni és nem változik a bill. többi led-jével együtt
(látom azért a space bill. már balra ferdül egy kicsit.. nekem a W esett ki
) mondjuk most megnézve a mostanim, nekem is kicsit balra ferdül, nem is értem hogy a "gamer bill-ek" esetén miért nincs jobban megerősítve a spacebar bal része
-
válasz
MaxxDamage #74601 üzenetére
Várjál, a hülyeséggel most überellek! [link] benevezzek?
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #74606 üzenetére
ja, nagyon jó. főleg amíg nem kell gariztatni
ne vegyek rögtön 4et?
vagy a csóró samu, vagy marad a 2x8GB, de azért köszi. 40e+t nem igen locsolnék a gépbe. szeretem, de... azé annyira nem
-
válasz
MaxxDamage #74601 üzenetére
Tiszta tudományos-fantasztikum a hirdetés: RTX 3080 16GB
, MXM 4.0
csak az egyikről lenne már egy kép a neten....
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #74588 üzenetére
de gagyi, csak 4 hely
Picco: pénz van, de most is elvagyok a 16GB-al játékokkal, szóval értelmetlen, de na... viszket a tenyerem
ha kicsit is gyorsulna veszem, akár csak 10%ot.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #74466 üzenetére
Szerintem a garid boven le fog jarni mire 3080-as MXM kartyat tudsz majd vasarolni a Clevo-ba.
Ketlem, hogy a gyartok energiat fektetnenek ilyen kis szerias cuccok kihozatalaba, amig a chipeket barmekkora darabszamban el lehet nyomni desktopba es laptopba.
-
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #74447 üzenetére
Nem éri meg a felárat nem sokkal többet tud mint egy 130-140w os 3070...
Mivel ez is ddr6 al van szerelve.... és nem x es memoriával mint az asztali. -
válasz
Azt linkeltem fentebb.
Most éppen van olyan. 3070-es meg nincs. Talán lassan egyre több ilyen lesz elérhető.
-
válasz
MaxxDamage #74453 üzenetére
Mert nincsen ilyen kártya
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #74453 üzenetére
Csak aztán egy 2080-ast kapsz legjobb esetben is az eladó meg azt mondja, ott a képen a motyó, azt vetted meg, az elírás jobát meg fenntartja. Aztán legörbül a száj, ráharapsz a nyelvedre és kicsordul a könnyed is:
-
válasz
Lajos, basszus! Látsz is vagy csak nézel? Ezeken a képeken egy 1070 és egy 2080 van. Egyik sem 3080-as
-
válasz
2070 MXM 1 k dolcsi aranyos .
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #74426 üzenetére
Mi ez a robbantott ábra? Mire készülsz?
A retro nálam is egyik fő vonal, nem tudok (és nem is akarok) elszakadni az aranykorszak(om)tól.
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #74423 üzenetére
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #74410 üzenetére
Nehez, vastag, es meg a szine sem nekem valo.
Akkora gephez mar csuklotamasz kell....
-
válasz
MaxxDamage #74392 üzenetére
Az első agyonfarigcsáltra gondoltam. Már a bill.világítás is elkopott. És még mi vár rá.
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #74370 üzenetére
Én azért kaptam mert én voltam nagyrészt a legjobb leggyorsabb versenyző. Ez pár embert zavart. Belém jöttek hátulról kisodródtam. Nem mentem bele abba hogy én is beletoljam a gumifalba. De sokszor nem hagytak helyet és ez miatt lecsúsztam a pályáról és úgy előztem. Kb ezért. De vicc kategória emberek vannak, az angolokat különösen utálom, mikrofonba rendkívül nagy pofijuk volt. Első kanyart máshogy vettem be , azért mert sokan nem tudják mi a fék. Ez is zavarta a barmokat. Ki tud égni az ember ebbe. Ehhez képest a forza horizon 5 multi tök jó, fél percig mindenki ghostol aztán meg van egy olyan hogy ha valakibe valaki nagy sebességgel bele akar menni, a játék megmenti a helyzetet és ghostol a kocsija... A tuning profilomat is megosztottam bárki használhatta a beállításaimat, holott ez a közösség nem érdemelte ezt se meg. Volt olyan tvr profilom amit 400-an töltöttek le.
Cs-be túl jó vagyok magozóval dm-be. Ott gyakran ki akar rugatni egy két kisgyerek de sosem szavazza meg a többi.
-
mihione
őstag
válasz
MaxxDamage #74316 üzenetére
Koszi!Ne sajnald.. inkabb bukjon ki az ilyen hamar mint hogy esetleg gari idon tul.Ha megkapom a cseret azt se fogom kimelni
Viszont a bovitett garinak lehet utananezek mibe faj...
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #74219 üzenetére
Keresztfiamé lesz a gép, én sose vennék Oment
Csak a két itthon lévő SSD tesztelésére kellett, mert már fogalmam sem volt, hogy mi a helyzet velük
nggabi: elég volt 1 órára ott maradnia
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #74192 üzenetére
En 4 napot sem varok. Turelmetlen vagyok....
Legutobb azert nem rendeltem meg a 4tb-os WD elements vinyot learazva mert egy het lett volna mire szemelyesen atvehetem, kikuldve meg meg 1 nap.
Beballagtam es megvettem 20 Euroval dragabban. Azonnal, polcrol.
Nem erdekel, ha valami kell akkor az legyen azonnal.
Az oraberem joval tobb ennel, szoval nem varok semmire.
Ha valamit elhatarozok, akkor az legyen ugy ahogy nekem akkor szuksegem van ra.(tudom, nem szep tulajdonsag, de en ilyen vagyok).
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #74182 üzenetére
En nyilvan vagnek egy megfelelo meretu nyak lemezt es kifurnam a csavarok helyen.
Meg lehet le is maratnam rola a foliat, hogy szep muanyag szine legyen.
Nem szeretek ilyen apro szirszarokra varni.Lenovo desktopban is ott a masodik SSD foglalat, de egy ilyen kis munyag genyot kell hozza rendelni, mert furat hianyzik. Mekkora pitianerseg, hogy nincs ott a furat sem.
Persze tavaly ilyenkor a Lenovo kerek perec megmondta, hogy minimum 3 honap mire megerkezik.... Igy gyari SSD kivag, nagyobb belerak, jonapot. En nem varok, megoldom a problemat. A leheto legrovidebb ido alatt.
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #74179 üzenetére
Tehát akkor mindkettő belemegy és kezeli?
Egyébként 2242 is betehető 2280-as helyre, toldóval/adapterrel.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #74179 üzenetére
ketoldalas ragasztot a hatara, aztan egy csik a kolas flakonbol vagy valami hasonlobol...
Siman megtartja orokre....En tanitsalak meg kokanyolni?
-
válasz
MaxxDamage #74146 üzenetére
Hát... nem tudom. Én azért lebeszélek mindenkit a BGA-s Clevo-król
Van más és minőségi gyártónak OLED notija; Razer, Asus, Dell -
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #74018 üzenetére
Az nalam freesync mivel a kijelzo azt tudja. Kb 40 fps kornyekeig mukodik az is, lejjebb meg mar tenyleg diavetitesnek szamit nekem.
-
DonDragonka
őstag
válasz
MaxxDamage #74000 üzenetére
Én is megyek ide, mert elpattant nekem is a 3-ból egy, sejtem már nem sokáig bírják a többiek sem.
A hapsinak konkrétan minden van ami gumi. Ami nincs azt csinál neked. Viszel egy mintát és tuti talál olyat ami jó. A lényeg hőálló legyen és tartós. Vigyél magaddal KP-t mert mert kártyával nem lehet fizetni. Illetve készülj fel rá, hogy ez egy régimódi bolt. Amolyan csodák barlangja, zsúfolásig megtömve, mindennel ami gumiból készíthető, és a minden alatt tényleg mindent érts. -
FőDudu
veterán
válasz
O gyuru keszlet a baratod.
Szep, muanyag dobozban lehet kapni a Lidl-ben idonkent. Kb 2e Ft.
Mindenfele ilyen szart megveszek, sosem lehet tudni mikor kell.Van itthon zsugorcso keszlet, epp most vettem 15-15m fekete es feher tepozarat.
Onmagara zarodot. Annal jobb kabelkotegelo nincs. Mert oldhato.Szoval szerintem deritsd ki mekkora az atmeroje - aztan sima O gyurut szerezz.
Vagy combosabb befottes gumi is jo lehet. Regen meg ekszijnak is jo volt walkmanbe.
Akkor meg nem lehetett netrol rendelni mindent, szerviz meg vagy letojt vagy arany aron adott volna ilyesmit. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Csavar alátét is érdekelne külön és nem kopik ki a "csavarhely"
-
válasz
MaxxDamage #73856 üzenetére
Csúnya történet is lenne ha azzal a hűtéssel nem hozná ami olyan nehéz mint az én gépen töltővel együtt
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #73840 üzenetére
Epp tegnap sirt egy youtuber ficko, hogy inkabb Ryzen procit kell venni mert a 12th gen Intel procik melle lehetetlen a DDR5 memoriat beszerezni. Annyi sebesseg elonye meg nincs.
Ennek analogiajan, sok sikert egy ilyen gep memoria bovitesehez
-
válasz
MaxxDamage #73836 üzenetére
Benevezek!
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #73840 üzenetére
-
Gergello
addikt
válasz
80 perc és jön az ASUS.
Mint egyetlen normális gyártó, én főleg arra vagyok kíváncsi. -
cyberkind
félisten
válasz
Zen 4 lesz itt az igazi, ez csak olyan jó-jó, de hol van már a tuti fejlesztés.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #73830 üzenetére
-KIMARADT-
Sata HDD-re (2.5" és 3.5") meg ott van ez: -
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #73826 üzenetére
már cd sincs a gépeinkben, de én is találtam egy pont ilyen floppy olvasót a kis múzeumunkban
remélem működik
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #73796 üzenetére
fogadok a 2080-ból is 4db van benne
visszamenjémá a 40 szálas szörnyeddel
RM007: jön az, digi már kopp kopp. csak győzzél eszközt venni hozzá.
megoldottam a fekete szín problémát 3 monitoron. nvidia színbeállításokat kell választani alapértelmezett helyett. ha rám hallgattok nem b@szakszik senki ezzel, kb sose áll be magától arra amit beállítasz. valami mindig elmászik...
-
FőDudu
veterán
válasz
Tokmindegy, ugysem tudja egyik sima haztartasi eszkoz sem.
Legtobbszor internet kapcsolat sincs hozza. Egyedul egy combosabb tarolo ami ki tudna hasznalni - az nalam is ki birja maxolni a gigabitet. Abbol 2,5x gyorsabb mar jo lenne.
Nem tudom sima Sinology es Qnap otthoni cuccaibol mi tud 2,5GBps kapcsolatot.Halozatnal (home router) is csak par eszkoz van ami kliens oldalon tudja - a legtobb azoknal is csak WAN vagy epp GPON uplinken tud ilyen sebesseget.
ROG es Tplink van sundiszno kinezetuben (sok antenna korben), a Netgear cucca meg olyan mint egy felhajtott szarnyu Jedi urhajo.Szalloda felujitasnal akartunk 2.5GBPS portokkal menni mert a meglevo kabelezes elbirna, de ugysincs olyan wifi (es meg sokaig nem is lesz) amit ki lehetne szolgalni stabil 2.5Gbps sebesseggel per szoba. Igy az egyszerubb 1GBPS per vegpont es per wifi antenna lett a halozat. Az is siman jo lesz vagy 5 evig, utana majd lehet optikat huzni mindenhova ahova kell. Ha kell. Azert remelem meg nem fejlodik olyan utemben az adat felhasznalas, hogy 5 ev mulva gigabit kapcsolat kell a mobiloknak. Ott azert a kepernyo erosen limitalja a dolgokat - hacsak nem TV-re tukroz akkor felesleges novelni a felbontast.
-
válasz
Sosem lesz olyan netem. Azért jó látni mit hasznász.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #73682 üzenetére
Mindig van (mas)mire kolteni.
Gyereknek lett Nintendo Karacsonyra (hozza account, nehany jatek, stb), aztan hirtelen vettem egy PS5-ot is, majd ahhoz kell egy 120Hz-es TV (mert a 2 eves Sony 55" valoszinuleg nem az).
Kozben kaptam egy csomo Forintot, nem tudom mit csinaljak vele... Atvaltani nem eri meg (szar a Forint), holnaputan utazunk vissza, annyit elkolteni keptelenseg. Lehet beballagok OTP-be berakom asszony uresen tartott szamlajara, onnan elmegy Revolutra. Tan ez lehet a legkisebb buko a valtasnal....
Szoval zajlik az elet, gepet elo se vettem egy hete...
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #73680 üzenetére
Szerencsedre!
Igy is arulod mar a szornyeteget, az ujra is elverned egy kisebb orszag eves koltsegveteset
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #73669 üzenetére
laptopba is jöhetne egy 3090Ti
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #73666 üzenetére
clevo-tól nem is várnék mást
arra leszek kíváncsi, hogy a "hagyományos"(abb) gyártók mennyire lesznek bátrak, hiszen azért láttuk idén is nem mindig jött össze a rendes hűtés... -
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #73664 üzenetére
végülis mindegy mi a bika variáns neve, ha már TGP-ben nem tudnak egységesek lenni, legalább elnevezésben próbálkoznak
kíváncsi leszek lesz-e 200W-s változatú laptop vagy "csak" 175-180W lesz a maxi?
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #73647 üzenetére
akkor ennél a szériánál nem lesz "super" hanem a "Ti" az új super ugye?
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #73641 üzenetére
na CES2022 mindjárt itt van, már csak pár nap és hivatalosan is bejelentik gondolom
-
ricogsm
őstag
válasz
MaxxDamage #73652 üzenetére
Ok értem a semmit
de mond kérlek ilyenkor mivan? most minden játék után remegjek ,hogy jó lesz vagy sem?
Szerettem volna csinálni visszállítási pontot az is sikertelen volt!
Rendszert is úgy raktam újra, hogy a partíciót nem írtam újra.
De már elegem van. Van egy gamer gépem játszanék de nem tudok mert fejhallgatóval nem megy. Marad BT-s noname füles átvitelde akkor minek vettem a JBL-t? Most vigyem vissza gariba, hogy nem jó a gép?
egy hete ezzel játszom, hogy újratelepítem. -
ricogsm
őstag
válasz
MaxxDamage #73600 üzenetére
Win 11 megoldva…
-
kisninja
őstag
válasz
MaxxDamage #73635 üzenetére
Igen kiveséztem a dolgot anno. Lett egy új házimozi erősítő korlátlan lehetőségekkel.
-
ricogsm
őstag
válasz
MaxxDamage #73591 üzenetére
Már feltoltam rá a Win11 külső meghajtóról
igy nem rinyált, most meglátjuk lesz e kék halál. Ha igen már hirdetem is meg
-
válasz
MaxxDamage #73591 üzenetére
Érdekes nálam ilyen probléma sosem volt, talán a csúcstechnológiás laptop miatt. Hetekkel ezelőtt volt pár nem természetes leállás minek köszönhetően minden indításnál egy pillanatra bekavar kis ablakban pár hibaüzenet. Ezt és bizonyos idővel felgyülemlett hibákat én időnként rendszer lemez migrálással szoktam helyretenni, mivel ilyenkor nagyon sok hibát ki is javít a program. Nálam a partíciók egész lemezesek, úgy nyomok ahogy van egy biztonságit.
Olyan büszke vagyok magamra.Van még hova fejlődni, de hamarosan elérem a tökéletességet.
-
Elixión
tag
válasz
MaxxDamage #73579 üzenetére
cikkszám alapján ilyen kábellel.
https://edigital.hu/hdmi-kabel-csatlakozo/nedis-cvgt34000bk20-nagysebessegu-hdmihdmi-ethernet-atvitellel-apaapa-2-m-p682091 -
válasz
MaxxDamage #73570 üzenetére
Építem a jövődet, mint tesztalany inkább támogathatnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magisk
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest