Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kisninja
üzenetére
Szia! Ilyen konfigot adtam el XMG köntösben patika állapotút, "csak" abban 2070S és 32GB volt 250 ezer Forintért.
A lányomnak vettem innen a topicból vakablaktól, de a kis izének nem kellett mert nem trendivékonycsinialmásszar így eladó sorba került. Hirdettem 299-ért, de a kutya rám nem írt. Végül a barátom vette meg a lányának azon az áron amiért vakablak adta.
Szerintem olyan 350 ezer körül fuss neki. Csupati is árulja a 4K IGZO-s gépét (az 32GB-os) ennyiért, de arra sincs mozgás... -
válasz
kisninja
üzenetére
Windows 11 topikban biztos tudnak segíteni.
Addig is MS-től származó tiszta telepítőt akarsz telepíteni vagy valami mókát?
Nálam pont windows telepítés rejtélyes megállásakor derült ki, hogy vannak hibás szektorok a pendrive-omon.
-
-
-
HDAdriano
tag
válasz
kisninja
üzenetére
Nemrég írtam a supportnak most mi legyen, egyenlőre ők még értetlenkednek.
Lemértem az elemet ami volt benne 3 voltot mutat terhelés nélkül.
Hát még egy elem van itthon ha azzal se jó akkor én feladom.
Az nem lehetséges, hogy ők nem polaritás helyesen kötötték be az elemet? Mert én az új elemet úgy raktam vissza ahogy a régit találtam. -
-
FőDudu
veterán
válasz
kisninja
üzenetére
Csak a sajat peldamat tudom felhozni - van Macbook Pro gepem, ceges HP 1040G6.
A mac helyett kerestem 15" windowsos masinat, a HP meg nem igazan az en igenyemnek megfelelo gep.Igy kerestem Machez hasonlo minosegu windowsos gepet. Az egyetlen mart alu hazas gepcsalad a Razer. Kicsit bekavart a Covid/PSD2/Brexit - az elso megrendelt es kifizetett verziot vissza kellett mondanom az angol Amazonrol, mert az ev elejen lovesuk sem volt mikor tudnak szallitani. Raktaron volt, de 1 het alatt a szallitonak nem voltak kepesek atadni.
Aztan nezelodtem hol lesz keszleten es normalis aron - mert az angol az kb 2K Eur alatt picivel allt meg. Par hetre ra nemeten is lett, az meg 2-3 nap alatt ki is szallitotta.
Neked is meg kell jol foglamazni mit is akarsz - a Spectre egy kurvadraga ultrabook, a Clevo meg a 'jardalap' kategoria. Lehet a ketto kozott kell valami kozeputat keresni. Mar ha 1 gepben akarod a 2 elonyeit osszeszedni.
En a thunderbolt miatt kenyszerultem Inteles vonalra - nekem fontos az USB toltes es az 1 kabellel torteno periferia csatlakoztatas.
A Razer epitesi minosegere szavam sem lehet - tenyleg Mac minosegu a haza.
300Hz kijelzo is josag - a tobbi meg boven eleg.CS:GO alatt mar at se valtom dedikalt GPU-ra, Optimussal balanced power profilban is van siman 250-300fps, az meg pont eleg. CS az nem az igazan hardver igenyes jatek.
Kozben siman tudok VM-et futtatni rajta amivel a ceges kornyezetet elerem. Biztonsagos.
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
kisninja
üzenetére
Soha nem kellett meg ramot gariztatnom igy nem tudom hogyan van a menete.
De nem jartam messze a megoldastol hogy emailt kell irni a gyartonak mert ilyen ramra biztos hogy sok gari van.
azt is mondtam ha tudnek angolul segitenek is irni de sajnos nem tudok.
szoval nem csak annyi valaszt kaptal hogy menj be a fuszeres boltba a sarkon.tovabbra is segitek barmiben ami az ugyet elorebb tudja vinni de elso korben ezt kellene megprobalni.
ha neked sem megy az angol fel tudom ajanlani hogy egy tolmaccsal termeszetesen a sajat koltsegemen megiratom neked a levelet. -
törölt tag
válasz
kisninja
üzenetére
Nálam egy MSI csinálja ugyanezt Killer szemétkupaccal. Win upgrade letiltva.
Én már ott tartottam, hogy a levegőbe emeltem, hogy földhözvágjam. Lassan 20 éve pc-zem, de ennyire elbaxott lan cuccal, mint ez a killer, még nem szívtam. Nem tudom, hogy maga a win10 vagy a lan ennyire idióta, de ketten együtt nem érnek annyit sem, mint egy 10 évvel ezelőtti lan. Linux alatt viszont még nem találkoztam a jelenséggel. -
gago1975
őstag
válasz
kisninja
üzenetére
A win illesztőprogramok frissítését kikapcsoltad? Mert korábban a Win csinált olyan anomáliákat amik okozhatnak kapcsolódási gondokat.
Milyen lan kártya van benne és honnan töltötted le az új software-t hozzá?
matyee a nagy Clevo guru illetve KillHates . Itt (#51487) megtalálod a leírásában a KillHates elérhetőségét, hívd fel. -
-
válasz
kisninja
üzenetére
Szia!
Én most rendeltem egy hete media 17-est (egyenlő a core 17-el csak ryzen 5 a proci). Az Apex-ben nem asztali Ryzen van? Szerintem az elég overkill (bár a vga is 2070 lehet nem "csak" 2060). Az ÁFA nekem mint magánszemélynek szerintem marad a német (de majd kiderül ha ideér
). A céges ÁFA-ra nem tudok válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/így van csatlakoztatva/

Muerte