- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #77801 üzenetére
Nyugi nekem is kicrashelt fel ora jatek utan ugyan ezzel a hibaval.
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #77797 üzenetére
nem tud választani annyi mag van
amúgy fura ez a telepítés az elején. másodszorra uninstallálja de mégis elindul. kapunk jó kis trójait 2 perc élményért
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #77767 üzenetére
Nincs Matrix jatek, csak promocios okokbol volt ez az egesz azzal osszekotve. A Matrix figurak nelkuli verzio az amit letolthetsz ingyen es ugy hasznalsz fel ahogy akarsz.
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #77764 üzenetére
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #77760 üzenetére
Ezert kar beszerezni egy konzolt ez csak egy tech demo.
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #77747 üzenetére
xbox series x en neztem meg dobbenet a demo! Asztali gepen nem neztem de 40 fps korul szenved vele meg egy asztali 3090 gpu is allitolag
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
MaxxDamage #77724 üzenetére
Szia
Köszönöm szépen a gyors reakciót
Sajnos árban a komolyabb ROG-ok már nem férnek bele, erre is nagy szájhúzgálás után szántam rá magam. Maga az Asus brand is eddig bejött nekem általánosságban.
Tier List: Érdekes a Lenovo szériáról rengeteg hibás egységet olvastam neten. Persze az Asus-nál is van bőven.
Notebookcheck: Érdekes pont ez a típus nem is kapott rossz értékelést első ránézésre, de köszönöm a linkeket átnyálazok mindent
Reméltem legalább minimálisan egy (biztos kifágtál egy ilyet) hsz érkezik
-
válasz
MaxxDamage #77694 üzenetére
Kelleni fog oda a direct-die!
👍👍
-
válasz
MaxxDamage #77681 üzenetére
Nekem is ilyen van U3 Plus csak 5 db(3+2) kis ventilátor van befogva irányított céllal. Nem megy mindig. Szerintem az egyik legszebb laptophűtő konstrukció.
Ja igen én jelenleg ezeket a ventiket külső usb telefontöltőről üzemeltetem. -
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #77685 üzenetére
Amit megfigyeltem eddig szinte minden gyártónál, legyen az a jól menő Deepcool, vagy csak egy átnevezett Klim (vagy bármilyen nevű), a ventiken mindenki spórol, iszonyat szar minőségű az összesnél, és emellett nem a legjobb a hatásfok is.
Tehát valszeg cserélni fogok, nem most merült ez fel, csak eddig abban a hitben voltam, hogy forrasztani kéne, mert nem létezik usb-ről működtetett venti.
-
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #77683 üzenetére
Köszi, elültetted a bogarat a fülembe.
-
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #77681 üzenetére
Fck, nem is tudtam, hogy a Noctua (de inkább bárki), már gyárt usb-ről hajtható ventiket, lehet én is megcsinálom ezt, mert jó az általad is használt Genesis Oxid 250, de lehetne jobb is, ha másban nem, legalább a ventik minőségében.
Egy kérdés ha csak 12-es ventiket használnék, akkor ráférne több is mint 2db venti, vagy akkor is csak 2, így nem is lenne értelme kisebbet venni? -
válasz
MaxxDamage #77673 üzenetére
Nagyon tetszik a hűtőpadod . Nézegettem ilyeneket yton . Ha jól láttom Noctua . A tápot hogy oldottad meg ? Láttam rá több megoldást .
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #77673 üzenetére
van heat pipe is bőven. mint mag
akinek sikerült az élet
-
RaZroX
addikt
válasz
MaxxDamage #77535 üzenetére
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #77318 üzenetére
big, very big
a 3 csavaros proci rögzítésen nem sikerült változtatni
de legalább nem jött be a csak usb-c töltés (240W
)
cica: asszonynak jó lesz a tejfölösdoboz
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #77318 üzenetére
Hát nehéz egy alapból jó (tavalyi model) alapból szart csinálni (bár láttunk már erre is példát sajnos
) így nem meglepő ez
"There are no real drawbacks, except for the loud fan noise."
Ha ezen még tudnának gyúrni a lenovonál, akkor a köv. model már tényleg bestbuy lesz szinte minden tekintetben, hisz a design szép, mostmár az új fedlappal elegánsabb, van rgb ha kell, a belsős komponensek csúcshardverek és fullos gpu, a kijelző 16:10-es, mux... lassan már tényleg nem lehet mibe belekötnia teszt [link] ez amúgy
-
válasz
MaxxDamage #77225 üzenetére
Ne magadból indulj ki Lajos?
Amíg a Win10 támogatott (olyan 2015 talán) addig marad.
-
válasz
MaxxDamage #77136 üzenetére
-
Daffchy
őstag
válasz
MaxxDamage #77097 üzenetére
Igen tudom Ő a nagymester, csak gondoltam közelebb hátha lenne valaki.
Ha jól tudom Csepelen vagy környékén van helyileg. -
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #76964 üzenetére
azt tudja az nvidia gyári felülete is
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #76962 üzenetére
látom a winyó hőfokot nem mutatja
meg hát neked 600 sor van a kenyérpirítón
-
Smithy87
senior tag
válasz
MaxxDamage #76923 üzenetére
A kérdés remek
Cp2077 meg valhalla elfut rajta akkor a régebbiek is. -
Smithy87
senior tag
válasz
MaxxDamage #76797 üzenetére
Sajnos Techpowerupon nincs ilyen bios. Egyébként elírtam r9 M395x vagy r9 M495X bios kellene.
Az irány a mellékelt [képen]
A gamer kártyák biosa feltételezem nem lokkolt vagyis kicsit lehetne játszani a GPU/MEM Clock-kal -
válasz
MaxxDamage #76792 üzenetére
Ez szép meg jó, de mire teszed rá?
-
lypen99
aktív tag
válasz
MaxxDamage #76792 üzenetére
Eeeeeeeeeextrém.
-
válasz
MaxxDamage #76651 üzenetére
Akkor nálad nagyon gyenge proci lehet?
Amúgy van olyan 2080-as vbios ami 250-290W között mozog.
Meg lehet állítgatni a feszt is. Teljesen alapon vagyok és ahogy nézem a turbó sem érvényesül. -
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #76630 üzenetére
Ne aggódj, én se nagyon
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #76627 üzenetére
Szerintem gond nélkül megy Winnel is, de:
ez az amit írtam neked, hogy fix MXM foglalatos 580-assal van szerelve és kicserélni sem lehet, mert magán a nyákon van a TB port. Spéci megoldás és egyben zsákutca is. Sonnet Breakway Puck sokkal életképesebb megoldás, mert külön nyákon vannak az interfészek, azon van MXM slot és abba megy egy sima MXM VGA, amit úgy cserélsz, ahogy akarsz
-
válasz
MaxxDamage #76601 üzenetére
VGA fejlesztéssel így ezzel az asztali vonallal olcsóbban kijönnél majd később mint mxm kártyás ápgréddel. Arra gondolok mikor már kevés lesz az neked, mint látod nálam ez működik és így nem kell feltétlen lapost is cserélni ha többre vágyik az ember.
Nos igen a gyenge pont a proci, de még így is tud valami pluszt hozni a gyilkos CP 2077-ben ami igen csak bekéri a teljesítményt. Ezzel a felállással még sokáig megleszek, aztán később majd valamikor csak elég lesz nekem egy másik mxm foglalatos laptopot keresnem vga kártya nélkül.
-
válasz
MaxxDamage #76572 üzenetére
Amikor abszolút csúcsgéped van, de ott van az a soha véget nem érő vakaródzás...
De hogy szakmai is legyek: Mire jó a Prema BIOS?
Értem, hogy jobb, de ha nincs teljesítmény problémád, stabil az UV+OC, akkor hova tovább? -
válasz
MaxxDamage #76570 üzenetére
De ez egyértelmű szerintem. Ilyet csak saját felelősségre lehet csak csinálni.
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #76559 üzenetére
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #76557 üzenetére
de akkor amit linkeltem hirdetés azon el lehet érni ugye, valamint mennyi ideig tartott ez a procedúra
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #76555 üzenetére
Az még is baráti jobb mint a 3-400.000k-s billentyűzet
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #76553 üzenetére
Árban akkor mennyi volt?
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #76550 üzenetére
Írtam neki én is kíváncsi vagyok hogy hová lehet esetleg vinni.. Remélem nem le a térképről.
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #76507 üzenetére
200-ért nehéz dolga lesz, az biztos
Speedy: nekem most fent van, még megy a gép
kopp kopp
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #76501 üzenetére
[link] tejfölösdoboz 280ért
de ha elég a 1650 akkor egynek elmegy...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #76431 üzenetére
-
VibeX
tag
válasz
MaxxDamage #76475 üzenetére
Az azert kicsit komolyabb...
Mindjart veszek en is egy clevo-t. Lattam mekkora hangszoro van benne. -
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #76447 üzenetére
Olyan nincs, hogy minden gep szar amit kifog.
Tulsagosan 'vajtszemu' es nem akar kompromisszumot kotni.Teny, hogy nincs tokeletess gep - ezert a vasarlas mindenkeppen kompromisszumos lesz.
Minden nem szokott stimmelni.Vehetett volna egy jo Razert - azon talan nem szar a kijelzo. Vagy en nem vagyok eleg vajtszemu, hogy annak lassam
Igaz ez nem 500 nites.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #76447 üzenetére
Volt már korábban Clevo-ja is, azzal se járt jobban.
Mellesleg igen, manapság minden gamernek mondott gépben van valami erős kompromisszum: vagy a hűtés, vagy a kijelző, vagy az anyaghasználat, vagy a bill. elrendezés, vagy ezek tetszőleges kombinációja (vagy valami olyan dolog, amit kifelejtettem). Én is eladtam a Legiósom, lehet, nem is veszek új gépet, mert egyszerűen nincs olyan gép, amit nyugodt szívvel megvennék. -
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #76428 üzenetére
Európai vonalon a portugál (clevocenter) és a lengyel clevonál (hyperbook) lehetett prema opcióval kérni a gépeket. Tengerentúlon a zTech pc és talán a hidevolution volt Prema partner, ettől jóval több volt, de ezekre emlékszem. Mára egyik oldalon sincs erre vonatkozó utalás. Nem kizárt, hogy elengedte a srác, mivel csak az X170 maradt. A classic érában azért bőven volt típus a P szériából, ebből adódóan szerintem azt eladás is nagyobb volt, megérte foglalkozni vele. Ha ezektől a forgalmazóktól származik a laptop, akkor a bios support valószínű él, de "kivülállóként" nem biztos, hogy szóba állnak az emberrel, ha ilyen kéréssel kopogtatnak náluk.
Egyébként azt gondolom, hogy lehet kisérletezgetni a csúcs CPU-val egy laptopban, delid, nyitott bios, sweet spot megtalálása, biztos jobb lesz, mint out of the box, de hiába az unlock cpu, max arra jó, hogy visszavedd az órajelet, mindenképp megfő és közel sem lehet kiaknázni. Én is próbálkoztam, csak CPU renderre használva belőni a 9900KF-t, delid, fesz. értékek megtalálásával, de közel sem voltam a CPU tudásának kiaknázásához. Most kényelmesen 5,2 GHz OC-val ketyeg és nem fő meg. Szóval jól hangzik az, hogy egy csúcs proci hordozható gépben van, de valójában ha komolyabb nyers erő kell, akkor asztali gépbe kell tenni. Nem tudom mennyire engedi a piszkálást a gyári alap biosa az X170-nek, a P751-nek az alap is azért elég tűrhető, nekem van hozzá nyitott bios is,(dsanke, nem prema) de sosem volt rá szükség. Mondjuk Prema jobban belenyúlt és stabilabb is lett tőle a gép, de úgy néz ki ez az opció is eltűnt a rengetegben. -
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #76424 üzenetére
Ha jól tudom a Prema bios már csak hivatalos Prema partnereken keresztül érhető el, külön nem ad senkinek a régi kellemetlen sztoriból adódóan.
-
-
Zodicus
senior tag
válasz
MaxxDamage #76383 üzenetére
Rendben, ránézek. Köszi szépen!
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #76373 üzenetére
Lenovo is alapból kínai nem? aztán milyen jók a legion-ok
(szerk. lehet a gyártást már kiszervezték? vagy most vissza tajvanról?)
-
kretenallat
senior tag
válasz
MaxxDamage #76367 üzenetére
hat ennyiert 32vel kene jonnie, es persze meg ugy sem lenne olcso gep. a 8 sajnos elegge dealbreaker, mert sajnos a zephyrusokban forrasztanak egy modult...
az ar meg hat olyan, amilyen. elektronikaban draga hobby, ha az ember nem szeretne mainland kinai markat venni.
-
kretenallat
senior tag
válasz
MaxxDamage #76365 üzenetére
mea culpa!
[link] Ahogy latom, ugyanaz a modell, koszi a linket!
Bar kozben meglattam a zephyrust is naluk... viszont annak nem mukodik a store linkje, vmi gond van vele. ezt tudja:
ROG Zephyrus G15
GA503QS-HQ109T
Kezdőár 844 490,00 Ft
GeForce RTX™ 3080 Laptop GPU Windows 10 Home Free Upgrade to Windows 11¹ AMD Ryzen™ 9 15.6" WQHD (2560 x 1440) 16:9 Refresh Rate : 165Hz 1TB M.2 NVMe™ PCIe® 3,0 SSD 8GB DDR4-3200 SO-DIMM 8GB DDR4 on boarda 8GB memoriat nem tudom feldolgozni, de a tobbi rokonszenves.
-
válasz
MaxxDamage #76284 üzenetére
Nem annyira éhes a játék. Nálam RTX nélkül 1080p-ben minden kimaxolva, semmi DLSS/VSR mellé ~5GB VRAM-ot eszik. Ha 4K-ban játszol, akkor el tudom képzelni, hogy 6-6,5GB-ot bekajáljon.
Az ilyen ritka lag-nak bármi lehet az oka, pl. windows matat a háttérben valamit, vírusirtó (ha van), vagy a CPU-d elérte az allcore turbo power trotty időlimitjét, vagy akár random driver elhalálozás (amit manapság észre sem vennék ha nem írná a gép, mert megy szépen tovább a játék, csak a bezárása után látom az emlékeztetőt, hogy az AMD driver visszaállt gyári állapotra). -
Tegrinator
csendes tag
válasz
MaxxDamage #76293 üzenetére
hát itt most (furamód) a monitor a butább, hdmi 1.4 csak. Na rendeltem USB-C - DP kábelt gyorsan, azt írják még a G-Sync is működik ezzel
-
Tegrinator
csendes tag
válasz
MaxxDamage #76287 üzenetére
Monitor oldalon nem hdmi 2.1 a tortenet(hanem 1.4 vagy mittomen, de csak 60Hzen hajlando futni) , azért gondoltam hdmi to dp-re... De közben olvasom, hogy USB-C to Dp kábel lehet a megoldás... Ilyet használ valaki, működik?
-
válasz
MaxxDamage #76281 üzenetére
Gyenge a procid azért van.
Nálam stabilan jön az a pár fps amit ki bír nyögni.
Vagy az ssd túl lassú.
Lehet egy a többihez képest gyenge láncszem ami talán nem bírja tartani azt a tempót amit kellene és időnként behúzza a kéziféket. Lődd be 60 fps-re és nem lesz gond, csak nem fog eleget fogyasztani a vga. Majd kibírod valahogy.Amúgy képzeld jó az a geci rtx 2080. Pici hibája sincs, rohadna meg, gyulladna ki és égne el az a szemét áruló videokártya. Ilyen rossz helyzetben még nem voltam a laposommal. Vannak ötleteim hogyan tovább, de most inkább megnézek egy jó filmet azzal többre megyek, mint idegesítem magam.
-
nggabi
félisten
válasz
csak 180W aha
hüpp hüpp
-
válasz
Inkább örülni kellene annak, hogy nem torture load-ot kap a GPU, mint egy átlagos optimalizálatlan játéktól. Teljesen normális ez a jelenség. (nálam is 180W-on megy a 220W keret mellett)
Ubisoft címeknél jellemző, hogy a TDP korlát határozza meg az FPS-t, de régen a pubg menüjével is lehetett stressz tesztelni (meg imádkozni, hogy hamar meccset találjon).Az 1.5 patch amúgy annak ad sokat, aki előtte is játszott a játékkal. Ilyen állapotban kellett volna megjelennie, de ez már történelem.
Lag nálam sose volt, lehet kevés a memória neki -
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #76203 üzenetére
és így mennyibe jöttél ki kb, az új ventik meg cooler master?
nekem is a genysis van, igazából tényleg nem nagy durranás, de legalább megemeli a gépet ,és egy fokkal jbob a szellőzés
amúgy az ,hogy ilyen erősen fúj a mókolt pad, nem gond? (értem ez alatt ,hogy nem fújja vissza azt, amit nem kéne?
)
-
wanted5
őstag
válasz
MaxxDamage #76250 üzenetére
Amit írtam ott nem a kábelen vagy a hubon volt a lényeg, hanem a dedikált áramforráson (ami történetesen tud 48W-ot), így nem a gépednek kell az áramot adni, tehát nem is terheled vele.
-
wanted5
őstag
válasz
MaxxDamage #76236 üzenetére
Vegyél egy normális USB HUB-ot és minden gondod megoldódik örökre. Pl. TP Link UH700/720.
Én a 720-at vettem 10k körül, most eléggé elszállt az ára, de 48W-ot tud max leadni 7 adat + 2 töltő port is van rajta + ugye a gépből is csak 1 kábel fog kijönni, sokkal esztétikusabb.Amúgy ezeket a hűtőpadokat saját adapterrel kéne megoldani, úgy még talán értelme is lenne, mert az 5 volton megtekert ventik elég harmatosak szerintem. Lenne legalább 9V vagy ugye 12, mint a PC-kben.
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #76246 üzenetére
Akkor viszont szinte csak a Sonnet Breakway Puck sorozat jöhet szóba, mert az eGPU házak 99.9%-a normál asztali kártyákat fogad
Hány wattos a 2080S?
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #76225 üzenetére
"Kicsit" drágán adja szerintem
Nem lesz ennek itthon piaca ennyiért. Egyébként volt előző szériás Win Max-om (csak annyi változott, hogy következő genes Intel procit kapott az új) és fele annyira nem voltam elégedett vele, mint a OneXPlayer-rel. A kijelző botrányos, a billentyűzet pici és nincs EU kiosztás belőle, illetve az alsó trigger nem analóg (ez megbocsájthatatlan). De azért a nem létező gyűjteményembe betenném, ha lenne ennyi pénzem
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #76233 üzenetére
Amirol te irtal (a kep a lap kezikonyvebol) a lap TB3-on kiadott maximuma. Ez 15W (3A*5V) maximum. Akkor lehet tobb (100W) ha implementaltak a Power Delivery funkcionalitast. Ez opcionalis igy nincs mindenhol, peldaul a lapodnal sincs. Amirol Bluesummers ir az pedig a dokkolo ahol ez implementalva van mivel lehet rola tolteni olyan gepeket amiknel szinten implementalva van PD funkcionalitas igy az lead 100W-t.
Tehat sima TB3 PD nelkul max 15W, PD-vel max 100W.
#76234 Bluesummers
Nem, csak sporolosan valaszoltam mert mindketten masrol beszeltetek. Ebben a hszben mar ott a lenyeg. -
válasz
MaxxDamage #76226 üzenetére
Még sehol sem láttam ilyen 3000 mA jelölést, de azt tudom, hogy 100W környékig a TB3 kábellel, DELL WD19TB / WD19TBS esetében pedig a saját "speckós." kábelükkel akár 130W-nyi áramot is át lehet préselni.
https://www.dell.com/en-us/work/shop/dell-thunderbolt-dock-wd19tbs/apd/210-azbi/pc-accessories -
válasz
MaxxDamage #76220 üzenetére
"Ez a TB3 gond nélkül elboldogul az USB HUB-al, vagy nem?"
Igen, simán. USB-C is elég neki, de ott vigyázni kell, nehogy a "D" jelzésű, azaz csak Display-hez való legyen, mert azok gyengébbek.
Azaz USB-C esetén (másoknak írom) USB-C 3.2 GEN2-es kell és nem GEN1-es!Gamer géphez akár a Lenovo ThinkPad 40A9-es is elég.
Fontos szempont még, akik dokkolón keresztül akarnak képet megjeleníteni, hogy nem létezik olyan dokkoló, ami 60Hz-nél nagyobb frekvenciát tudna átvinni képernyőre. 4K vagy 5K nem probléma, de a 60Hz feletti teljesítmény nem megoldás.
Avagy, létezik pl. MSI HUB, ami 99-100Hz körül tudott teljesíteni, de az nem dokkoló, csak HUB. -
válasz
MaxxDamage #76213 üzenetére
Van benne Thunderbolt???
Én eddig gamer notebookkal nem találkoztam, amiben lett volna erősebb USB-C (65W-os, nem telefontöltős 5-10W-os), nemhogy Thunderbolt3! -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #76212 üzenetére
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #76210 üzenetére
Az szép...
-
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #76200 üzenetére
A folyamatos usb terheles haza fogja vagni a notiban lévő csatlakozót.
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #76205 üzenetére
Amúgy össz költségben ez a házi ventillátor mennyibe fájt?
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #76203 üzenetére
De odáig nem jutottam el de nem is fogok számomra ronda
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #76200 üzenetére
Ebből is látszik hogy nem mellé beszéltem mikor jellemeztem az Oxido-t hogy vicc mit írnak az adatáblájára.Viszont vettem két hűtőt egy Windpal FS-t meg egy Core X6-t.... Felső kettő ventillátor elég határozattan fújja a levegőt és érzed is kézzel ha rá teszed a padra viszon az alsó kettő szerintem csak statiszta szerepet tölt be hozzá képest látod hogy forog meg le is fagyassza combod max fokozaton de semmit sem érzel a hűtőpadon.. "Hangerő tekerő" gomb helyett fokozat állító csúszka van ami szerintem nem annyira a legjobb választás..Viszont annyi ereje van hogy maximumon egy két rétegű papírtörlő kendőt simán lefúj magáról..
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #76181 üzenetére
annyi maggal meg rammal még szép h megy
-
mihione
őstag
válasz
MaxxDamage #76160 üzenetére
En tegnap este toltam ultra (volumetric cuccok mediumra veve) +rt(rt shadow off)+dlss 1080p 1.3 verziot.Meg quiet (110w) modban is egesz szepen tartotta a 60fps-t,csak a nagyon durva helyszineken esett be ilyen 55 korulre.
-
Brandynew
őstag
válasz
MaxxDamage #76058 üzenetére
Rájöttem, hogy miért nem jó a Dell G15. Ezekbe nem tudok betenni az SSD mellé HDD-t is, igaz? Önmagában a 256 GB SSD, ami benne van, kevés, mellé gondoltam tenni egy 1 TB-os HDD-t (már megvan).
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #76055 üzenetére
250ért max a szlovákoknál van ideapad tejfölösdoboz gaming 1650-el
de ahogy nézem az is már 270e inkább, főleg ilyen jó árfolyamnál.
Brandynew: bónusz kérdés: szlovák is játszik?
itt nálunk a dell ami ajánlható, szlovákonál legion 5 pro 420e kb most. kicsit más kategória...
-
Brandynew
őstag
válasz
MaxxDamage #76055 üzenetére
Köszönöm!
1. 2 héten belül
2. 350 ezer Ft
3. Irodai munka/kis játék/kis renderelés
4. CS: GO, maximum beállítás, de nem baj, ha mennek rajta újabbak is
5. 15" - FHD, IPS
6. Alkalmanként hordozva (mondjuk 2 havonta 1x vonaton vagy nyaralásra)
7. oprendszer van már
8. Lehessen bele tenni SSD-t és HDD-t egyszerre, van már mindkettő, így valójában egyik sem kell.
9. nincs
10. csak új gépA cél, hogy hozza a Dell 7559 teljesítményét (i5-6300HQ CPU, 960M VGA) és minőségét. Számomra az egy megfelelő gép a mai napig, csak megsérült.
-
Brandynew
őstag
válasz
MaxxDamage #76053 üzenetére
Esetleg nincs valahol olcsóbban, Windows nélkül?
-
Brandynew
őstag
válasz
MaxxDamage #76048 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm a válaszokat. Én a Dell 7559 teljesítményével (i5-6300HQ CPU-val és 960M VGA) meg vagyok elégedve, olyan gépet keresek, ami hozza azt a szintet, esetleg valamivel többet, ha már új gép.
A linkelt gép megfelel ennek?
Illetve anyaghasználat/összeszerelés minőség tekintetében sem szeretnék rosszabb gépet, mint a Dell 7559.
Köszönöm előre is.
-
válasz
MaxxDamage #76029 üzenetére
3680W-ig. Az sokáig elég lehet.
-
ezsolti
tag
válasz
MaxxDamage #75997 üzenetére
Köszönöm! Olcsón adják itt az aprón. Szürke import garanciával.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #75940 üzenetére
Egy szazassal dragabban (+100Eur) Legion7 van akciosan az Echterion altal feltebb linkelt oldalon.
-
válasz
MaxxDamage #75943 üzenetére
Nem.
Minden országban másféle szabályok szerint kell játszani, másak az ÁFA kulcsok, járulékok, törvények. Egymás között ha a magyar Alza bizniszelni akar a szlovál alzával, akkor Intercompany-znek, s játszadozhatnak a költségekkel, hol legyen kisebb/nagyobb bevétel, s ezáltal az adózás, így persze a fő-fő Alza menedzsment group arrafele dől, ahol a legjobban fúj a szél, s ahol a legkedvezőbbek az adófeltételek, most nem megyek bele számvitelbe.Két adószámuk van, most csak ezeknek néztem utána, van talán cseh is, nem tudom.
https://www.alza.hu/szamlazasi-infomaciok-art10955.htm
magyar EU-s adószámuk és adataihttps://www.alza.sk/fakturacne-udaje-art40.htm
szlovák EU-s adószámuk és adataiHa valaki meg ügyes, és van közösségi adószáma, akkor:
https://www.alza.sk/tax-free-shopping-art1939.htm -
válasz
Most úgy ezek normálisak? Alza....csak röhögök rajtuk. Ha esetleg el akarnám adni a vga-t ezek szerint jól felnyomhatnám az árát? [link]
Majdnem ez van.
Ha nagy bánatomra kiderülne hogy az új vga-m hibátlan, de nagyon nem ezt szeretném, inkább fizetek érte sokat csak legyen hibás. -
válasz
Magyar Alzára lehetett következtetni e szerint:
"Alzatol vedd es itthon leadhato alzanak akik kikuldik szlovak szervizbe,igy nem kell a tmx-el szivni,csak arra szamolj h hosszu a gari ugyintezes,nalam 3 het volt egy alaplapcsere."Kiküldik, azaz országon kívülre. Szlovák Alzát nem néztem.
-
válasz
MaxxDamage #75883 üzenetére
Micron
-
válasz
MaxxDamage #75880 üzenetére
Mire gondolsz? GDDR6 448 gb/s bandwidth (14 000Mhz szemben a 384.0 gb/s 12 000 Mhz amit még biztosan visz a gépem) mint a tiéd. Te nem szoktál elírni dolgokat? Ott a net meg lehet kuksizni.
-
válasz
MaxxDamage #75847 üzenetére
Azért legalább vételtől számítva az első kettő hetet meg kellene várni. Ha nem elégedett, visszaküldi, de ha már belenyúlt, akkor az termékmódosításnak minősül és simán elutasítja a bolt a 14 napos visszavételt.
-
Whiteshark13
tag
válasz
MaxxDamage #75817 üzenetére
Szia!
Pont hogy emelni akarnék a hőmérsékleten, hogy ne legyen ennyire konzervatív, és engedje el valamivel 80 fölé, mert akkor nem szabályozza ennyire le a teljesítményt sem.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #75724 üzenetére
Én ilyet vettem [link] 32GB-os kitben… eddig jól szuperál
Amúgy szerintem lassan kéne egy topik összefoglaó…
ajánlott ramok, ssd-k, gépek, stb…. -
sunci_02
aktív tag
válasz
MaxxDamage #75724 üzenetére
Köszönöm szépen. Rendelem is.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #75706 üzenetére
Az szép, nem spóroltak a hűtésen
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #75701 üzenetére
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #75696 üzenetére
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #75694 üzenetére
Ezek szerint mikor használtan vettem ezeket egy hónaposan bele nyúlhattam a jóba vagy ahogy előttem említette ngabbi fórum társ legionok ssd hűtője a jobbak közé tartozik
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #75687 üzenetére
Eskü nem tudom hogy ti vagy azok akiknek "hevül" a 970 EVO-ja mit tudtok vele csinálni hogy ezt csinálja.. Én nekem kettő is van akár hogy "kergetem" 51C°-nél nem bírom felvinni hűtpad és anélkül.. Alapjáraton meg 30-40C°körül elketyeg..Anno a WD black ment el úgy kettő évig hogy nem volt rajta semilyen hűtés és érte így el az üzemi fok csúcsát 65-70-t de kutya baja sem volt tőle pedig 3 PC-t túl élt..Valamint nem is tudtam mire való volt a távtartó és meg volt hajlítva vagy 10 fokban legalább egy évig..Ahogy kezdtem nézegetni a PCX-s videókat akkor kapcsoltam és pótoltam a hiányosságot
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #75687 üzenetére
van ajánlat ami be is fér a FA506IC szűk belsejébe?
Elkezdtem átmásolni pár gigányi adatot a gyári ssd-ről, pár másodperc múlva 83Cfok-ot jelzett a Samsung SSD kezelő
De ha egy 1-2mm vastag réz lap elég rá termal paddal, azt tudok rátenni.
-
válasz
MaxxDamage #75639 üzenetére
Melyik játék ez?
Igen, a 10980 beteg egy CPU, és ha nem lenne elég az AW szolidan túl is húzza... De minek?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #75639 üzenetére
Érdekességképp megnéztem CPU-t 4.6GHz-n (all core) és 62% a teljes CPU kihasználtság CP 2077 Bench alatt (Low/Ultra/Psycho Grafika 1440p felbontás)
Szóval a 4GHz Vs. 4.6GHz nem oszt/szoroz..
CPU mellett a GPU OC-val megtoldva 208.7 W amit bekajált a GPU és ugyan úgy csak 99% a GPU Usage. -
válasz
MaxxDamage #75635 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #75628 üzenetére
Akkor tök felesleges a direct-die, mert a GPU ígyis-úgyis gyötri a hűtési rendszert és e miatt kell, hogy bőgjenek benne a ventilátorok. Nálam pont fordítva van a helyzet; a lebutított 2070S tök jól el lenne hűvösen, de az i9 poklot csinál a gépben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest