- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #89140 üzenetére
Kár hogy nem szerepel az aláírásodban ez sokat tud sokszor segíteni másokon. Én azért is írom oda a lényeget, hogy mindenki lássa ez így jelen rendben fut.
-
válasz
MaxxDamage #89140 üzenetére
OK, akkor ez rizikós, lehet megy lehet nem ha gyorsabbakkal próbálkoznék nincs garancia. Mindenesetre valaki itt a topikba bátoríthatott volna gyorsabb ramokra ha olyan egyértelmű lenne hogy menni fognak. A jövőben ha lemennek a ram árak lehet bepróbálkozom valamivel.
Az MSI-m csak a gyári spect tudta ramnál. Úgyhogy meg sem fordult a fejemben mi van ha.
-
mihione
őstag
válasz
MaxxDamage #89076 üzenetére
Köszi!Van az majdnem 2 is ha kerekítünk
Viszont ha az alap 130W-os kiindulást nézzük akkor már egészen szép eredmény
Bár FHD-n 90%-ban továbbra is az UV profil lesz a nyerő amivel 110W max körül megáll a fogyasztász és elég neki a 3200-as venti fordulat 70 fokhoz. -
válasz
MaxxDamage #89048 üzenetére
Neked dsanke bios van fent?
#89052 TestamentDNR :
Sokkal egyszerűbb ez mint hinnéd. Ha a megfelelő embertől kérnéd és nem lenne ma már megtiltva neki, akkor kapnál egy Win install fájlt és újraindítva lenne mondjuk egy + fülecske a bioszban ahol hát elég sok minden lehetne.....régi sztori az MSI laptopomnál, mikor utána mentem a kérdésnek.
A techinferno forum oldalán még ma is elérhető egy csomó régi MSI laptop (lehet másra is) bios feloldása. Tudom egy mxm adaptert beindítani akaró sráctól....én szedtem neki le. Még szép hogy bármelyik laposnál lehetne, csak úgy megy a történet hogy ne lehessen. Amúgy a régi MSI laptopomnál feloldott biosznál pl órajel és még manapság fontos pár dolog hiányzik mint ami a Clevonál meg van. pl XMP 1,2 csak bejelölni lehet, beírni ott pl nem, mint a Clevo esetében, de viszont cpu tdp limit emelés az van stb....csak azért lettem volna kíváncsi a mai laptop felhozatalnál mit lehetne ez ügyben biztosan megvalósítani, mert ha kiderülne egy adott típusnál hogy gyakorlatban is könnyen megvalósítható akkor igen csak megnőhetne az ázsiója az adott laptopnak, talán még engem is érdekelhetne valamennyire. -
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #89048 üzenetére
elvileg ahogy olvastam az msi nél is fel lehet húzni a 140w os 3070 et 150w ra ,de szerintem felesleges.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #88890 üzenetére
Nyugodtan hasznald az en kifejezesemet. Nincs levedetve.
CSILIVILI GAMER SZEMET.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #88980 üzenetére
Ha elég ügyes az ember ki tudja guberálni az infokat [link] nbr forum
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88941 üzenetére
igen, biztos
de akkor minek van?úgy a jó ha szégyen nélkül be tudod kapcsolni
-
válasz
MaxxDamage #88954 üzenetére
Egész másról van szó. Elég nálam is mindenre csak ki akarom maxolni a laptopot. Ezt a max dolgot szerintem te érted meg itt a legjobban.
-
k-adi
nagyúr
válasz
hát igen ez már "kicsit extrém"
lehet a lenovoéknál mégis jobban tudják, és a szolid L7 front led pont elegendő mégiscsak? van is valami de vékonyan?
-
válasz
Élőben nagyon jól néz ki!
-
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #88900 üzenetére
Azt nem tudom megtenni.Nekem nem munka eszköz,se semmi más a laptop,csak játékra használom esténként kb 1-2 órát,hétvégente többet kicsit.
Otthon nincs olyan por,mint itt kint a németeknél az albérletben.Meg sem mozdulok de látom,hogy szál a szösz meg a sz..r minden fele -
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #88872 üzenetére
Nekem is így néz ki kb. 2 hét után. számít szerintem az is hogy hol lakik az ember és milyen házban él. Értem ezalatt hogy forgalmas út mellet vagy városban illetve fával fűt e és emiatt a házban van e kályha
-
cs.zs.
veterán
válasz
Azt hiszitek viccelek, amikor szivárványos csillámpónizok...
Szóval na.
Most komolyan. Ettől jobb a gamer-élmény?
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
MaxxDamage #88891 üzenetére
Igen, ez is határozottan jobban fest, mint az enyém
Ebből külföldi fórum olvasgatás lesz. -
cs.zs.
veterán
válasz
Ez nem is annyira rendkívüli. Mondhatni normál, nem sokkoló.
Sajátjainkban ennyi gyűlne össze 1 év alatt, de kb negyedévente szétszedve annak kb a negyede van bennük.
Amikor kapsz 2 db PS4-et, (2 különböző helyről, pár nap különbséggel) hogy lécci pasztázd már át, mert nagyon hangos,
és az egyik ilyen belülről, [kép]
a másik meg ilyen [kép]
... -
TestamentDNR
aktív tag
válasz
Na ez az, a te Clevod ugyanúgy 2 ventin szívja be a levegőt, mégis az egész alja totál lyukacsos ahogy látom... nekem meg csak kis részek vannak gyárilag kilyuggatva.
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
MaxxDamage #88871 üzenetére
Na pont ugyanígy működik az enyém is, szerintem cyberwarfare keveri valamivel... nekem az az érzésem, hogy csak itt szív be hideg levegőt:
Szóval vajon ha gyártanék még rá milliónyi lyukat, az segítene a helyzeten?
Mert akkor nyelek egy nagyot és megrendelem egyszercsak.Amúgy most kikapcsoltam a Turbo erőltetést, jóval jobbak a hőfokok. Igyekszem odafigyelni, hogy ne főzzem meg.
Ez amúgy milyen gép aminek a képét beraktad? -
laposonly11
senior tag
válasz
Atyaég építkeznek nálatok hogy tele van ilyen fehér porral??? Mi ez a por?
Én fél év alatt sem tudtam összeszedni ennyit, egyik gamer laptoppal sem, de az inkább finom kis szürke por, átlag szösz.
-
-
laposonly11
senior tag
válasz
MaxxDamage #88831 üzenetére
Az érdekelne ha egy gamer laptophoz az összes elérhető legjobb anyagot és technolúgiát alkalmaznák, mennyivel lenne jobb a hűtés ill. mennyibe kerülne? Mert az már egyenesen vicc hogy míg pl. málam a billentyűzet bal oldala géming alatt kényelmetlenül meleg(aluminium ház), de a képernyő alatti rész szabályosan éget!!! Oda rakom a bögrét a kávéval és forró marad.
-
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #88831 üzenetére
Ezért is írtam le azt ,hogy olyan laptopban alkalmazza a gyártó ahol erre van igény illetve bele tudják építeni a gép árába.
Hogy most mennyibe kerül, hogy készül ,mi van benne, stb... engem nem érdekel végfelhasználó vagyok ez a gyártó dolga, buherálni meg nem akarom ahogy 10.000 emberből 9990 sem. A tisztitást és pasztázást megcsinálom , ha lehet bővíteni vagy akkut cserélni akkor ezek mennek. Viszont ha komolyabb baja van akkor irány a szervíz és majd megcsinálják a többi engem nem izgat.Az érdekel mennyi a gép ára a boltban nem pedig az,hogy most az a hűtés ép mennyibe került a gyártónak ezek tök felesleges dolgok szerintem. És az ember nagy % ban azt nézi mit kap meg a boltban ár/teljesítmény arnányban.
-
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #88827 üzenetére
Az is rézből van valamilyen szinten, és csak nagyobb teljesítményű gépekben használják.
ha bemész a boltba és veszel 300-400 euroért egy gépet nagy eséllyel lehet még réz sincs benne csak valami nagyon minimálisan elvétve. -
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #88827 üzenetére
Az mar maga a misztikum...
-
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #88807 üzenetére
Maga a gép is drága és hozzá az alkatrész is az. ( a laptopok soha nem a bővítésről voltak híresek ,lehet őket viszont keményen meg kell fizetni azt a kicsi előrelépést is). Nagyon kevés ebből az eladott mennyiség is hiszen nem erre az árrésbe vásárol az emberek 90%.
A jövőben pedig a vékony profilú gépek vonala kezd kirajzolódni, így hát ezeknek a kártyáknak jövője erősen kérdéses. -
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #88807 üzenetére
[link] talán...
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #88805 üzenetére
Nem tudok a cpu lefogatorol semmit , sőt még ezt a változatot nem is halottam xD , lehet felesleges stress volt a cpu nak de ki tudja.
-
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #88800 üzenetére
Mivel nincs már dtr szegmens vagyis nem ezt az irányvonalat követi a legtöbb gyártó ezért teljesen feleslegesé vált az mxm foglalat. Ettől függetlenül persze lehet érkezik majd a későbbiekben ,bár a specifikációkat amiket fent látsz ettől nem hiszem, hogy számottevően eltérnének.
Érdekes megnézni a táblázatot ,hogy a memoria sávszéleséget bitben mérve mennyire visszafogta a gyártó. Én tuti hogy nem fogom lecserélni a 3070 es 256 bites kártyát egy 4070 es 128 bitesre...... A 4090 pedig sejthető horror áron lesz ,pont tegnap írtam valamelyik gyártonál +1600 euro az opcioban a 4090 es ára ami valami brutál ha a gép csak 2-3 ezer euro akkor is alsó hangon közel 5 ezer euroba fájna egy ilyen vas. Szóval inkább várok 2 évet a kövi generációra
-
Csupati
őstag
válasz
-
cs.zs.
veterán
válasz
Inkább csak az a kérdés, hogy van-e (akkora) chiphiány, vagy nincs. Jut-e mindenkinek, akár MXM-kártyákhoz is, vagy csak később, mert esetleg sorbanállás van?
Ha az MXM-gyártó életben akar maradni, fel kell mutatnia a csúcsot is, nem? -
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #88705 üzenetére
Egy jó vbiost kéne hozzá írni, a hűtés sztem jólesz , a hutopad még kérdéses, a 1080at amit most hirdetnek/hirdettek 2ghz fölé lett húzva és -bírta. Sztem ebből is ki lehet hozni egy jobb teljesítményt.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88705 üzenetére
Igen, van, mux switch is, úgyhogy most majd azzal próbálkozom, hogy kinyomom az igp-t. Ha nem, az se tragédia, lehűti ez a 110W-ot, a cpu-nál működik a -100 mV core és a -50mV cache, így fullgázon 60W 4,2 GHz-en.
cyberwarfare: meglehet, majd megnézem egy jóval kevésbé meredek görbével is. Köszi a tippet.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88703 üzenetére
Én is így érzem, eddig nem bántam meg. És még mindig van nekik, úgy tűnik, annyi, hogy No OS verziót kell venni, mert azon van win10 pro, illetve a gyári garit majd meg kell hosszabbítani a Dell-nél, de egy telefon és egy számlamásolat ezt is megoldotta két nap alatt.
Annyi van most vele, hogy valami nem engedi az AB beállításait érvényesülni, hiába állítom be a curve-öt, egyszerűen ignorálja a gép, ha indítok valami játékot vagy tesztprogit. Eddig egyedül az AC Valhalla-nál sikerült működésre bírnom, ott 841mV-on tudott 1800MHz-es gpu sebességet 90W-os csúcsfogyasztással. De nem tudom, más játékoknál vagy tesztprogiknál miért nem működik.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88696 üzenetére
Itthon árulja, itt mindig drágábbak az AW cuccok, mint kint.
Pl. a német Dell outletben egy év garival a 3080-as kerül bő 200ezerrel kevesebbe. Na persze ez korábban használt gép volt, lehetnek rajta használati nyomok, de hát ki tudja, mi a története az általad linkelt gépnek.
Újonnan meg már a 3070ti verzió áll legközelebb ahhoz a géphez, felöltözhetve elég rammal meg ssd-vel pnt annyival lesz drágább, mint amennyivel jobb.
Vagy itt van egy R2-es az Amazonon 3100€-ért, szállítanak is közvetlen hozzánk, kb. annyi lesz a vége, mint annak a hirdetettnek, mire hazaér, cserébe új, erősebb. -
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88696 üzenetére
picit
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz
MaxxDamage #88677 üzenetére
Az biztos. Elvezettel olvastam vegig amig elkeszult vele.
Meg a te gepedet is neztem meg apron is, csorgott is a nyalam.
-
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #88605 üzenetére
mert ez már 2022 modell, 2022 árral
kress: annyi h ezt már a radium bővíti fel 32 gigára és 1TB-ra. hát árban ilyen 600-700 körül kezdődnek ja... kinek mi éri meg. sajna a ddr5 ram elég drága, ez is meglátszik az áron.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #88605 üzenetére
Ez nem drága.
És jobb lesz ha hozzászoktok az árakhoz.
4060as laptopok nyitóárak 2000€ környékén lesznek.
Nyilván húzni fogja magával az árakat.
És nem lefelé. -
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #88583 üzenetére
Esetleg Dsanke?
-
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #88576 üzenetére
Szerintem ezeknek a vastag gépeknek a korszaka már lejárt,mert technologilag elég sokat fejlödött a hűtés, ventilátor és ha nem spóroljak belőle ki az anyagot akkor már a vékony házban is hatékony hűtéseket lehet elérni.
Tegnap néztem például egy videot ahol a legion 7 volt összevetve a razer gépével.
A látványos különbség az volt,hogy a razernél kicsit kacifántosan van a hűtés ,mert a leszereléshez van pár ilyen szalagkábel ami valljuk be nem sokat bírja a hajtogatást főleg nem ha 2-3 havonta szétkapnád a gépet takarítani.
Na viszont a hűtés a razer oldalán teljesen full réz komplett az egész vc réz.Legion esetében viszont csak a fő chipek felett húzodik el a réz , pl a gpu memoriákat már a gapad után aluminium van. (ez van az msi nél is csak ott nem vc van még a régi szériában ,de a hőcső és a chip az réz körülötte alu ,csak ők kivették a képletből a gappadott)
A másik érdekesség ,hogy azért a legionál a ventilátornál L alakba mind a 2 résznél van hűtő felület , igaz picit keskenynek tűnik viszont ezt jobban át tudja fújni a venti.
Razer esetében viszont csak hátúl kap bordázatott a gép és ahogy néztem szemre kicsit mintha egy picit kisebb is lene az a venti.Szóval a 2 gyártó kicsit ,ha megcsiszolná ezeket a dolgokat ,úgymond összegyúrná azért szerintem itt jópár watt hűtést lehetne nyerni. [kép] [kép] erről beszélek ( annyi ,hogy a razernél ahogy nézem külön a ventilátor levehető takarítani és nem kell mindig a hűtést bolygatni, ha jól láttom tapasztalat nincs ezen a téren)
#88569KillHates
Nekem nincs semmi gondom az msi-vel ,mióta rávágtam a fémet és nem bányászok azotta semmi gond, ma jön meg postán a fém ,mert átesik egy nagytakarításon a rendszer. -
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #88576 üzenetére
Én már mióta bezárt az nbr azóta nem tudtam vele beszélni, p370sm3 és zotac 1070 miatt... Sztem abba hagyta teljesen a dolgot, a weboldala be van zárva már mióta.
-
válasz
MaxxDamage #88549 üzenetére
A magyart felejtsd el, ha profi billentyűzetet szeretnél...
-
válasz
MaxxDamage #88544 üzenetére
Van egy K200 Cougar-om
SteelSeries Apex 7 TKL
De ez egy vagyonvagy:
Roccat Vulcan 120/121/122 AimoDas Keyboard 5QS
Logitech G915 Wireless Mechanical Keyboard
Corsair K100 RGB Mechanical Gaming Keyboard
-
válasz
MaxxDamage #88541 üzenetére
Mi más lenne? Természetesen AW510K:
-
válasz
MaxxDamage #88537 üzenetére
Úgy látszik nem echterion szenilisedik, hanem k-adi
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88524 üzenetére
ajj de kéne az a Cougar 200k, na nem a tiéd hanem egy zsír új
ha találsz utódot, szólj kérlek, jó lenne egy 2.0 -
opr
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88527 üzenetére
Igen, az egy fokkal szimpatikusabb. Marmint, a Rambo style csak jobb tan, mint a gyava camper.
-
opr
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88522 üzenetére
Az biztos, hogy sokat jatszott, de a kopas alapjan a jatek 90%-ban guggolva hatralt.
-
opr
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88510 üzenetére
Ez egy eleg... defenziv jatekoshoz tartozott ez a laptop.
-
laposonly11
senior tag
válasz
Értem már honnan ered a nick név: MaxxDamage!!!
-
FőDudu
veterán
válasz
Hogy tud igy lekopni a billentyu? Gyurut hord az ujjan a user? A huvelykujjjan, mert ott kb az van.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #88508 üzenetére
Ma szolt az egyik partner, hogy akkor amilyen gepeket megbeszeltunk az nem lesz, mert Februartol nem arulnak tovabb Dell masinakat. Lesz Lenovo, de meg nem tudja milyenek, majd terjunk ra vissza februar elejen.
Legnagyobb horvat IT cegrol lenne szo....
Szoval erdekes dolgok tortennek, az szent.
-
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #88501 üzenetére
Ez nekem kicsit furcsa, a lenovó mióta gyárt pc számítógépet. A többivel találkoztam már szóval az nem újkeletű dolog na de a lenovo nem értem hogy jön a listára
.
-
opr
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88501 üzenetére
Nem kell felni, ahogy arazni akarjak a 2023-as generaciokat (meg amennyire megyunk belefele egy kis izes, globalis penzugyi valsagba mar megint), megy ez meg sokkal, de sokkal lejjebb is.
-
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #88428 üzenetére
Szerintem minden is van az aliexpressen
probalj meg rakeresni hatha
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #88387 üzenetére
Közbe töröltem az *"Intel Dynamic Tuning" és "XTU" (új) változatát és feltettem egy régebbi XTU-t és restartok, majd úgy néz ki jó is lett így a dolog...(lehet XTU maradhatott volna, csak az *IDT zavart be...mind1) Win11 -nél is megcsinálom majd ugyanezt. (remélem bejön)
Képernyő felbontást 1440p @ 120Hz-ről változtatnom kellett natív 4k @ 60Hz-re hogy kiférjen minden egybe a képernyőre. /így volt a leggyorsabb és legegyszerűbb/
-
válasz
MaxxDamage #88373 üzenetére
Nem értelek, nálad a max 128GB. Azt rakd tele.
Az én értelmezésem szerint meg úgy alap semmi jelentősége sincs a ram órajeleknek, csak legyen ram a gépben elég. Ha magasabb a frekli a procit is jobban hajtja ergo valamivel nagyobb teljesítmény. Úgy együtt hozzon valamit és ok. Az egészet nézem mindenestül.
A legújabb XTU változatok is jók nálam csak valami miatt a proci időnként vissza szokott állni alap órajelre ami nekem nem jó, asztali felállásban jó lenne a jobb hűtés miatt. Talán egy időnként jövő nagyobb Win frissítés öli meg és kell visszaállítani, de a bios és xtu páros régebbi xtu-val stabilabb.
Az Updater hogy megy mikor már nem jön frissítés onnan?Próbáld ki a bios-t aztán ha nagyon balul üt ki a mester segít visszaállítani a régit. Sőt szerintem valójában az ő külső írója lenne a biztosabb megoldás. Emlékszem mikor a gtx 1070m-es vga kártyám miatt az alaplapi bios változatokat rakta egymás után és lett végül siker még az első találkozásunkkor. Mikor meg se nyikkant az alaplap, de a bios írás beindította....levesz - forraszt - levesz- forraszt.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #88321 üzenetére
A kijelzo mogotti resz nem tunik feketenek.
Sacc per Kb ez az:
[link] -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88316 üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88308 üzenetére
Hármat találhatsz: természetesen egy idegent.
cs.zs.:
KillHates: Soon.
Először teljen le a két hét elállás, hátha megbánom. Emlékszem ám minden szavadra, egész hétvégén ezen rágódtam.
-
opr
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88147 üzenetére
Kozben megneztem, rajottem, hogy nagyon nem ugyanarra gondoltunk. Azt hittem (remeltem), hogy letezik olyan, ami a tb-bol csinal x16 PCIe csatit, aztan van neki egy massziv alapja, hogy fel ne boruljon, a vegen egy kiallo lemezzel, amihez oda lehet csavarozni a vga-t, hogy ne csak a slot tartsa egyenesen, esetleg az aljaban par usb port es kesz. Gyakorlatilag egy olan plug&play megoldas, ahol nincs a vga bezarva, hogy jol megfulladjon, illetve nem limitaljuk se a szelesseget se a hosszat.
Tudom, bilibe log a kezem.Szerk: Most lattam a #88151-et. Igen, ilyesmire gondoltam! Igy mar nagyon mas a leanyzo fekvese!
Mr.Csizmás #88154: Koszonom, meglesem! -
válasz
MaxxDamage #88147 üzenetére
Ha gamer laptophoz megy ide fér mint ahogy minden is ki van beszélve itt időnként a vezetékes internettől kezdve ki milyen autóval jár. Nem olyan bonyolult a dolog hogy hosszan kellene róla beszélni.
-
opr
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88142 üzenetére
Belső lcd kérdés nem érdekel, ha már úgyis eGPU, akkor úgyis asztal, akkor meg úgyis minimum két asztali monitorról beszélünk.
A külső, zárt ház nélküli eGPU megoldások érdekelnek. Köszi a topikot, meglesem! -
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #88093 üzenetére
Meg egy Powered by RGB matrica kellene ra...
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88071 üzenetére
Ó bazz, ha nem fps lenne, menne rá a pre-order.
-
válasz
MaxxDamage #87968 üzenetére
A bios úgy mint nálam egy évvel előtted kiadás. Végig olvastál mi nálam az adó, vagyis mi az ami a gyártói büntetés......az adapter készítője és a mai forgalmazója történet aki mit sem tud arról mit tud a cucc, mert ha tudná nem annyiba kerülne mint amiért most vettem megint. Van pici kompatibilitási dolog a mai kártyákkal, annyi amennyit látni nálam. Nem tudom mi lesz a jövőben egy 4000-es kártyával, de ha az is ugyanígy menni fog akkor nagyon király lesz. És ami a lényeg megfizethető árban még jó ideig lehet online létezni a kedvencünkkel.
Ez a Clevo amit sajnos senki nem vett meg tőled szerintem egy aranybánya. Mint mondták páran ez egy asztali laptop. Nem hurcolászós megnyitom a böngészőt a buszon laptop, ez egy igazi nehéz lovasság, hát egy olyan ami a csatákat mindig megnyeri.
Nyers erő igaz csak asztalon.
Viszont ha így van akkor arra kell építeni amiben a legjobb. Hűtés, és nyers erő.
Telik az idő és minden átértékelődik. A lényeg mindig az marad ami van mi mindenre használható, és tesszük még használhatóbbá.
-
válasz
MaxxDamage #87966 üzenetére
Tudod én nem szeretem a véglegest, az olyan mint a halál, változtathatatlan.
A heatsink dologra úgy gondoltam hogy ha van neked egy fölös, tartalék, másik ami el van téve, akkor. Persze ez személyes és mindenki maga dönt. Csak tudd ha egyszer meggondolnád magad most hogy lesz még egy ilyen csodám szívesen elpostázom neked megszeretni.
A mesteren kívül más nem érhet hozzá rajtad kívül. -
válasz
MaxxDamage #87952 üzenetére
[link] És akkor kapsz hozzá egy asztali szemmel nézve gyenge 3080 Ti gpu egységet. Lassan mondhatjuk elavult minden porcikája, bár sokan örülnének ennek is.
Na te amúgy miről álmodozol. Nem szégyen, az visz mindig előre. Esetleg ha összejönne mi az ami elvarázsolna örömet okozna a mai kínálatból, persze látatlanban, mert a személyes tapasztalat dönt mindig.
Mikor állsz már neki heatsink-et faragni? Ha postázok? -
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #87857 üzenetére
Ezek a monitor frissitesi ertekek lassan atmennek az 1500W P.M.P.O kategoriaba
-
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #87859 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #87671 üzenetére
Tévedsz az IGP hiánya miatt nem megy a laptop kijelzőm. És ha történik valami akkor mindig fekete képernyő. A lehető legrosszabb ha nincs IGP, nem tudsz beüzemelni.
472.84 standard driver.....nvdmsi.inf (1028-as kulcs 1BB8-nál) Azzal lehetne próbálkozni.
Nem tudom milyen bios van a kártyádon, ha nem AW vagyis 1028 akkor nincs, más van helyette, na azt kell oda behelyezni ahányszor kell. -
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #87533 üzenetére
Köszönöm szépen!
Tehát a Xeon mellé hagyományos memóriamodul is mehet eszerint. Annyi hátránya lehet a Xeon-nak, hogy ha jól tudom, akkor nincsen prociba integrált grafikus gyorsítója.
Igen, a másikban van.
Köszi a plusz infót, ezt-azt már nézegettem, csak a Xeon ""különcsége", hardverkörítése (memória eltérése) és a falánksága miatt aggódtam.
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #87337 üzenetére
Igaz, az i7 az a 4790K a 4690K az i5 volt. Mondjuk ebben a tesztben valami fura procival vanszerelve.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #87251 üzenetére
Biztosan Medrol amit szedned kell?
Allatoknak akkor adjak, ha el kell nyomni az immun rendszeruket valami sulyos allergia miatt.
Eros szteroid.Kutyanak mikor dagadt fel a feje az oltas utan, akkor adtak neki tablettas medrolt az immunrendszer elnyomasara - akkor nem dagad fel tole a feje. Legkozelebb mar Medrol tabletta es utana oltas volt a bevalt modszer.
Roboralni inkabb kis panax ginzeng (ampullas verzio nem rossz izu, mert edes) es echinacea (kasvirag) cseppeket szedj - kohogesre meg a fenyorugy szirup. Utobbit nalunk a szomszed csinalta 2 evvel ezelott - most jott jol mikor a gyerek kohogott. (sima cukros tinkturaja a fenyorugynek). Szerintem boltban is kaphato hasonlo - a landzsas utifu is jo, de az kohogtet (szoval ejszakara nem ajanlott).
Jobbulast, es Boldog Karacsonyt kivanok mindenkinek!
-
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #87255 üzenetére
Az tuti mattrészegen sikerül legjobban!
Bármilyen is lesz, a boldogság garantált!Most meg úgyis ez utóbbi a legfontosabb.
-
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #87253 üzenetére
Leülünk a parton, drónozunk, kortyolgatjuk a kinek-mit, bármit, (köhögés elleni szirupot)
jó lesz! -
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #87251 üzenetére
Oké, megvárjuk amíg az lesz.
Egy drónnal követlek a partól, jó? Végig ott leszek melletted...
-
válasz
MaxxDamage #87226 üzenetére
Ilyen választó menüm volt nekem is Win7 és Win10 használattal. Nem írok senkinek, tök felesleges ahogy látom. Ha a Win11 miatt vannak a bajok akkor azt úgy is akarja a gyártó hogy legyen értem ezalatt ha nálad is hasonló gondok vannak.
-
válasz
MaxxDamage #87210 üzenetére
Az Obsidian amit korábban küldtél az most nálam megy a háttérbe kilökve. Minden hardverváltoztatásnál mint pl a legutóbbi SSD behelyezés volt a bill. világítást piszkálja. Ez esetben visszajön teljes laptop leállításig (az újraindítás még nem törli marad) és az alatt a funkcionalitása nem teljes, pl nem jegyzi meg az UV, órajel beállítást sem mindent elállít. Ha viszont aztán kikapcsolt állapotból újraindítok akkor minden hibátlan és megy ahogy akarom igaz bill világítás a minimális kéken kívül megy a levesbe.......na ez nálam egy elfogadható kompromisszum lett amivel együtt tudok élni.
Win10-et sosem fogok erre a laptopra feltenni akkor sem ha ezt a hibát orvosolná. Vissza már nem megyek az időben!Ha erősen világít a bill. akkor tudom hogy nagy gáz van.
De sebaj lesz@rom. -
válasz
MaxxDamage #87012 üzenetére
Jobbulást!
-
Gubu0101
veterán
válasz
Koszi
Jobbulast!
En is voltam 2x benne,de megusztam kis faratsagal meg kohogesel. -
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #87020 üzenetére
Én is előkarácsonyoztam magamnál nemrég (ha már nincs legion7 rendes áron
) és végül a pixel7-re tettem a voksom, ajándék pro buds fülessel (ami egy jó 90ezer magában) kijött 300 alatt...
többet nem lettem volna hajlandó költeni egy telóra... hasonló vagy gyengébb tudású s20 széria 400+ lett volna füles (és kuponok) nélkül... -
nggabi
félisten
válasz
MaxxDamage #87020 üzenetére
na annyit nekem se
főleg h a nóta9 azért kb mindent is tudott már, onnan nem akkora előrelépés az ultra.
-
válasz
Jobbulást kívánok. Ha volt szuri, akkor nem lesz semmi gond. Pár nap köhécselés, aztán ennyi...
-
cs.zs.
veterán
válasz
Milyen későn érő típus vagy... Ezt a kört legtöbben már korábban lefutottuk...
Jobbulást!
Közben meg jó gamerkedést! -
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #86993 üzenetére
-
ssj81
aktív tag
válasz
MaxxDamage #86993 üzenetére
Jó csóka lehetsz...
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #86943 üzenetére
Ez a Sony is papiron atlag 106KWh/1000h, de ezek szerint kevesebbet fogyaszt.
-
Chris78
aktív tag
válasz
MaxxDamage #86569 üzenetére
Ok.
Köszi a gyors választ.
-
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage #86493 üzenetére
Dehogynem.
Karácsonykor, a szeretet ünnepén
(hirtelen majd zokon esik neki, hogy nincs ott az 1,8 millás Legion a fa alatt),
éktelen haragra gerjed, felszívja magát, és vesz egyet...
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #86347 üzenetére
Forintba atszamolva valoban horror, de amugy a 4500 Euro egy kozepes Macbook pro ara.
Vannak hasonlo aru gepek - es talan nem is hasonloan erosek.Szoval nem kugro. Nem mindenkinek valo - sot en sem vennem meg tobb (masok altal emlitett) okbol.
Ha szuksegem lenne a teljesitmenyere, akkor meggondolnam. Igy azonban felesleges penz kidobas lenne egy ilyen gepet tartani itthon.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #86345 üzenetére
Rendes helyen ez 1 havi fizetes. Ott konnyebben megveszik.
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #86341 üzenetére
Igen ez tény, kifutott. Idén csak pár helyen láttam már hogy megjelent 3080Ti-al. De sehol nem maradt sokáig.
-
válasz
MaxxDamage #86341 üzenetére
Megvárom míg kicsit leesik az ára.
Talán 6-8 év?
Kellene egy barebone változat és egy másik hűtő modul felület.
-
válasz
MaxxDamage #86335 üzenetére
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #86337 üzenetére
Te is tudod hogy ennek semmi realitása nincsen, még ha valaki akarna is 128Gb ramot, te is tudod hogy úgy venni jóval dragább mint külön.
Ha felmész egy eladóhoz a konfiguratorhoz, akkor kizárt hogy ekkora ár jöjjön ki ha komoly a szándékod, és nem csak az hogy megnézd viccből mennyire lehet feltolni az árat.
Szerintem érted mire gondolok. -
Ubul86
őstag
válasz
és ebben még nem is TI van?
-
vakablak93
őstag
válasz
Jajj ne már....
Te is tudod hogy ez a mi a legdragább amit össze lehet pakolni kísérlet.
Pont az ilyen hülyeségek miatt jönnek azzal hogy drága. Holott legtöbb esetben jónéhány konkurens drágább..... -
válasz
MaxxDamage #86304 üzenetére
Meg microsd, de érted k-adi -nak ez nem kell! Spórolnak a gyártók aztán egyszer csak majd ismét feltalálják a spanyol viaszt felárért.
-
válasz
MaxxDamage #86268 üzenetére
Mint a mobiltelefonoknál, ott is régen megadták a max microsd méretet aztán sokkal nagyobbal is vígan elment. De akár a mostani Clevomba majd ha eljön az ideje simán menni fog az 1TB microsd, minden izgalom nélkül csak úgy lazán megrendelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- P14s Gen2a 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 5850U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv gar
- P15s Gen2i 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 , i7 12650H , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB NVME , laptop
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged