Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
echterion
üzenetére
Persze értem, csak ha esetleg kuka lenne az egész, mert nem érné meg neked megjavítani, mikor már úgyis mindegy. Egy haverom csinált ilyet, persze nem közönséges hajszárítóval volt....kb 200 fokon 10 percig melegített egy vga chipet úgy kb 2 hónapja és még mindig müszik terhelés alatt. Gondolom szerencséje volt, mert ennek a rámelegítésnek is meg van a tudománya, mikor, meddig, hány percig tartani egy adott fokon műszerrel mely pontosan jelez fokilag stb........olvastam.
Mondjuk én biztos odaadnám valamelyik mester úrnak megjavítani, elvégre azért tartjuk őket.
Nem mindig pénz a dolog, van hogy ragaszkodunk a régi megszokott cuccainkhoz. Én legalábbis ilyen vagyok, és leszek a jövőre nézve. A haverom is ilyen, csak nem kicsit zsugori. 
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- World of Tanks - MMO
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem mindig pénz a dolog, van hogy ragaszkodunk a régi megszokott cuccainkhoz. Én legalábbis ilyen vagyok, és leszek a jövőre nézve. A haverom is ilyen, csak nem kicsit zsugori. 
Muerte