Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
Sziasztok! Örülök, hogy találtam egy fórumszálat végre sok gamer-rel aki laptopon nyomja. Én is szertnék az asztali mellé egyet!

a segítségeteket kérném valamiben
A Telekom kínálatában vagy egy HP Omen 15(3) néven.
Windows 10 operációs rendszer
15,6" (1920 x 1080) kijelző
Intel Core i7 processzor Core i7-7700HQ
16 GB memória
256 GB flashdrive + 1 TB HDD
Anyway...kiírják, hogy "FHD 120 Hz-es IPS csillogásmentes, WLED-es hátsó megvilágítású" Nem írja van e benne G-sync, ami a legnagyobb probléma nekem ha már ennyi lovettát kiadnék érte.
Beszéltem telefonon Telekomossal is, de nem tudták megmondani a típusszámát a továbbiakban. Böngésztem a magyar HP oldalt ott egy típus van kirakva arra azt írja h van(Ha ők a beszállítók akkor ok). Fórumokon(UK, USA) azt írják ha 120Hz általában van benne, ha GTx 1060, de nem írják ki mindig.
Kérdésem:
Valaki innen a fórumból, rendelt a Telekomtól ilyet, hogy igazolja h tényleg van e benne G-sync?
Előre is köszönöm!
-
válasz
echterion
üzenetére
Ne legyetek gonoszak, lehet jobban vágja a témát mint az egész topik közönsége együttvéve.

Pár napja voltam nála, jó érzés ismerni személyesen olyan embert akihez bármikor tudok fordulni bármilyen problémával, legyen az hardveres vagy szoftveres akármi. Ott helyben azonnal! És ez bizony nem semmi.

-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
height
üzenetére
Leginkább abban, amelyiket meg tudod fizetni.
Mondj egy keretet, egy preferált méretet (13"/15"/17"), néhány számodra fontos címet, amit játszanál, valamint új vagy használt gép kell-e, illetve külföldről jöhet-e a gép. Ha van valamilyen speciális igényed vagy kiemelt elvárásod a géppel szemben, azt is írd meg.
Ha ezeket a válaszokat megkaptuk, már betudjuk lőni neked a lehetőségeket.
-
AcélAgyar
tag
Sziasztok!
Szeretném kitisztíttatni és újrapasztáztatni HP Omen laptopomat, ha elviszem egy szervizeshez, hogy megcsinálja akkor ez garancia (Care Pack) vesztéssel jár? HP honlapján nem találok erről információkat, ismeri valaki a cég álláspontját erről?

-
height
aktív tag
Sziasztok!
Gamer laptopot akarok venni.
Melyik laptop márkába érdemes gondolkodnom ?Köszönöm, ha válaszoltok!

-
válasz
üzenetére
Én magam részéről új rendszer esetén mindig a Windows-ra hagyatkozom, ami hibádzik az eszközkezelőben azt módosítom csak(Win 10). És igen a vga driver-t azt kell megcsinálni, nálam minden más látszólag megoldott. Mondjuk azt nem tudom hogy így a legjobb-e, csak elmondtam nálam hogy van. Erre ne alapozz.

-
törölt tag
Sziasztok!
Friss rendszer esetén elegendő feltelepíteni az IGP és GPU driverét, vagy állítani kell valamit? A maximális teljesítményt szeretném kihozni a játékokból.
Intel HD Grapics 620 + NVIDIA GeForce MX150
-
5766
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Igen, ezért akadt meg rajta a szemem!
Végigolvastam amiket írtál a gépről ami volt/van nálad, nem túl biztató.
Nekem ez azért még sok ha nem azt kapom ennyi pénzért amit várok.
Véleményed szerint megéri? (Bocsi nem tudom másképp kérdezni) -
-
5766
csendes tag
Üdv!
Remélem jó helyen kérdezem, véleményt szeretnék kérni, ennek:
ASUS ROG G703VI-E5019T
van értelme? van tapasztalat? bármi negatívum? minden érdekel!
Előre is köszönöm az infókat. -
Angel2014
addikt
Srácok feltettem egy aidát...megnyitom és ezt látom...10-15% thorting teszt nélkül...ha rányomok a tesztre egyből kiugrik 90 fokra....ilyet még nem csinált a gépem ez mitől lehet?
Csináltam egy videót is róla.....[link]
-
spyduck
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Amikor csinalgattam az osszehasonlito teszteket a gamer notiknal azt tapasztaltam, hogy a Lenovo gepei nagyon gyorsan kikapcsoljak a Turbo Boost-ot, a melegedes pedig rogton visszaesik. A tobbi gyartonal viszont mentek a magas homersekletek, orajelek es vele egyutt a throtling is.
Jo marketing fogas, mert a Lenovo gepei nem melegednek

-
-
steelsec
aktív tag
-
válasz
steelsec
üzenetére
Pedig már gondoltam azért jött divatba ez a gép belsejébe épített, nem hozzányúlni csak szervizben eltávolítani féle akksi divat. Mert teszem azt mibe fájna a gyártónak az odanyúlok kiemelem majd vissza helyezem féle megoldás mint régen, a haslap leszedése nélkül. Nálam még ilyen, de ha szívja akkor tegye végül is már régen túlléptem a tervezett limitet.
-
Smithy87
senior tag
Valaki használta ennek a ACER Aspire A715-71G-56DR Laptop Linux fekete (NX.GP9EU.006)-nek a 17 es verzióját mennyire nicns ennek hűtése? elforr a cucc?
-
RamDisk-et használ valaki? Egy kollégám javasolta nekem a sok ram-om miatt.
A múltkor kipróbáltam egy SuperRam félét, alig hogy elkezdtem az installt rögtön kékhalál, na mondom fasza, mert azért valamit feltolt valahova belőle és féltem megint tehetem újra a rendszert. Újraindítva nem volt gond, a maradványokat megkerestem egy uninstaller progival és kiírtottam mint chemotox a rovarokat.
Hogy miért gondoltam? Hiába van sok ram, ha a lemezt is használja a game, és ügye a textúra lassú hdd-n beakad...DCS World és társai. Szóval nem telik meg a ram, mert nem úgy írták meg, erre próbálnék megoldást úgy, hogy azért ne kelljen már mindent az SSD-re telepíteni.
-
-
Muerte
Topikgazda
Az már nem a mi jogkörünk kideríteni hogy ő honnan veszi a kulcsokat
,hivatalos eladó több ezer pozitív értékeléssel a háta mögött,a többi nem ránk tartozik.Egyébként orosz az ember,véletlen egyszer home kulcsokra kattintottam mikor vettem 4-et,és emailben beszéltünk,szó nélkül kicserélte,pedig nem lett volna köteles,mert az én hibám volt,le a kalappal előtte.
Érdekes hogy oroszokkal még sosem volt semmi bajom üzletben,pedig nem a legjobb a hírük,ellenben angollal és francia emberrel már voltak gondok,mindkettő hibás vga-t küldött régebben. -
válasz
Muerte
üzenetére
Ok, volt ilyen gondolatom, de előttem az adott nevet már megemlítették a hozzászólásod előtt, így rábátorodtam. Többet nem fogok, majd akkor megy privátba.

(Egyébként szerintem a linked mögött lévő kulcsok sem jogtiszták, hisz minden esetben bárhogyan legyen aktiválva valami, szerintem csak kulcsokkal működik. Annyiért nem árulhat hivatalosan senki sem.)
(#22946) Angel2014: Tudhattam volna hogy te vagy az emberem.

-
Muerte
Topikgazda
válasz
Angel2014
üzenetére
1000-1500 Ft-ért van ebayen win10 pro key,nem ér annyit az egész kínlódás mint venni egyet és le van tudva örökre arra az alaplapra a dolog.Én tőle vettem már jó párat,ahogy kifizeted kártyával vagy paypalon keresztül,azonnal jön emailben a kód,még sosem volt gond vele
[link] -
válasz
gyemipapa
üzenetére
Szeretek túlzásokba esni, inkább legyen több mint kevesebb. Nálam az 1TB 1 partícióra van megcsinálva, rendszer és játék egyaránt van rajta(már most van 100GB helyet foglaló játék is, így semmi nem lehet elég sok) . Továbbá játék van még bőven a lassú HDD-n is meg miegymás......a lényeg kevésnek találom a belső tárhelyem. A torrent usb-n keresztül külső HDD-ről fut.
(#22940) Angel2014: Épp most szedtem le az NCORE-ról valami törést, így megoldódott ez a kialakult problémám. A gépemen nem fut vírusirtó a Defender ugatott kicsit, de em jöttem zavarba. Olyan gyorsan megoldódott hogy észre sem vettem mit csináltam.
-
Angel2014
addikt
válasz
kreten67
üzenetére
Van de veréb fejemmel,mivel beletettem egy 960 evot letöröltem minden partícíót a HDD-ről...így feltelepítettem le is aktíválja...de az eseménynaplóban ezt írja folyamatosan.
Épp ma gondolkodtam,hogy nem lehetne valahogy a lenovos partíciót létrehozni az ssd-re,hogy a rendszerben is látszodjon a lenovos csik...mintha a gyárból jönne ki csak ssd-vel.
Nem is tudom,hogy ez a rendszer tartalmazta a licence kulcsot ....épp ezért kérdem az acer particioja nem e tartalmazza azt a licencet...voltak régi dell ,asus,acer gépek,,rakta a win matrica ..pro,home,,,simán leaktiválok velük egy gépet...sőt van olyan matrica amivel már 20 win 10 et aktiváltam le digitális licencel.
-
gyemipapa
senior tag
Húúú, most nézem, ütős laposod van, pedig az enyém se gyenge, de gondolom az ára is duplája (SSD miatt talán triplája) az enyémnek (330e). Mondjuk az 1TB SSD-t nem értem, mihez, adattárolásra indokolatlannak tartják, annyi program meg nem gondolom, hogy fel lenne telepítve az oprendszeren kívül, amihez ekkora SSD kellene. Nekemegyenlőre elég a gyári 220-as SSD az 1TB HDD-vel.
A fogyimérőm szerint az enyém is fullon max 125 wattórát evett, a 135 wattos tápnak is elégnek kellett volna lennie. De legalább az új táp már nem forrósodik. -
kreten67
senior tag
válasz
Angel2014
üzenetére
Az a Win 10 nem aktiválható másik gépben mert az Acer alaplap reg számához van hozzáadva - párosítva digitális licenszel!
Az ssd-t hiába teszed át másik gépbe mert hiányolja majd az acer alaplapját.
Az acer új tulaja ,ha beletesz egy másik üres ssd-t és letölt az Ncore-ról egy win 10 64bit. pro isot és feltúrja a gépére és azt választja,hogy nincs key. csak újratelepíti a winfost,akkor amint netre kapcsolodik a gépe máris aktivált lesz,mert a microsoft látja a rendszerében ,hogy korábban már adott ahhoz az alaplaphoz licenszet!
Egyszerűbben nem a winfos része és nem az ssd-hez tartozik a licensz ,hanem az acer alaplapjához jár!
A dell amikor alaplapot küld a garis noti javító alkatrészeként ,akkor mindig küld hozzá egy lezárt borítékban egy új Win kulcsot (key-t) mert az eredeti win regedet elvesztenéd a hibás alaplappal együtt. -
válasz
Bluesummers
üzenetére
Mindig elpirulok mikor ránézek. 
Azért érdekes hogy pont ebben a topikban nem játszik senki sem, mert akkor többen hozzá tudnának szólni a témához. Vagyis másnak is jelez a kis ledecske laptopján game közben jelezvén hogy merül az akkumulátor is? Csak mert erre a válaszra vár barátunk. Én egymagam nem sok vizet zavarok.

-
Angel2014
addikt
válasz
echterion
üzenetére
szóval azért nem aktiválta le mert kivettem? de ezt lehet jelezni a microsoftnak nem?
Na várj egy picit ami kiment belőle 8 g ramm és azt betettem a lenovoba,hogy 16 legyen benne akkor a lenovo sem fogja aktíválni magát?
de akkor is itt a hivatalos win 10 az ssd-én és azért kérdem onnan nem lehet kiolvasni?
-
Angel2014
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a beárazást a predátornak ,ahogy felkerült rá 10 percre már vitték is... viszont az ssd-ét és 8 g rammot kimentettem az külön lett vásárolva hozzá. az ssd-én rajta van a win 10 pro licence...Hdd-re rakva nem aktiválta le autómatikusan a gépet...lehet az a probléma,hogy az ssd ki ment belőle? A másik kérdésem ki lehet róla a kulcsot menteni? Mert a lenovoba nvme pce és ez m2 sata ssd.
-
-
válasz
gyemipapa
üzenetére
Ott az aláírásomban. Nálam kivehető az aksi. Régebben mindig úgy használtam, de mostanában a teljesítmény dolog miatt inkább benne hagyom, használja ha kell neki. Korábban volt egy megfigyelésem ezzel kapcsolatban, akku nélkül nem ment úgy a benchmark....
De kétség kívül érdekes téma, engem is érdekel ez miért van így.Mert ügye van egy fogyasztásmérőm és messze a táp max paramétere alatt produkál mindig, van ott még kakaó, de hiába.

-
gyemipapa
senior tag
A poén, hogy az az Acer márkaszervízben sem tudtak magyarázatot adni, ők sem értették, de gariban kicserélték a tápot nagyobbra, hátha az a baj, ennyit tudtak tenni, meg felajánlották, hogy az akkut, vagy akár az alaplapot is kicserélik, de én ezt nem akartam, ha nem muszály, ne bombázzák szét az új gépemet, ráadásul napokig gép nélkül lettem volna. De ha még mások is "jelentkeznek, hogy náluk is ugyanez van, elfogadom a rejtélyt, és megtanulok együtt élni vele. Végülis asztali gépként használom, az akku csak szünetmentes tápegységként szolgál benne. Megpróbálnám kivett akkuval, de ennek sajnos beépített.
Pontosan milyen laposod van, milyen paraméterekkel? -
Smithy87
senior tag
Hello! VAnnak itt oylanok is akik nem gamer géppel tolják valaki aki rendelkezik mx150-el szerelt géppel megnézné, hogy lehet e FHd-ban normális fps-tkicsikarni az armored warfare-ből?
-
gyemipapa
senior tag
Az Aspire A717-71G laptopom 2-3 órás kemény játék, izzasztás után az addig teljesen feltöltött akksi visszaesik 80-85%-ra, természetesen hálózatra kapcsolva. A gyári 135 wattos tápot kicseréltem 180 wattosra, de a helyzet nem változott.... Játékból kilépve feltöltődik, és csak akkuról használva is normálisan üzemel. Mi lehet a probléma, más is tapasztalt már ilyet?
-
I. Mate
csendes tag
Lehet nem ide illő kérdés de végre megérkezett a lenovo y 720 gamer gépem.
Az lenne a kérdésem hogy milyen laptop hűtő lenne jó hozzá ti melyiket ajánljátok? Eddáig a Cooler Master L1 néztem.A másik kérdés lehet e kapni valamilyen adaptert a laptop hűtőhöz hogy ne a usb portról menjen hanem hálózatról a legtöbb amit találtam mind usb-ről ment. De sok helyen olvastam hogy nem tesz jót az usb portnak ha folyamatosan megy róla a hűtő.
-
válasz
Pocok256
üzenetére
Erre nekem sincs időm, de ha muszáj akkor muszáj. Pont ezért készítettem és készítek 2 havonta egy teljes rendszermentés, adatmentést egy másik vinyóra. Ha nagy baj van csak visszanyomom amolyan pár kattintós szoftverrel. Elég volt a pöcsölésből.
Van még pár lapos itthon, nagy baj esetén végső soron tudom azokat is használni.
-
Pocok256
veterán
Nem mindenkinek van ideje heteket kókányolni a gépét és esetlegesen napokat nélkülözni mert valami épp beszart rajta a kókánytól. Én inkább lerakom az asztalra azta a 600-900k t és kapok egy 1-2 évog jól működő vasat utána úgyis kuka ugyebár.
Mondjuk elég szomcsi vagyok hogy nincs uj 13 as aw még

-
válasz
DamianB
üzenetére
Folyton újra indult a gépem. Egy darabig azt hittem az XTU miatt, túl sok alulfesz, de nem, aztán behalt a vinyó a szép nagy SSD, majd nem sikerült a driver módosítás, pedig volt leírásom róla, és azt hittem behalt a vga-m.
Most meg a Windows vár aktiválásra, nemtom miért, de vár......

Jelenleg kb minden rendben,
, de volt pár kellemetlen napom.
Ott az aláírásomban a CPU, korábban megelőlegeztem magamnak. 57W-os, nem olyan nagyon behatárolt, mint a mostanim.
Na igen a dicséret, viszont úgy látom a többség inkább az újakra bukik. Legyen minél olcsóbb, aztán lehet mit szidni.
KillHates meg elérhetetlen, pedig hamarosan mennék hozzá, kellene egyeztetni.
-
válasz
DamianB
üzenetére
Ja, ez az alulfeszelés érdekes dolog.
Nem is olyan rég jött hozzám postán egy CPU MX-es példány, talán az utolsó és legerősebb CPU ami még egy felhasználó által behelyezhető és módosítható egy laptopban. Már tűkön ülök, hogy lássam dolgozni, de várnom kell még rá pár napot. Ezt profira bízom. Kihasználom amit csak lehet, mert csak a teljesítmény számít minden téren.És ha összejön akkor elmondhatom, nem csak az új gépek érnek valamit. Többet ésszel, mint beleesni egy reklám csapdájába.

-
echterion
nagyúr
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Ez igaz, ezzel az erővel életünk végéig várnunk kellene, mert mindig lesz mire várni.
-
Ezúton is szeretném meg köszöni Muerte , kDavid23 és Darth Revan segítségét
. Biosba nem sikerült a feszelést meg csinálni de felraktam az Intel XTU és azzal sikerült mínusz 0,170 V lejjebb vennem . Ezáltal 70 fok környékén vagyok játékban . Prime 95 pedig 80 fok alatt van és stabilnak tünik . Nem megyek lejjebb mert kisérteni se akarom a sorsot és a célomat elértem de van még benne tartalék lehetne lejjebb menni . ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Hp Zbook 15 G6 i7/32gb/1TB M2 SSD/ nvidia Quadro
- Dell Vostro 3578
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az lenne a kérdésem hogy milyen laptop hűtő lenne jó hozzá ti melyiket ajánljátok? Eddáig a Cooler Master L1 néztem.