Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ubul86
üzenetére
Azt gondolom ez a hiba ami nálad van és utalnak rá a többiek sok minden miatt lehetséges. Találkozhatsz még ilyennel az életben és akkor is meg kell valahogy oldani.
Én inkább használt "relatív olcsó" megoldásokat szeretek. Egyszerre nem csak apránként tudok beleölni annyi pénzt mint te tettél. A végén nálam is tetőzik a kiadás csak időben széthúzva fogyaszthatóbbnak érzem. A mesternél a múltban többször voltam és mikor jól jöttek ki a dolgok, velünk voltak az Istenek, akkor az fasza volt hogy rááldoztam egy napot és utána minden ment tovább mintha semmi sem lett volna. Előnyök, hátrányok....meg a személyes kapcsolatok + tapasztalat felszedés ami ezzel is jár.
Persze ez más, minden attól függ hogyan érzem. Kicsit türelmetlen is vagyok, nem szeretek várni semmire. Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra. Aztán ennek voltak negatív vonzatai is mint a proci behelyezés, elrontott bios beállítás a mostani laposomba
és el.asztam, de szerencsére ebben is segített a mester mikor megcsörgettem és ha ez nem lett volna hát nem is tudom, talán kuka, mert nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen autót vegyek?
- Mini-ITX
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Hp Zbook 15 G6 i7/32gb/1TB M2 SSD/ nvidia Quadro
- Dell Vostro 3578
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- Jackson elektromos gitár
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Persze ez más, minden attól függ hogyan érzem. Kicsit türelmetlen is vagyok, nem szeretek várni semmire. Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra. Aztán ennek voltak negatív vonzatai is mint a proci behelyezés, elrontott bios beállítás a mostani laposomba
és el.asztam, de szerencsére ebben is segített a mester mikor megcsörgettem és ha ez nem lett volna hát nem is tudom, talán kuka, mert nem értek hozzá.
Muerte