- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wolf033 #3232 üzenetére
Kérlek, mutass referenciát az eladásaikról és a kvaterner szektorba való befektetéseiről.
Aztán majd meglátjuk.Callisto:
Attól, hogy egy tengelyen vannak, még nincs semmi. 1.) Az előző értékekből kikövetkeztethető a mostani értékek jelentése. 2.) A driver külön adja be a + és - értéket. Tehát teljesen külön kezelhető. Ha nem hiszed, nézd meg vezérlőpultban. Ott lesz, teljesen külön a kettő. Elérni meg te úgy éred el, ahogy akarod, én közvetlen a drivertől szoktam kérdezni, bár most, hogy olvasgattam MSDN-t, elég sok más módja is van. Főleg, ha event formájában nézed.
Amúgy, mint írtam, ha egy játékot xbox vezérlőhöz írnak, akkor kompatibilitási problémák lesznek egy névben is eltérő tengelyekkel rendelkező vezérlőnél... Jó esetben a beállításokban felismeri, rossz esetben meg tudsz majd fékezni, gázt adni meg nem.Úgy döntöttem, hogy a többibe is belevágok, és megy ki vitalapra:
"keress csak rá a doilogra" - "If you have a joystick or off-brand gamepad connected, the game will incorrectly assign an axis due to assuming the device is an Xbox style pad, and you'll spin around on the spot despite not pressing anything or using your mouse.
A simple, though annoying, solution to this is to simply unplug the offending device." - Steam fórum... Te vajon rákerestél? Mellesleg ha összeszedsz nekem 100 esetet, ahol ilyen probléma van, akkor...Amúgy tudsz nekem mutatni egy pillanatot, amikor az ujjad nincs rajta a bal joystickon?
Lássuk a referenciát!
"én - ellentétben veled - hajlandó vagyok bizonyítani." - nincs mit bizonyítani, mivel a M$ nem hívta vissza a szériát. Tehát a hibás darabok száma elenyésző. (Nem, ez most nem a 300 of 9 Iphone 6)
Érezted? Képzelted... Erről nem vitatkozok. (
)
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
wolf033 #3106 üzenetére
Tudod mi a gáz,hogy EZ egy másolat.
Az eredeti viszont EZ természetesen.Örülök hogy megy,de ha annyira jó híre van számodra Thrustmaster-nek amit nem is vitatok,lehetne saját ötlete,stílusa,szabványa és nem egy bizonyos példányt utánoznia.
Ezért is,ha vlki gamepad-ot szeretne vásárolni,akkor 100X inkább az eredeti Microsoft-t példányt válassza,hisz őt csak utánozni tudják ezek szerint.
"Az újabb Skodák is jól néznek ki,hiszen az Audi kinézetét koppintották."
Ezek mellett ha egy árban lenne a két autó gyártó terméke,Skodát vennél Audi helyett?Ne is menjünk bele,annyira egyértelmű....
-
DeFranco
nagyúr
válasz
wolf033 #3106 üzenetére
csak óvatosan szólok bele, de az xinputosnak levés csak szükséges, de nem elégséges kritérium az ajánláshoz.
jellemzően a 3rd party gamepadokkal, ha tudják a szabványt, nem a kompatibilitás szokott lenni a probléma, vagy hogy nem ismerik fel a játékok, hanem az, hogy hamar beadják a kulcsot. azért a pofonnál ezek bonyolultabb, precízebb szerkezetek, analóg érzékelőkkel, stb. el tud benne romlani ez-az
és a 3rd party vezérlőknél rend szerint idő előtt el is romlik. amíg aktív voltam itt, több ilyen pad is megfordult a topicban, akkortájt nyitotta meg az MS az xinput szabványt a login kívül másoknak is licenszelésre, akkor jöttek az új padok, rárabotak sokan, jöttek a tapasztalatok, rend szerint sírás lett a vége.
ezért nem ajánlgatjuk-ajánlgatják őket, mert általánosan inkább negatív, mint pozitív a tapasztalat tartósság terén.
az x360 pad ebből a szempontból bizonyítottan egy kiemelkedően jó minőségű pad, tartós, nem szokott vele gond lenni. ugyanilyen jó volt a logitech F szériája is, amíg volt, de azt már nem kapni. amíg volt, addig azt is ajánlottuk mellette jó kedvvel bőséggel.
teszteld a padod és használd egészséggel, szolgáljon évekig, de ettől még amíg nincs róla jelentősebb mennyiségű tartós pozitív tapasztalat, senkitől ne várd, hogy ezt ajánlja az x360 pad ellenében. főleg hogy az még olcsóbb is btw.
egyébként nem hazabeszélek, nekem egy logitech f310-em van.
-
zsiz
őstag
válasz
wolf033 #3108 üzenetére
az xbox-osnak is 3 méter
ezzel persze nem azt mondom, hogy nincs igazad mert tényleg biztosan nem csak ez az egy kontroller ami jó.. csak azt, hogy ha olyat vettél volna akkor is ugyanez a kellemes meglepetés ért volna a kábel hosszával kapcsolatban. de a kormányos topikban is ha valaki megkérdezi milyen kormányt vegyen, akkor a dfgt-n kívül más választ nem nagyon kap.. egyszerűen ez a legelterjedtebb, és mivel sokmindenkinek van - meg azt is tegyük hozzá hogy tényleg nagyon eltalálták az x360 kontrollerét - sokmindenki tudja tovább ajánlani.
ja és még annyi, hogy azért a t500 elég magas kategória, nem biztos hogy érdemes egy márka mellett dönteni látatlanban csak mert a felső kategóriájuk jó. de még1x mondom, nem kötekedni akarok és igazad van. mikor én kérdeztem több helyen én is csak azt a választ kaptam hogy vagy x360 kontrollert vagy semmilyet. nem volt túl kielégítő de végülis igazuk lett, nem bántam meg hogy azt vettem. (meg mondjuk x360-am is volt itthon, csak vezeték nélküli.. szóval már ismertem hogy milyen)
-
wolf033
senior tag
válasz
wolf033 #3108 üzenetére
Gyorsban 3 teszt az új szerzeménnyel. [link]
The Hunter
Nem működik de ahogy néztem nem is támogat semmilyen vezérlőt.
Far Cry 3
Játék indítása után rögtön dobta, hogy vezérlőt érzékel és akarom e használni és tessék. Minden működik és tök jó a vibra is. Akkor most miről is beszéltünk?
Farming Simulator 2015
Menüben a gamepad kiválasztva és megy mint az ágyba sz...ás.
Szóval első körben azt mondom, hogy van élet az XBOX gamepadon kívül is. 1/2 órás próba után simán ajánlom mindenkinek. Nyilván ennyiből nem derül ki, hogy meddig fogja bírni, lehet holnap viszem vissza mert tönkre megy de már kézbe vételnél is olyan érzése van az embernek, hogy ezt faszántosul összerakták, bár aki ismeri pl a Thrustmaster T500 RS kormányt az nem is lepődik meg ezen.
-
wolf033
senior tag
válasz
wolf033 #3106 üzenetére
Egy kicsit hamarabb hozzájutottam eme szépséghez.
A gazdaságos boltban jártunk és bakker volt náluk pont ez a gamepad, ogaz kicsit drágábban mint a neten de nem vészesen. Ami első kibontáskor tetszett az a baszott hosszú vezeték (több mint 2,5 m).
Még nem próbáltam ki de hamarosan leírom a véleményemet.
Első benyomásra tetszik és egyből felismerte a Win és telepedett az eszköz (Win 7 64 bit).
-
válasz
wolf033 #3103 üzenetére
A régebbi nem XInputos. Azt nem ajánlanám. Az újabbik fekete az igen.
A wireless pedig nagyon zsákbamacska tud lenni. Utána kell nézni van-e vele nagy lag, adatkiesés, késés stb. A Logitech F710 a legjobb kontroller lenne, ha a wirelessét jól megcsinálták volna. Viszont az annyira rossz annak, hogy rendesen falhoz vágós tud lenni. Tudom, mert nekem volt és hasonló sorsra jutott.
Az XBox 360 kontroller wirelessével semmi gondom nincs.Ha mindenképpen wireless szeretnél akkor én javaslatom alapján megbízható kapcsolat szerinti opcióid:
1. XBox 360 kontroller
2. Ebben a hónbapban jön ki az XBox One kontroller PC-hez és vársz arra -
benvolio
őstag
válasz
wolf033 #3098 üzenetére
Szerintem nem lesz senkinek ilyen itt, vállald be, írd meg az első benyomásaidat róla, majd, írd meg az egy hónap utáni véleményedet is, és ha pozitív akkor ajánljuk másnak is.
Biztosra eddig az X360 a nyerő. Sajnos tényleg nincsenek vélemények pozitívan másokról, mert kevesek vesznek/vállalják az "ismeretlent".
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest