- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tasunkó
őstag
-
Atla
senior tag
-
nemlehet
őstag
Működik, csak nem plug and play, hanem hozzá kell adni xbox 360 recieverként. Nekem se ismeri fel alapból (ismeretlen hardver), de ha kézzel megadom akkor pöpec.
Amúgy 5k körül kapható olyan joystick ami normálisan működik minden játékkal? Vagy vadásszak egy használt vezetékes x360-ast?
-
kasa85
őstag
Lehet be nevezek rá.
Alap vezetékes Kontrollerem van.USb be,és mehet a Win 10.
Windows 7 is fel ismeri.
A fogására,és rezgésére akarok rá menni.
Szeretem mikor robban egy gránát,és bazi nagy rezgést reprodukál.
Nekem is eredetim van.
Viszont vettem Drága gumírozottat!
BF 3 volt rajta.
Nagyon drága volt.A gumírozás fél év alatt le szakadt 20 ezer a kukába ment.
Vettem egy alap vezetékeset eredeti Xbox 360 kontrollert lehet le nyugdíjazom,és veszek One Kontrollert.
Csak kíváncsi voltam rezgésre,és fogásra milyen. -
Kaci84
őstag
-
kazuma921
aktív tag
Nem az én videóm, de pontosan ilyen nálam is (bár a trigger nálam még nem nyikorog):
https://www.youtube.com/watch?v=C3coV_tnnrkEngem sem feltétlenül a hangja zavar, csak az hogy szabadidőmben reggelente/este játszom, és mögöttem fél méterre alszanak.
A későbbiekben leírom hogy van e változás!
-
kazuma921
aktív tag
Köszönöm a gyűjteményt, ezek szerint valóban nem ritka eset. Külföldi fórumokon olvastam, hogy sokaknak XY idő használat után elmúlt magától... remélem itt is ez lesz. Ami viszont tényleg fura, hogy ha belefújok, akkor megszűnik.. hatalmas kérdőjel. Mindenesetre keresek valami játékot amivel nyúzhatom a kontrollert, hátha változik a dolog. Bár tegnap gyakorlatilag egész nap játszottam (4-5-órát, nálam ez annak számít) és nincs változás.
-
Sordoran
addikt
Xbox one controller is jó, bármilyen microUSB kábellel használható, és ha kijön receiver hozzá (360-as nem jó) akkor vezeték nélkül is használható lesz. De az, hogy megéri-e többlet költséget már személy függő, árban azért elég magas (nekem féláron megérte
), minőségben viszont remek, viszonyítási alap nélkül.
-
Remekelek28
őstag
-
Hát jah, de mást is használhatsz XBox-hoz és ha a Logitech, Thrustmaster, Sony meg tudja csinálni 10-6 bitesre és mellé pontos visszaállásra (ami alap kéne legyen) akkor az MS miért nem képes erre. Az a röhej, hogy ezt dícsérik és ajánlgatják úgy, hogy mást nem ismernek és még a hibáival sincsenek tisztában. Én kényes vagyok az ilyenre, ezért az első dolgom mindig megnézni mennyire pontos valami amit irányításhoz használok.
Hát bele kell törődnöm. De sebaj. Nemsokára beszerzem a PS4-et az ünnepek utáni leárazásokban és használhatom majd a DS4-et PC-hez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest