- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
eljegyzési gyűrű helyett okos gyűrű? Lásd merre van az ara
Amúgy nem látom át, hogy ez mire is lenne jó...
-
-
Gomez86
őstag
Én ilyet használok:
[link]
Az Oura-t drágának találtam, de leginkább az előfizetési díj miatt.Rev1 terméknek kifejetten kellemes. Majd amikor ebből is lesz 2-es meg 3-as, akkor remélem eljut oda hogy: 1, Kevésbé legyen sérülékeny, 2, lehessen benne sport-track-elni, 3, vékonyabb legyen hogy kevésbé legyen intrúzív (pl mint egy normál gyűrű).
-
guriga1234
addikt
2020-ban bemutatták a Ballie-t. Azóta semmi hír nincs róla. Sosem volt kereskedelmi forgalomban. Az engem jobban érdekelne, mint egy ilyen gyűrű. Arról nem is beszélve, hogy az embereknek nem azonos meretűek az ujjaik. Nagyon sok méretben kéne készíteni, hogy akinek kéne ilyen gyűrű (nekem nem kéne), az tudjon venni olyat, ami jó az ujjára.
-
strogov
senior tag
R=0,83 spinning-nél, és 0,77 outdoor ... ez elég messze van a rendestől. Ezzel nem lehet edzeni, vagy ez alapján valós egészségügyi állapotot megállapítani. Illetve lehet, csak kockázatos komolyan venni.
AW8 nyugalmi az 1, outdoor meg 0,98. GW5 nyugalmi az 0.98, de kinti kerékpár már azon is 0,78.
22% átlagos eltérés az elég tetemes. 5% is elég csúnya HIIT-nél, de futásnál sem kellemes. 10%, vagy afölött meg vicc. Annál én is jobban tippelek, pedig teljesen amatőr vagyok.
-
Gomez86
őstag
Jó lenne ha jönne minél hamarabb. Jelenleg is használok okos gyűrűt, és kiváltottam vele az okosóráimat. Visszamegyek a szebb és elegánsabb analog órákhoz, de közben meg tudtam tartani a mozgás és alvás követést (a sport track-et sajnos egyelőre nem).
-
strogov
senior tag
EKG rotfl. Egyelőre pulzust se tudnak rendesen mérni még GW-vel se. Az legalább mutatja az időt.
Sokkal olcsóbban adok bárkinek egy bóvli gyűrűt, és egy random generátor app-ot a telefonjára. -
GodGamer5
addikt
Csak elvétve hordok okos eszközöket, de ez a gyűrű tetszik. Inkább ez mint egy okos óra.
-
IQfályter
tag
Remélem lesz belőle piaci termék. Drágaszág lesz az tuti
-
Ricardo
titán
Inkább a Galaxy fit vonalat folytathatnák.
-
Lajmund
őstag
Mi a tököm?
Ezekről a gyűrűkről még soha nem hallottam. Poén. Még lehet is értelme tényleg ha valaki nem akar órát hordani. Aztán gondolom jön a rezgés ha jön üzenet utána meg egy pici kijelző ami jelzi melyik alkalmazásról jött utána meg majd kivetiti 3d-be
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lesz-e Samsung okosgyűrű? Állítólag már csak a szándék hiányzik.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest