- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
válasz
tomcica #75957 üzenetére
Hát, ez tipikusan a "nincs itt semmi látnivaló" kategória volt, ahogy te mondanád.
Ugye egy edzőverseny volt a terv, megnézni, hogy hogy állunk tavalyhoz képest, nem PB kísérlet, úgyhogy 3:50-es tempó volt a cél. Ez rendben is volt, 3:49-es átlag lett, úgyhogy szerintem pár hónap múlva, egy jobb pályán sima lesz a 3:44-3:45.
Szeretem a szegedi futóversenyeket, de ez a töltésre fel-le, rakpartra fel-le, hidakra háromszor fel-le, 8 km földes/murvás úton, ez valahogy nem hiányzott. Keringésileg rendben volt a teljes táv, de ez a sok, kis fel-le, meg a murvás földút nagyon szívta az energiát. Frissítésnek három gélt vittem, 5K/10K/15K-nál elnyomva teljesen jó volt, energiaszint is rendben volt, meg a gyomrom se háborodott meg. Időjárás szinte tökéletes volt... 12 C°, felhős idő, egyedül egy kis szél volt, de az leginkább csak a hidakon és a rakparton szivatott, zártabb helyeken teljesen rendben volt.
Ami kicsit csalódás, hogy ezzel az 1:20:30-as idővel megnyertem a félmaratont, így kb. az első 3 km után egyedül futottam végig, nagyjából mintha itthon futottam volna a kerékpárúton... sehol senki csak az útvonalbiztosítók mutatták hogy jobbra vagy balra. Pedig pont azért neveztem erre a versenyre, hogy legyen egy kis versenyhelyzet, felmérőt itthon is futhattam volna bármikor egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Autós topik
- BIOS frissítés
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest