- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
Engem a GPS pontossága momentán pont nem érdekel, továbbra sem tűt kell keresni vele a szénakazalban.
A térkép annál inkább fontos, már ha közel 200 rugó az óra. Bár nekem nincs is okom panaszra Fenix 6X PRO, Stryd (gen3), HRM PRO, Tempe külső hőmérő, ez így számomra elég pontos kombó.Még a Stryd is téved 1000 méterenként kb 1-5 métert, de egyébként meg mutatja ha dolgozni kell a szél ellen a haladás érdekében. Az Air Power meg ugrik egyből...
tom
Én is futottam ma már, igaz csak 7 km poroszkálás volt inkább 230W körül.A Kinvara 11 szépen pörgött, este még megyek egyet az Altra -ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Microsoft Excel topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest