Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
haromegesz14 #2366 üzenetére
Igen, 12.990.--ért akarták adni eredetileg, de kis fekete pöttyök vannak a talpa oldalán (ami engem nem zavar), meg utolsó pár is volt, így mondtam, hogy valamivel olcsóbban vinném el az esztétikai hiba miatt...
Úgy tűnik, hogy kiárusítanak régi modelleket (volt olyan, ami 32-ről volt 22-re leárazva), mert rengeteg utolsó pár volt kirakva, sok tetszett is, de nem sok volt 47-esben, ami nekem kellett, érdemes benézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest