Hirdetés
- Egy hónap múlva robog be az új 3 nm-es Dimensity
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Üdv!! Tegnap este kimentem egy futópályára Egerbe.
Kinn volt egy fősulis fiatal atletika tanárnéni... Figyelgettem, oktatott egy másik csajszit... Kicsit furcsa alakja volt a tanárnéninek de olyan vádlija volt a vékonyságához képest... Aztán elkezdett futni oktatásképp, csak néztem...
Egy ideig figyeltem, aztán a végén odamentem megkérdezni hogy vállal oktatást is?? Kicsit meglepődött, biztos nem kerdezték még tőle.
Kerdezte milyen távot szeretnék, mondtam 10 k m egyelőre, ja akkor hosszabb táv :mondta. Ő inkább rövidebb távot oktatott, látszott is az edzésükön. Viszont futótechnikában meg haékonyságban tud segíteni... Mondta minden este kinn szokott lenni, ott megtalálom...
Szerintetek?? Érdemes lenne kicsit okulni??
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest