Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Üdv!! Tegnap este kimentem egy futópályára Egerbe.
Kinn volt egy fősulis fiatal atletika tanárnéni... Figyelgettem, oktatott egy másik csajszit... Kicsit furcsa alakja volt a tanárnéninek de olyan vádlija volt a vékonyságához képest... Aztán elkezdett futni oktatásképp, csak néztem...
Egy ideig figyeltem, aztán a végén odamentem megkérdezni hogy vállal oktatást is?? Kicsit meglepődött, biztos nem kerdezték még tőle.
Kerdezte milyen távot szeretnék, mondtam 10 k m egyelőre, ja akkor hosszabb táv :mondta. Ő inkább rövidebb távot oktatott, látszott is az edzésükön. Viszont futótechnikában meg haékonyságban tud segíteni... Mondta minden este kinn szokott lenni, ott megtalálom...
Szerintetek?? Érdemes lenne kicsit okulni??
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer drón
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Oakley Five Square OO9238-04
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest