Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Nem, sose használtam még olyat.
Nem mondom most edzésnél felmerült, mert póló nélkül már ide-oda csapódik a kábel, sőt: a SoundMagic E10 műanyag burkolata rá is ragad a bőrömre. Zavar...de nem annyira, hogy 2x annyit kiadjak ugyanazért a hangzásért, csak vezeték nélkül.
Régen futottam is elég sokat, mind kábellel...szóval nem egészen értem ezt a vezeték nélküli füleses edzéses dolgotHa csak előnye volna, akkor még csak-csak, de hogy emellett még elég gyakran tölteni is kell...
Ja közben rémlett egy valami, de nézz rendesen utána: Többen dicsérték a Xiaomi AirDots-ot.
-
SirRasor
addikt
Azért vannak az ajánlottak között, mert tényleg jól szólnak az árukhoz képest. Azokkal biztosan ne mfogsz mellé.
Hagy egészítsem ki, mivel SM E10-ed volt: ha tetszett a hangja, akkor egyértelműen SM E11! Az E10 és E80 között van a hangja és 15k.
Elég sok tesztet olvastam róla és sehol se húzták le ezért az árért, szóval az elfogultságot kilőném. Állítólag nagyon jól eltalált cucc lett...ha majd bedöglik az E10-em, akkor tuti kipróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest