Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One UI zápor esett a hétvégén
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
deny330 #72354 üzenetére
Szívesen, esetleg feltudom kínálni a mindkettő meghallgatását, mivel mindkét fülessel rendelkezem. Újpesten lakom, mint kiindulási pontot írom.
Az E50-t pedig hallgattam, az E80-n pedig megvolt nekem egy darabig, így van ráhallásom a hangjukra, persze a személyes meghallgatás mindig a döntő és ezt is javasolja itt a topicba mindenki.
Illetve vagyunk annyira bátrak, köztük én is hogy hallatlan, vagy csak ajánlásra megveszünk füleseket. Az AF is így jött, de nem bántam meg, sőt! -
monti0222w
addikt
válasz
deny330 #72331 üzenetére
[link] Ő tőlük vettem mind a két fülest, még csodálkoztam is annak idején hogy náluk miért olyan olcsó, a többi eladó árához képest. Fericske nyugtatott meg, miszerint nincs gáz az eladóval, csak ők megtehetik ezt hogy ennyiért adják, ilyesmikel nyugtatott.
Az AF78 amint lesz időm írok, de a munka és utána az asszony, majd a kutyák elveszik az időm. -
monti0222w
addikt
válasz
deny330 #72325 üzenetére
Szerintem keres rá az Audiófly AF56-ra, jobbat kapsz kevesebbért, nagyobb térrel, szép basszusal elég részletes is, ahogy a magassak is. Ebayen rá tudsz keresni, egy eladónál jó áron hozzá lehet jutni.
A tipeknek térve a szivacsos jobban izolál mint a szilikon, a magassakból visszább vesz, nem lesz annyira éles. -
törölt tag
válasz
deny330 #72312 üzenetére
Soundmagic E10 például, vagy akár E50, ha belefér. Érdemes kipróbálni vásárlás előtt. A kábelre amúgy vigyázni kell, ha rángatod, beleakad valamibe, akkor el fog szakadni. Ez egy vékony ráz szál (illetve több szál sodorva), sérülékeny.
Sportra amúgy lehet, hogy vezeték nélküli lenne jobb, ott kevésbé lesz útban a kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 150db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest