- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hmm, bárcsak lenne egy olyan hely vagy rendezvény, ahol ki lehet próbálni az ilyen cuccokat. Áh, biztos csak bilibe lóg a kezem...
Szerintem ilyen 100 ezer körül Westone-okat nézegessél elsősorban, vagy ha bevállalós vagy, akkor Noble (viszont akkor nagyon gyorsan rendeld meg
).
-
Füles/fejes találkozón lesz Westone W30, W40 azokat érdemes meghallgatni (nekem a W40 a legjobb hallott IEM). Hybridekkel eddig nem volt nagyon jó tapasztalat, mármint azoknak, akik hallották (Dunu 1000 pl). A K3003-al igen, de az nem ez az árkategória.
Mindenképp érdemes lenne eljönnöd, DAP-okat is próbálgathatnál, február 22-én lesz. -
törölt tag
Azért 13 év alatt elég sokat fejlődött a piac szerintem. Nem a hardverelemek annyira, mint amit megfelelő illesztéssel ki tudnak belőlük hozni. Főleg az elmúlt 1-2 évben nagyon belendült a felső kategóriás DAP piac.
Meg azt sem ártana tudni, hogy milyen fülest néztél ki, ha már ebben a topikban vagyunk. Mert ha mondjuk ilyen VSD3 szintet, akkor ahhoz felesleges Fiio X5-öt nézegetni. Általában hasonló árkategóriában érdemes nézelődni füles és lejátszó esetében. Kivéve ha olyan megszállott őrült vagy, mint bucsher vagy én, akik sokkal drágábbat vesznek az egyikbőlSk8erPeter: Hát, hallod, ez nem egyszerű. Inkább sakkozzál, ahhoz tudunk jó füleseket ajánlani
Egyik ismerősöm használt valami vz(csepp?)álló Sony fülest zuhanyzás közben, de nem tudom, hogy az bírná-e medencében, majd megkérdezem, hogy melyik volt.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Kösz, de beleolvastam ezekbe, és szimpla marketing bullshitnek tűnik az egész. Például ez: "Overall, the Pyle Waterproof Marine headphones make it possible for you to go swimming while listening to your music in full, high quality sound." Jaja, hogyne, valószínű, hogy egy vízálló, kb. 2,5 ezer Ft-ba kerülő fülhallgatóból nagyon komoly minőségű hangzást lehet kicsikarni...
Belenéztem a többibe is, és kb. mindegyiket agyondicsérik, hogy hű de jó lesz a célra. Szóval ezek alapján nem tudom komolyan venni ezeket az írásokat, és ilyen alapon ha beírom ebayen vagy amazonon a keresőbe, hogy "waterproof earphone", akkor kb. ugyanannyit érek, bár igaz, hogy ott vannak vásárlói visszajelzések is.Egyébként nem is elvárás, hogy komoly minőséget kapjak egy vízálló fülhallgató esetén, de legalább tudjak vele valamit hallgatni víz alatt, úszás közben.
(unalmas tud lenni 1 óra monoton úszás
)
-
Egyrészt nagyfelbontású zenék hordozható lejátszón semmiféle előnyt nem jelentenek, nem hallod a különbséget. Többen ABX-elték, nem tudták megkülönböztetni a cd minőséget a 192-estől, persze lehet pont te hallanád, de akkor is nüanszokról beszélhetünk, amit mondjuk a metrón észre sem veszel.
Másrészt egy DAP óriási előrelépés egy telefonhoz képest hangminőségben (amit mindenhol hallasz), de ha ennyi pénzt el akarsz költeni lejátszóra, akkor végig kellene tesztelni a palettát (
X3, DX50, X5, DX90, AK100...), mindenkinek más az ízlése, a lejátszóknak is más a hangjuk. -
törölt tag
Ennyire szerintem ne ugorj fejest a témába, legalábbis addig ne, amíg nem tudod biztosra, hogy van víz a medencében
Próbálj ki egy ilyen lejátszót, hozzá füleseket is, és csinálj egy vaktesztet, hogy mennyi különbség van a sima CD minőség és a 192-es anyagok közt. Venni amúgy a hdtracks és hasonló oldalakon lehet, és leginkább komolyzenéből van kínálat, meg egyéb művészkedős műfajokból, jazz, soul, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest